Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bukovina

23 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma délelőtt 11 órára hirdették meg jégcsarnokunk bezárását. Mi is odamentünk. A három főből álló bizottság pár perccel a meghirdetett időpont után meg is érkezett a Megyeri útra. Az Újpest részéről négy ember várta őket. Amint megérkeztek, egy ősz…..
Mint arra felhívtuk olvasóink figyelmét, a jégkorongblog jókora posztot hozott le a közelmúltban fő pontgyárosunkról, Ladislav Sikorčinról. Azt is megemlítettük, hogy szurkolói klubunk tagjainak nagy szerepe volt a cikk létrejöttében. Így került a kezünkbe az eredeti interjú…..
Bukovina 2009.01.18 11:51:58
Egy Újpest-Fradi rangadó minden szükséges jellemzője benne volt a mai összecsapásban, és ezek között természetesen az Újpest diadala is szerepelt. Az utolsó lehelletéig küzdő ellenféllel szemben szereztünk 6 pontot egy hangulatos, indulatoktól korántsem mentes találkozón -…..
Már csak bő egy hét, és újra láthatjuk a jégen csapatunkat. Mostanára a hazai pályán való szurkolás alapvető kellékük lett az Újpest-meccseknek. De mi a helyzet az idegenbe való utazással? Kattintás után ímhol a megoldás. Szurkolói klubunk tagjai a december 30-ai…..
Hétfőn hívtuk Kedves Olvasóinkat egy serdülő bajnoki mérkőzésre, kedden a mérkőzést lejátszották, szerdáról csütörtökre virradóra pedig itt a tudósítás is. A részletekért kattintsanak! Az előző, egygólos vereség után nagyon várták a visszavágót a fiúk a hazai…..
Korosztályos csapataink számára még nem érkezett el a pihenés ideje. Kattintás után a legközelebbi programokról ejtünk néhány szót.CsütörtökAz ifjúsági bajnokságban ötödik helyen áll szeretett csapatunk. Holnap játsszák utolsó meccsüket a srácok ebben az évben. Nem lesz…..
A szokott időpontban, de szokatlan korosztálynak rendeznek mérkőzést kedden a Megyeri úton. Eddig megszokhattuk, hogy Mol Ligás meccset játszik aznap felnőtt csapatunk, de ezen a héten ez másként lesz, lévén, hogy Dubekék 3 hetes pihenőre vonulnak.Serdülő csapatunk játszik…..
Real Újpest Heti köszöni... 2008.11.23 22:59:00
Aki ma kilátogatott Káposztásmegyerre, tanúja lehetett, ahogyan szurkolóink köszöntik a huszonöt éves Hetler Ádámot. A mérkőzés végén drukkereink mini tűzijátékokat gyújtva ünnepelték őt, nem sokkal ezután pedig tortát is ajándékoztak neki. Heti nagyon meghatódott, ezért…..
Éppen negyedévszázaddal ezelőtt, a mai napon látta meg a napvilágot csapatunk kiváló hátvédje, Hetler Ádám. E jeles alkalomról emlékezünk meg jelen posztban. A négy éve a válogatottban is bemutatkozott csupaszív védő születési helye nem volt más, mint Újpest. Hat éves…..
Ezen a hétvégén csak két olyan korosztályban léptek jégre utánpótlás-csapataink, amelyeknél már számolják az eredményt. Azokra a serdülősökre, akik nem játszanak fel az ifi gárdába, most egy hosszabb pihenő vár, ugyanis saját korcsoportjukban még két hétig nem lesz…..
A múlt hétvégén nehéz dolguk volt utánpótlás-csapatainknak, ugyanis kölyök, serdülő és ifi gárdánk is a korosztályos bajnokságok élmezőnyéből kapott ezúttal játszótársat. Szombaton 11 órakor kölyök csapatunk nyitotta a mérkőzések sorát, ahol is a mindig kemény…..
Öt Mol Liga-meccsről lesz szó ebben a posztban, ilyenkor nem illik egy eredményt kiragadni a kontextusból, de most muszáj: rettenetesen megszórták a csíki csapatot a lila-fehérek. A nap másik rangadóján szoros csatában verte a Dab.Doclert az NZ-Stars. Az SC Csíkszereda még…..
Két héttel ezelőtt az iskolákban őszi szünetet tartottak, U16-os és U18-as válogatottjaink azonban az iskolai szabadság alatt sem tétlenkedtek. A serdülők október 27-én és 28-án edzőtáboroztak a káposztásmegyeri Ice Centerben Mayer Péter és Fekti István vezetésével. Újpest…..
Vasárnap ismét jégre lépett serdülő csapatunk. Az edzők a győzelem ellenére sem voltak maradéktalanul elégedettek. A mérkőzést Hetler Ádám és a három gólpasszig jutó Bata Dániel értékelték. 2008. november 9., vasárnap Újpesti TE - Miskolci SI 5:2 (5:0, 0:0, 0:2) Újpesti…..
Jégkorong 1 éves a jégkorongblog 2008.11.08 13:53:00
2007. november 8-án 13:53 perckor élesítettük a jégkorongblogot. A születés pillanata azonos a Vagyunk kik, akarunk mit című írásunk publikálásának pillanatával, noha korábbra dátumozva feltöltöttünk más szövegeket is, hadd legyen mit olvasni a legelejétől. A napokban…..
Izgalmas rangadó elé nézett serdülő csapatunk vasárnap. A játékosok tisztában voltak azzal, hogy nem lesz könnyű dolguk a MAC Népstadion csapata ellen, mégis nagyon bíztak a jó eredményben. A gólok sorát ugyan a zuglói székhelyű alakulat nyitotta, az első harmad végén mégis…..
Bravúros győzelmet aratott ifjúsági csapatunk szombaton Dunaújvárosban, és ezzel igen nagy meglepetést okoztak a srácok. Ahogy az edzői nyilatkozatból is kiderül, ez a győzelem igazi csapatmunka eredménye volt, fegyelmezett játékkal, és többek között Jankovics mesterhármasával…..
Bár régen jelentkeztünk utoljára ezzel a cikksorozatunkkal, ez természetesen nem jelenti azt, hogy nincs már több korosztályos válogatott játékos Újpesten, sőt. A sort Roczanov Dezsővel, felnőtt csapatunk fiatal centerével folytatjuk. Dezsi a nyáron igazolt ide…..
Hamarosan kezdődik az U16-os újpesti srácok számára az iskola! Ettől azonban nem mindenki olyan boldog, úgyhogy hagyjuk is a sulit, és nézzük meg, hogyan szerepeltek a fiúk a hétvégén Bécsben zajló négycsapatos tornán. Nem túl jó előjelekkel vágott neki a csapat az útnak,…..
Az iglói négyes torna utolsó napján 14 órától a HC Csíkszereda ellen próbálunk meg minél jobb eredményt elérni. A mérkőzés történéseit ismét igyekszünk ezen az oldalon folyamatosan követni. Ezért javasoljuk, hogy akit érdekel a mérkőzés alakulása, gyakran nézzen vissza…..
Ifi és serdülő válogatott játékosaink után most ugorjunk egy kicsit a juniorokhoz. A sorozatban először nagyon úgy nézett ki, hogy nem lesz kit bemutatni az U20-as válogatottból, ugyanis Ress Dániel, a korosztályos szelekció egyetlen újpesti tagja az NZ-Stars együtteséhez igazolt.…..
Az elmúlt hétvégén a serdülő válogatott tartotta idei első összetartását. Az Újpest képviseletében három játékos vett részt az edzőtáborban: Dömötör Róbert, Garbacz Ádám és Nagy Péter. Sajnos Molnár Tamás nem tudott részt venni az edzéseken, mivel kézsérüléssel…..
A mögöttünk álló kánikulás hétvégét remélhetőleg sokan pihenéssel töltötték. Nos, az ifi válogatott-keret tagjai nem így tettek, ugyanis szombaton és vasárnap tartották első nyári összejövetelüket a káposztásmegyeri Ice Centerben. Az edzőtábor történéseiről ifjú…..
Ezzel a rendhagyó sorozattal szeretnénk minden játékosunkat bemutatni, akik a serdülő (U16), ifjúsági (U18) vagy a junior (U20) válogatott keretében kaptak helyet ebben a szezonban. Úgy gondoljuk, ezek a remek fiatalemberek igazán megérdemlik, hogy megismertessük őket a nagyvilággal.…..