Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Janed0e

0 bejegyzést írt és 131 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
                       Amikor egy nőt, aki korábban elnyűhetetlennek érezte magát, meglegyint a múló idő szele, a korábbi kedélyes viselkedését váratlanul válthatja fel folyamatos siránkozás. Akkor is rinyál, ha nem látszanak rajta szembetűnően a hervadás jelei, hogy párjának véletlenül se legyen…..
Janed0e 2019.11.15 16:33:25
@El Amante: Eddig úgy láttam, h a párkapcsolatokban az egyik fél mindig jobban szeret, jobban ragaszkodik, mint a másik. Vajon hogy tudja feldolgozni a nyitott házasságot a jobban szereto fél? Hogyan tud atlépni a féltékenység, 'az én nem vagyok elég?' érzésen? Hogyan értelmezik a 'néha megkíván mást is'? Az egyiknek túl sok lehet az a néha... Szerintem egy nyitott kapcsolat igazából csak az egyik félnek nyitott, a másik közben így vagy úgy, de szenved.
                       Az elején még szépen működött a munkamegosztás, de mára sok minden megváltozott. Posztolónk pasija szép lassan elhízik, de e mellé még lustaság és határozatlanság is társul. Általában nem érdekli, mi kerül a szervezetébe, míg a barátnő igyekszik a tudatos táplálkozásra…..
                       Amikor egy pasinak nem tetszik, hogy a barátnője napi szinten dumál az exével, a világ egyik legtermészetesebb helyzete. Mivel egy romantikus lelkületű nőről van szó, Posztolónk amiatt aggódik, hogy az ex részéről elég lenne csak egy karácsonyi üzenet arról, hogy milyen…..
Janed0e 2019.11.06 15:18:06
@Egri2: ez nagyon szép, csak az a baj, h olyan csajra, aki 'tényleg figyel ra' meg tiszteli, szereti önmagáért, blabla, na arra a posztolónak nem fog állni a répa :/
                       „Az biztat, hogy van olyan – ritkán, de van – hogy képes teljesíteni az ágyban és élvezi is. De ha egy férfiben nincs vágy, nos, az eléggé látványos...” - a pasi szereti a barátnőt, sok mindent meg is tesz a kapcsolatért, csak a szex része nem tökéletes. Ő ilyenkor azt…..
Janed0e 2019.10.29 10:07:59
@peter3374: Ugyan, nem lehet mindent a stresszre meg faradtsagra fogni. Ok, fáradt hetkozben, de normális esetben hétvégén kipiheni magát, akkor dugnak, mint a nyulak. Ha állandóan stresszes és fáradt, akkor ott komolyabb probléma lehet a háttérben. Itt inkább az a baj sztem, h a nőnek nagyobb az étvágya, a pasi meg nem tud lépést tartani vele. A jó kapcsolat egyik alapja a jó szex, ahol a feleknek nagyjából megegyezik a szexuális igénye(mikor, hol, hogyan, mennyi kérdésben). Ideális esetben a perverzioik is u. azok.
                       A barátnő már a kapcsolat elején leszögezte, hogy nem akar gyereket. Erre most egy ideje azt hallgatja a párjától és annak anyjától, hogy mégis milyen jó lenne. Levélírónk attól fél, hogy ha ebben nem ugyanazt akarják, akkor elveszítheti a pasiját. Hogyan lehet…..
Janed0e 2019.10.25 10:34:54
@moonshadow: tehát ha a főnököd megkerdezne, hogy hétvégén is dolgoznal-e, te erre azt mondod, kösz de nem. És ahelyett, h dolgoznal tovább úgy, mint eddig (hétfőtől péntekig) annál cégnél, amit amúgy szeretsz, olyan munkakorben, ami tetszik, te inkább egyből felmondanal?
Janed0e 2019.10.25 10:43:34
@EGY a Queen: hogy egy felnőtt férfi dönteni tudjon a saját jövőjéről, ahhoz a nojenek előbb ki kell dobnia... Aha. Ma is tanultam vmit.
Janed0e 2019.10.25 12:16:04
@moonshadow: a férfiak hajlamosak a fix pináért a boldogtalanságot is bevállalni

Miért? Miért nem keres olyan fix pinat inkább, ami/aki boldoggá teszi?
                       „Nem vagyok irigy senki boldogságára, mert az én meggyőződésem szerint az csak ideiglenes állapot, utána pedig megjátszás” - A nők agyában a szakítás valami fura reakciót indít el, amitől képesek irreálisan cselekedni, még akkor is, ha ők dobták ki a pasit. És ez még csak egy…..
                        Amikor a pasi bevall egy nyári félresiklást, a barátnő azonnal elhúz tőle és szakít vele. A friss ex nem érti, miért nem bocsátanak meg neki, hiszen csak alkalmi viszonyról volt szó. De Levélírónk akkor is ugyanígy reagált volna, ha azonnal bevallja, ráadásul azóta a másik…..
Janed0e 2019.10.22 21:11:50
@Captain Admin: Ennyi infobol nem lehet tanácsot adni. Elmondod, h konkrétan milyen 'jeleket' küldött, amiből azt dekodoltad, h bejossz neki? U.ott dolgoztok? Van lehetosegetek céges rendezvényen találkozni? Nem lehet, h mar híre ment, h sok kolleginat frocskoltel össze a mellekhelyisegben? Ha ezt nem tudtad, akkor szolok, h egy normalis nő nem vesz komolyan olyan pasit, aki a fél céget meghagta. Mikor vált el a férjétől? Elkepzelheto, h meg gyászol? Miért gondolod, h annyira osszeillenetek? Mit tudsz róla (azon kívül, h kevesen dugták?)
Janed0e 2019.10.23 16:32:15
@Captain Admin:
Te ott rontod el szerintem, h rosszul választasz. Tök jó, h felismerted így 40 évesen, h készen állsz egy komoly kapcsolatra, de ki tudja, lehet boldogabb lennél egy hozzád hasonló eletvitelt folytatott novel. Pl, az a barátnőd vagy micsoda, aki nem engedi, h megdöntsd, de jókat röhögtök. Te mindig azzal jössz, h a nőknek (így en bloc) imponal egy olyan pasi, aki több nőben matatott, mint a nyugdíj előtt álló körzeti nőgyógyász. Ez igaz is lehet, ha az a nő 1ejszakas kalandot akar. Hosszú távra az értelmesebb nők viszont olyat keresnek, aki érzelmi biztonságot (is) nyújt. De te itt megbuksz. Ennél a nőnél te mindig hiteltelen leszel. Kicsit naiv vagy, vagy inkább túl nagy az egod, ha azt hiszed, a kisujjad mozditasa nélkül megkapod ezt a csajt. De ne izgulj, m egy általad betanak titulált pasi már biztosan erősen csapja neki a szelet, hamarosan bekoti a fejét, te meg ha szerencséd lesz, elkaphatod egy menetre az irodai budiban ;)
                       „Valaki vagy akar gyereket, vagy nem, ha ingadozik, meg alkudozik önmagával, az megint nem kerek” - Nincs olyan, hogy lehet, hogy akar valaki gyereket. A lehet mögött mindig nem van, de a pasik ilyenkor szokták néha bedobni a jelenleg szót is, amitől egy darabig megnyugszanak…..
                       Ha üres egy kapcsolat, az a baj, ha érzelmileg túltöltött, akkor meg az, de ha túl tökéletes, az se 100%-ban megfelelő. Miért is? Posztolónk szerint gyanús, hogy párja mindenben a kedvében akar járni, de a leggyanúsabb az, amikor habozás nélkül bólint rá a külföldi…..
Janed0e 2019.10.03 09:18:18
@Kisgé: nőknek egyszerűen nem volt más lehetőségük, mint otthon maradni szülni.

Ebbol mi az, ami neked nem jött át? Az előző évszázadokban egyszerűen a társadalmi berendezkedes nem tette lehetővé. Ugyanolyan értelmetlen felelősségre vonni a nőket amiatt, h nem vették részt jobban a technikai és tudományos innovációban a múltban, mint a foldmuvelo parasztokat hibáztatni azért, m teszem azt nem találtak fel a fúziós reaktort. Jó lenne látni a következő mondjuk 500 évre u. Ezt a statisztikát (nők hányada a tudományokban), de ad1 mi azt már úgysem fogjuk tudni, ad2 véleményem szerint nincs értelme ebből versenyt csinálni.
Janed0e 2019.10.03 11:14:50
@PPK™: Megint ott tartunk, h a női mivoltom miatt sertegetsz. Swingerezni zavarsz meg h dugják fel magamnak vibrátort és stb. Lehulyepicsazol, de nem fejted ki, h szerinted az értelmi szintem miben, hogyan, miért nem üti meg a szintet, kivéve, h azt állítod, én egy 8 évest (amúgy miért pont 8 évest?) pornó nezesre kényszerítenék. Légy szíves idezd az osszes kommentemet, amit ezzel kapcsolatban írtam kontextussal együtt. Persze az úgy már nem fekudne jól neked..
Mar korábban is írtam, h ezekkel az itteni sertegetesekkel nálam nem fogtok menni semmire, m egyáltalán nem érdekel, h mit gondoltok rólam. Felőlem anyagyilkost is kialthatsz rám, válogatott mocskossagot, nem fog érdekelni. Inkább azt mondd meg, h ahelyett, h szakemberhez fordulnal a problémád dal, miért itt kommentelgetsz 24/7? Vagy munkád sincs? Így már érthető miért kerülnek el a nők messziről, egy frusztrált, nogyulolo, munkanélküli pasit kevesen tartanak vonzónak. Próbálj megváltozni, mert így egy magányos megkeseredett vén futyi lesz belőled. Én sajnállak :(
Janed0e 2019.10.03 11:45:02
@Egy a KING: nem KELL reagálni a kommentjeimre, de ti mégis megtettetek. Miért? Miért kell reagálni egy ostoba, femisinta 'liba' hozzaszolasaira? Ti képtelenek vagytok elviselni, ha vkinek más véleménye van, aki nem bólogat és nyaldossa a zacsitokat, mint irén. Ha ennyire ostobanak tartotok, szornyen egyszerű a megoldas: nem Kell reagálni a kommentjeimre. Peace
                       Ha egy rossz kapcsolatból lábadozik egy nő, nagyon nehéz tiszta lappal újrakezdenie. A gyanakvás mindig ott lesz a háttérben, ahogy Levélírónk esetében is, aki rosszat sejt, ha a pasija nem akar vele összeköltözni már rögtön az elején.                                  …..
Janed0e 2019.09.24 10:31:14
@EGY a Queen: azt írja volt egy hosszabb szingli időszak, ami egesz jó volt. Lehet, h ez a nő kapcsolatban válik bizonytalanná és csak azt kellene megtanulnia, hogyan mentse át az önálló énjét úgy, h egy parkapcsolatban is tudjon funkcionálni megfelelési kényszer nélkül.
Janed0e 2019.09.24 11:10:36
@Kai Allard Liao:
"Azt csinálsz amit akarsz, akkor amikor akarsz, úgy ahogy akarod." ez egy jó párkapcsolatban is megvalosulhat, annyi különbséggel, h itt meg egy társad is van, akivel meg tudod osztani az oromodet. Ha nem ilyen kapcsolataid voltak, akkor az azt jelenti, h rosszul választottál.
Janed0e 2019.09.24 20:18:23
@El Amante: szerinted a posztiro a csaladban latott rossz mintak miatt lett ilyen? Lehet erzelmi intelligenciat tudatosan fejleszteni/tanulni vagy ezzel szuletni kell? Ha tanithato, akkor hogyan, hany eves kortol?
                       „Az utolsó csepp a pohárban az volt, amikor a kölyök haverjai is megjelentek a közös albérletünkben, s egyikük összejött a harmadik lakótársnőnkkel” - Levélírónk bár nem közvetlen résztvevője ennek a kapcsolatnak, ő is kap a javából. Tanulságos történet arról, hogy a szerelem…..
Janed0e 2019.09.23 22:52:25
@Captain Admin: "érdekes jelenség ez, hogy a nők tömegesen tényként kezelik, hogy ha ők saját maguknak magasabb egzisztenciát és/vagy magasabb társadalmi megbecsülést érnek el, az együtt jár azzal, hogy a korábbi merítés helyett, már jóval színvonalasabb pasiknak fognak kelleni. :D

Én amikor ezt először hallottam nőtől, sírva röhögtem. Aztán amikor láttam, hogy ezt teljesen komolyan gondolja, ledöbbentem."

Mi ebben a furcsa neked? Ha egy ronda/oreg ferfi sikeres az uzleti eletben es van mit a tejbe apritania, akkor megengedheti maganak, h egy dekorativ kitartott csajjal fusson. Egy sikeres, de defektes no is pontosan u.igy fog eljarni. Ha nem olyan jok a testi adottsagai, es emiatt sajat rasszbol nem tud valasztani igenyeinek megfelelot, akkor eggyel lejjebbrol fog, igy viszont tud kompenzalni a him kulsejevel. Az egyetlen kulonbseg ezen ferfiak es nok kozott, h a legtobb ferfi tisztaban van azzal es elfogadja, h az aranyaso csaj undorral kefel vele anyagi elonyokert cserebe, a legtobb ilyen no viszont abban a tevkepzetben el/elhiteti magaval, h Ahmed beleszeretett a lelkebe!!! 130+ kilos amcsi, angol libak es kigyurt testu bantu neger himringyoik tokeletes peldak. Sajnos az ilyen jellegu erdekkapcsolatokat nem lehet kiirtani, mindig minden korban volt ra igeny. En olyan vilagban szeretnek elni, ahol az emberek tisztaban vannak a sajat es masok ertekeivel es ennek tudataban keresnek magukhoz megfelelot. Ezzel szemben azt latom, h tok atlagos fiatal ferfiak fitnessmodellekrol almodoznak, tok atlagos kiscsajok meg a szoke hercegrol, pedig akar egymassal is randizhatnanak. Szerencsere en azt mar nem fogom megelni, de amint mindenki szamara elerhetove valnak az elethu robotok, onnantol kezdve a fent jellemzett ertelmi kepessegu atlagjulcsa es atlagjozsi soha a budos eletben nem fognak talalkozni, m mindketten otthon fognak szorakozni a tokeletes testu elore beprogrammozott baszobabajukkal.
           ...miért is? Társaságban nem túl kommunikatív, a csaj barátai butának tartják őt, és finoman szólva nem a Windsor-házból szalajtották. Posztolónk azon rágja magát, hogy fogadja el párját most már ilyennek, vagy kezdjen el a szakítás irányába mozgolódni, vagy egyáltalán ne törődjön mások…..
Janed0e 2019.09.13 11:34:32
@exilis: nem bantasbol, de ha az egész família plusz a teljes baráti korod is úgy ítélte meg a csajodat, h gáz, akkor valószínűleg tényleg az. Mi a valoszinubb: 20-30 ember vaksaga vagy 1 szerelmes férfi vaksaga? Mit kifogásoltak, az eloeletet? Csak nem "táncosnőt" vettél el? :D
Janed0e 2019.09.13 11:54:10
@Egy a KING: nem akarsz inkább te lenni a pszichológusom? Sokat adnék a véleményedre :D
Janed0e 2019.09.13 21:42:35
@MsIreneAdler:
Irénke néni, engem teljesen félre teccett érteni. Én ide 2okbol jarok: narcizni és trollkodni. na jó, neha egész értelmes hozzaszolasok is vannak, amiket jó olvasni, de sajnos ezekből van jóval kevesebb. Nem kell engem felteni, az itteni paprikajancsik és Juliskak vagdalkozasai csupán szunyigcsipesek a krokodil bőrömön. A sapitozas elég messze áll tőlem, erre tudnál idézetet lecci? Nyugodtan reagalhat a kommentemre bárki bármit, ez egy szabad ország?! Vagyis ehhh... Elhiszem, h szívesebben nyomnad az ubergagyi flörtölést a Pancser Pistaval, de sajnos hacsak nem tudsz vhigy letiltani, a továbbiakban is el kell majd viselned a kommentjeimet. Ma oltári napom volt, ugyh kapsz egy gratis life hack-et: ne strapald magad nagyon, csak vegyél fel hitelt a ppk-nak, ezzel nyerheted el a szívét :D
                       „Jól bántam vele, valóban figyelmes voltam, segítettem mindenben, lestem minden óhaját, megígértem neki mindent” – a csipsz, kóla és plüssfüggő lány mégis hazacuccolt. A páros egyelőre csak szünetet tart, ami talán elég hosszú lesz ahhoz, hogy a pasi komolyan elgondolkodjon…..
                       „Nem csaltam meg, nekem a többi nő idegen, sosem voltam áruló kapcsolatban. Azt hittem, ami köztünk van, egy életre szól” - Amikor egy házasságban az egyik fél hirtelen megváltozik és már nem lehet vele beszélni, hiába szereted őt, valamit lépni kell, ha nem akarsz idegileg…..
Janed0e 2019.09.06 11:13:15
Az a tény, h a szemedben a feleségeden kívül más no nem is létezik, mással el sem tudod képzelni az életed, hű bizonyítéka annak, h nagyon durván magad fölé választottál. Azt mondod te semmi rosszat nem tettél, 100%-ban a feleséged a hibás a kialakult helyzetért. Lofaszt! Önkritika off, naivitás on alapon gyorsan elvettel 1 neked túl jó nőt(le merem fogadni, h nagyon kevés ideig jartatok). Ez a szó amúgy is - elvesz-mindent elmond. Lestipistopizol egy nőt, kisajatitod, h a tied legyen, gyorsan csinálsz neki gyereket is, azzal jól roghoz kötöd és bízol abban, h életre veled marad.. Onámítás. Telt múlt az idő, gondolom a feleségedet más pasik is szépnek találtak, tőled klasszisokkal jobbak. Lehet, h túl fiatal volt még, amikor "elvetted", és másra vágyik. Lehet, h szerelmes lett vkibe, ki tudja. A huszonéves lányok meg sokat változnak. Ez van, ha túl korán házasodnak és vallanak gyereket a párok. Sztem ez borítékolható volt. Nem ismerjuk a másik fél allaspontjat, nem hiszem h ez olyan egyszerű, mint itt fent írták, h a feleséged egy ribanc és ki akar csinálni. Sztem csak túl korán, éretlenül ugrottatok bele egy házasságba. Hiába erolkodnel, h visszahoditsd, ha már masba szerelmes, cseszheted (vagyis pont, h nem :). Engedd el, valjatok el olyan civilizáltan, ahogy csak tudtok, legalább az a szerencsétlen gyerek ne sérüljön. Ha belemegy a feleséged, próbáld meg magadhoz venni a fiút, h veled éljen. Sok sikert!
Janed0e 2019.09.11 19:13:45
@El Amante: Érdekes, amit a szeretoi szereprol írtál. Érdekelne, h hogy oldod meg, h ne légy szerelmes egyikbe se, hiszen a szex erős köteléket teremt köztetek. Miota csinálod ezt? Nem hiányzik néha vki, aki ott van melletted, ha mondjuk beteg vagy, vagy unnepekkor? A családodnak bemutatsz belőlük bárkit is? Nem rossz titkolozni, bujkálni a feleség elől (gondolom nem beszelhetsz, csetelhetsz a pasival, amikor csak akarsz). És hogy viselik a lepattintast? Tutira sok olyan pasas van, akik nem fogják fel, és amint megtudjak, h nem vágysz monogamiara és hazassagra, azt képzelik, h egy nimfoman állat vagy, aki BARKIVEL is dugna. Ezt hogy tudod kezelni? Köszi, ha válaszolsz.
„A szűk családi köröm ismeri, és az elejétől fogva úgy látták, hogy esetlen és nekem kell irányítani mindenben, ha azt mondom neki, állj be a sarokba, ő odaáll” - Sokan inkább maradnak egy meddő kapcsolatban, mintsem egyedül legyenek, vagy a szakítással megbántsák a másikat, ám Posztolónk nem ilyen.…..
Janed0e 2019.09.03 09:48:52
@MsIreneAdler: Figyelj, Irén, neked vannak úgy amúgy érzelmeid? Szakitottal már valaha vkivel? Nem? Mert akkor tudnád, h szakítani iszonyú nehéz, nyilván a poszter is nyuglodik, nem tudja hogy csinálja úgy, h a legkevésbé seruljenek. Ezt a férfit valószínűleg szerette, kötődik hozzá, de miutan feloszlott a pink köd, rajott, h ez nem lesz frankó hosszú távon. Normális emberek nem dobják ki a párjukat, akivel x évig együtt éltek, mint a lyukas zoknit. Persze az itt kommentelők mindig a saját elethelyzetuket vetítik ra/képzelik bele a posztokba, így inkább azon gondolkozz el, h mi vagy te, aki csupán a pénzéért van együtt a pasijaval!
Janed0e 2019.09.03 11:37:32
@MsIreneAdler: Nem adtam "tanacsot", mert nem kért ilyet. Azt kérte, ha vki volt hasonló helyzetben vagy ismer hasonló körülményt, az ossza meg. Te bezzeg magabiztosan okadod magadból a "jótanácsokat" úgy, h meg csak el sem olvastad, h mit ír a poszter. A sracrol nulla pozitívum szerepel? Te melyik posztra reagáltál tkp? Számodra abból, amit leirt kizárólag az jött le, h a csávó pénze miatt volt eddig vele. Ez pedig téged minősít. Gondold személyeskedésnek, leszarom. Én szégyellem, h nő vagy. Neked viszont van Tanacsom: próbálj megvaltozni.. ha meg nem késő!
A pasi három év után sem képes túllépni az exén, és ha kicsit bepiál, szánalmas monológokkal zaklatja exét, akinek amúgy már új barátja van. Az ügy pikantériája, hogy a nő mindent megtesz azért, nehogy párja megtudja, hogy az exe még ennyi idő után is ennyire ragaszkodik hozzá, mert attól fél, hogy…..
Janed0e 2019.09.02 11:54:13
@Cs. Tibor: "Valójában a legelfogadhatóbb megoldás a teljes, mindenre kiterjedő szakítás (akár messzire költözéssel is). És kell egy gyászolási időszak, amelyben az újabb kapcsolatok nem segítenének, sőt tovább rombolnak. Mintha megözvegyültünk volna, de a nyomok örökre megmaradnak, akár akarjuk akár nem. Ehelyett azonban egy másik - leginkább elterjedt - módszer az általános. A pozitív irányú kötődésünket igyekezni szoktuk negatív érzelmekkel megtölteni. "Átvert a szemét! Becsapott engem! Minden férfi/nő szemét! Stb. stb." S noha ez némi sikert hoz, de a káros hatása messzire mutató és súlyos!"

Tökéletesen megfogalmazott igazság. Köszi, h ezt így leírtad. Wow. Számomra ez ütött, mint a buszkerék.
„Mikor pedig végre hosszas munkával sikerült becsábítani, kiderült, ami addig is egyértelmű volt: hogy életem szerelme teljesen impotens” – És nem Levélírónk külleme miatt, ennél sokkal összetettebb a dolog. Mert hiába az összhang és a sok közös téma, ha egy dogmatikus vallás közétek áll.…..
„ Lényegében ma egy nő mindent megtehet, és a férfiaknak kell alkalmazkodni, különben repülnek ” - Posztolónk még emlékszik azokra az időkre, amikor a nőkben még akadt egy kevés realitásérzék, lehetett velük hülyéskedni és szót érteni. Mára a barátságos Lányok eltűntek és megjelentek a Nők, akik a…..
...bár jó helyen van az a gyanakvás ott, ahol van, hiszen a készenlét megkönnyíti az esetleges későbbi csalódást, ha a pofonok súlyát nem is tudja mérsékelni. A pasi azt állítja, hogy minden kapcsolatot megszakított már az exével, de amikor a jelenlegi csaja megnyilvánulásait hozzá hasonlítja,…..
Janed0e 2019.08.16 18:51:28
@ételizésítő: ha fel órán belül szex közben (egy élő nővel) nem tudsz elelvezni, az gáz. Kevesebbszer verd ki, mert valószínűleg teljesen érzéketlen lett a farkad. Remélem segítettem!
Janed0e 2019.08.16 21:58:06
@Tata_: szeretném megerteni. Tehát ha a párod élvezetet leli az orális szex adasban és tökre figyel rád, de a végén nem nyeli le, mert nem, akkor te elhagyod? Jól értem?
Janed0e 2019.08.16 22:53:39
@Tata_: te miről beszélsz? Olvastad egyáltalán, amit írtam? Azt próbálom itt - úgy látom feleslegesen- megerteni, h egyik félnek sem KELL olyat tennie, amit nem akar. Legyen az bármi. Ha ettől verfeminista vagyok, hát jó. Sajnos sok nő inkább belemegy mindenbe, csak nehogy otthagyja a pasija. Szerintem itt sok pacak meglepodne, ha tudna, h a nők többsége (kivétel mindig van) nem tartja gusztusosnak lenyelni (már szornyen tultargyaltuk ezt, de szeretném megerteni az álláspontom) és azzal, h ezt látják a legalapabb pornóban, azt képzelik ez irl is elvaras lehet. Csak visszájára is elsülhet. Az egyik ismerősömnek van ilyen nyeltetogep pasija. Szegény csaj korábban tokre szeretett nyalokazni, de mióta ez a gyökér erőlteti a nyelest (pont ilyen lelki zsarolassal, h hát akkor te biztos undorodsz tőlem, nem is szeretsz) , konkrétan elment a kedve az egész oral mokatol...
Vajon a minőségi időtöltés visszalopja a romantikát egy kihűlő félben lévő kapcsolatba? És mi a teendő akkor, ha a másik nem tud arról, hogy az érzelmeink már nem a régiek? Az illető az előző kapcsolataiban sokat sérült, átverték és kijátszották, a családja sem az a mintacsalád, így elég kényes a…..
Janed0e 2019.08.15 13:47:46
@moonshadow: alapból az a normális... Persze, neked. Nem kell az általánosítás. Tegnap is kifejtetted, h az egyedüllét a legkiralyabb. Szóval ha otthon a 4 fal között, egymagadban izgi élmények várnak, akkor azt kell hinnem, h te napi szinten begombazol.. Nézd, mindenki más. Teged kielegit a magány meg az otthon töltött idő, más meg másra vágyik, máshogy töltené az idejét. Nincs ezzel semmi baj. Nem vagyunk egyformák.
„Csalódtam másokban és magamban is. Szerettem volna viszonylag fiatalon férj és apa lenni, de mostanra egyre távolodik ez a kép” - Levélírónk legalább akkora bullshit-nek tartja a közhelyet, miszerint „előbb-utóbb mindenki megleli a hozzá illőt...” mint a szakpszichológusokba vetett hitet. Mert egy…..
Janed0e 2019.08.14 14:29:51
@moonshadow: Te tényleg ismersz olyan embert, akit teljesen boldoggá tesz, h egyedül él, max. eljar prostikhoz vagy ha jobban néz ki, akkor 1ejszakas kalandokat halmoz? Az ember társas lény, a hosszú távú magány nem egészséges. Meg Cadmin is beismeri, h jobb vkivel együtt aludni és ebredni. Rossz látni, h férfiak arra buzditjak egymást, hogy éljenek egyedül, ahelyett, hogy megtanulnanak korrektül társat választani (nem jár minden férfinek topmodell), es lejjebb adnának az igenyeikbol. A megkeseredett mgtow-kat sajnos csak egy hajszál választja el a radikális nogyulolo incelektol.

Kedves posztoló, az elhalt kapcsolataidert neked is felelősséget kell vállalnod. Ha mindig téged hagynak ott, akkor vmiben nem vagy eleg/jó. Miért nem kérdezed meg az exeidet, h nyíltan mondják meg, miért hagytak el? Az már lehet kiindulási pont, lehet, h azt fejleszteni is tudod. Te feleségét, családot szeretnél, ehhez manapság már nem elég a puszta letezesed, tenni is kell érte. Sok sikert!
Janed0e 2019.08.14 19:35:47
@moonshadow: Na akkor most mi legyen? Kell a férfinek társ vagy éljen párkapcsolat nélkül élete végéig? Kicsit ellentmondasz magadnak. Nem arról van szó, h nem tudom elképzelni az örökkön egyedül élest (léteztek/nek remeteként elő emberek is) hanem h nem ez a normalis, akkor meg miért tanacsolsz ilyet másoknak? Persze, fejlessze, ismerje, tanulja meg szeretni önmagát, de ne már, h onnantól kezdve érje is be saját magával...
Hogyan kell bánni egy érzékeny nővel, ha célt szeretnénk érni nála? Levélírónk jelenleg gőzerővel dolgozik a meghódítási projekten, mindenre odafigyelve próbálja kitapasztalni a lehetőségeket és feltérképezni a „Mit lehet és mit nem” zónákat. Ez azért nem egyszerű, mert a nő újabb és újabb…..
Posztolónk szerint a mai huszonéves pasik csak úgy elvannak, várnak valamire, és ha netán horogra akad valaki, semmit nem visznek bele a kapcsolatba, viszont rengeteg elvárásuk támad. Az előítéletek is erősen élnek bennük, így ha elérhetetlen nő kerül az útjukba, inkább lekezelőek lesznek…..
Janed0e 2019.08.09 09:14:29
@Tata_: :D ez egy pocsék példa volt. Elképzeltem, ahogy átlag Julcsa ki akarván törni a szürkeségbol beallit a munkahelyére vörös kisestelyiben, full sminkben. Sztem mindenki kirohogne és még is érdemelne. A legtöbb nő meg piros rúzst sem tud magabiztosan viselni, nemhogy magassarkút vagy ilyen ruhát... És nem tudom mennyire tanulható ez a belülről jövő magabiztosság, ami szexi. Egy jó nő zsíros mackoalsoban is jó nő. Nem a ruha teszi az embert.
Anita nem érti, miért lécelnek le a férfiak mellőle 1 hónap után, és miért nem képesek gerincesen elmondani a problémájuk valódi okát? Ő tisztán játszik, már az elején elmondja, hogy gyereke van, és azt is, hogy ettől még nem halt ki belőle a romantika.   Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és…..
Janed0e 2019.08.02 17:04:51
@PPK: neked csak ilyen nőismerőseid vannak? Hol élsz te, nyockerbe?
Janed0e 2019.08.03 09:43:44
@Captain Admin: Ennyi faszságot, rasszizmust és homofobiat h tudtál 1kommentbe osszesüríteni? Te fizetett troll vagy, ugye? Vagy amúgy h tudsz 24/7-be ide irogatni? Akár akarod, akár nem, az "agyatlan kannibálok" jönni fognak, m egyszerűen a klimavaltozas miatt (ami az uberintelligens fehér ember bűne) élhetetlenné válik az országuk. India és Afrika jelentős részén mar ma sincs víz. Az észszerű megoldás az lenne, ha szervezett keretek között engednenk be, sőt hivnank őket, akár válogatva is (most meg lehet). Az európai populáció, a magyar főleg, már túlságosan belterjes, szükség van a verfrissitesre, m pont a magyar a korcs. Elkorcsosulunk, mint a 100 év magányban, már te is a 90 éves nagynenedet fogod dugni lassan, a gyerekek meg malacfarokkal fognak születni. Kiváló követendő példa Ausztrália, ahol a bennszülött népességet erővel asszimilaltak (stolen generation). Mondjuk a módszer nem vmi humánus, de ez a genetikai turmix hozzajarult ahhoz, h az ausztrálok a világ asszem 10.legnagyobb gazdaságaval rendelkeznek, az eletminoseg és innováció tekintetében is benne vannak a top 10-ben. Sőt, annyira bejott nekik a turmix, h azóta is tart karokkal fogadják a bevandorlokat, uis a migrancsok a népesség 29-%át teszik ki. De te a dolog gazdasági és társadalmi aspektusabol gondolom nem értesz semmit, ugyh más módon próbállak ravezetni az elonyeire: az aussie fiúk kurva jól néznek ki. A legatlagosabb, legcsunyabb férfi is úgy néz ki, mint egy félisten roganantihoz meg szijjartohoz képest.
Janed0e 2019.08.03 19:24:26
@Daenerys Targaryen: Hó, ho, hó, állj! Te engem felreertettel. Sajnalom, ha csalodast okozok, de én nem vagyok annyira liberális, h udvozoljem és tapsikoljak tomerdek csőcselék beengedesehez az országba. Se a hajléktalan drogosokat, se a munkakerülő cigokat, se az ész nélkül a semmire szülő, de albérletet követelő!! magyar luzereket nem toleralom, miért tennem többmilliós ismeretlen migranscsordával? Én azt mondtam, h válogatva kell őket behivni (orvosokat, tudósokat, szakmunkásokat, stb). ha lehet minél fiatalabbakat, még egyedulalloakat. Azért, h itt telepedjen le, magyar lánnyal alapitson családot, remélhetőleg így nem dobbantana nyugatra. Ugyanis ezek kurvara nem akarnak Mo-ra jönni. Max az ugrodeszka lehetősége miatt. Nem tudom, te h vagy vele, de nekem kívan a micsodam mar attól, h sorban kell állni nemcsak az orvosnál, de a villanyszerelőnel, meg lassan mindenhol. Autoszereles egy vagyonba fáj és ott is időpontra kell mennem... Burkolot már nem is hivok, megcsinaljuk inkább otthon a párommal. Ez tarthatatlan. Rengeteg a betöltetlen állás, a magyarok többsége a belpolitikai helyzet miatt a lábával szavaz, külföldre menekül. Az itt maradtakat pedig nehezen lehet szulesre bírni. Nagyon nagy szükség van a külföldiekre. Ezt V-ek is felismertek, kezdtek behivni az ukránokat, románokat, de azok már velünk egy szinten vannak sajna, nekik sem felel meg az ehber. Olyanokat kell hát hívni, akik eddig kb. eheztek. Amugy már elkezdodott. Minden reggel munkába menet egy nagy építkezés mellett sétálok el. Idén télen meg főleg feherek, tavasszal cigok is, most nyáron meg a munkások döntő többsége vmi pakisztanira/afganra hasonlító népség. Kérdésed, h mennyit fogadjunk be? Hát annyit, amennyire szükségünk van, h feltoltsuk szakképzett emberekkel az üres állásokat. Nem tudom valaszoltam- e ezzel a kérdésedre.
Teljesen értelmetlen egymás múltjában vájkálni, mert a jelen kapcsolatra kevés hasznos infó szűrhető le belőle, hiszen az egy másik helyzet volt. Levélírónk múltjában nincs semmi takargatni való, mégsem szeret beszélni róla. Emiatt is lett elcsapva, mert a kishölgy azonnal levonta következtetéseit:…..
Janed0e 2019.08.01 13:39:15
@buttercup13: hát nézzen pornót a gyerek, ha ezt akarja. Úgyis már óvodás korban tisztában vannak a dolgokkal. Te nyugodtan tiltsd el, zárd be, titkoljad, tok mindegy vegulis mit csinálsz, a gyerek úgyis meg fogja nézni vhol, max. Te nem fogsz tudni róla. Az én elvem meg az, h tapasztaljon meg dolgokat, amit úgy is meg fog előbb utóbb, és legyek mellette mindig én meg az apja, aki ravezeti arra, h mi jó, mi nem jó, mi a fontos. Pl fontos, h tudja, az ember erteket nem a nemi hovatartozása adja meg. Egy buzi is lehet jó ember, és egy heteroszexuális is lehet gáz (mint pl. Te). Persze ez az egész hipotetikus, m nekem sosem lesz gyerekem, max. Később adoptalt.
Janed0e 2019.08.01 15:35:54
@buttercup13: nincs mit
Janed0e 2019.08.01 16:52:13
@PPK: huh, ok, úgy memmontad.. majdnem érdekel a véleménye egy pancser csicskanak, mint te vagy :)