Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ötvenminuszegy

2 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A július 16.-án megjelent cikkünk a Magyar Nácivadász Szövetségről elég nagy port kavart (az Index-címlap jóvoltából sok látogatóval), főleg, mert addig nem is nagyon lehett hallani az amúgy július 4-e óta létező oldalról. A Nácivadászok másnap, július 17.-én tapsikoltak…..
Nem vagyok egy koránkelő... Ma reggel mégis sikeredett 7 után ébredni. Háttérzörejre szükségem van. Ennek megfelel általában a tévé. Mivel próbálom (a stand by üzemmód mellőzésével is) védeni a környezetem, így bekapcsolásakor a tv kapásból az m1-gyel kezdi a…..
Szia! Üdv! Jó napot! Igen: Te... maga... Ön! Aki olvasod, olvassa. Aki a végéig kitart. De az is, aki megunja és félbehagyja. Aki majd a helyesírásom fogja kritizálni. És az is, aki tojik bele, hogy ki milyen helyesírással él a neten... hiszen nem ez érdekli. Az érdekli, hogy ami…..
Ahogy várható volt, a Magyar Gárda Egyesület/Mozgalom/Anyámtyúkja meg sem várta a feloszlatását (miközben az ügyükben folyó bírósági tárgyalás egyre bonyolultabb - 2015 körül várnak döntést az optimisták). Schön Péter, a Gárda egyik szellemi atyja most biztonsági céget…..
Nikinek bizonyítéka van, hogy az igazi magyaroknak már az őseik is frankfurteren avagy wienerwurston híztak. A Wikipéda azt írja, hogy a hotdog név a virsli alapanyagából ered, ami kábé 1845-ig főként kóbor kutya volt, eszerint a mélymagyarok kutyazabálók leszármazottai lennének.…..