Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sz_marti

23 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mikor tele van az ember filozofikus gondolatokkal így június derekán (az időjárásárt felelős operatív törzs idén sajnos nem ért rá, így a nyár az összes hozadékával együtt még várat magára) az iskolai tanév végén. Próbálok magvas gondolatokat papírra vetni, de annyi minden történt az elmúlt…..
Tucatnyi befejezetlen bejegyzésem van, sokszor fordul elő, hogy megindít egy gondolat, aztán valahogy feledésbe merül, vagy úgy érzem nem tudom maximálisan kiaknázni, így befejezetlen marad az erről szóló írás. Most azonban napok óta körbebombázott ez a gondolat, így gondoltam klaviatúrát ragadok,…..
szabomarti Munkásököl-vasököl 2020.05.04 18:43:19
Egyik este egy kétségbeesett segítségkérő posztot láttam az egyik közösségi oldalon. Egy hölgy keresett asztalost, mert az általuk megbízott "szakember" csúnyán cserben hagyta őket. Persze nem szeretném elviccelni a problémájukat, abszolút átérzem......elképesztően magas a száma a polihisztoroknak.…..
    Holnap május elseje, de nem a megszokott módon. Nem lesz majális, se sült kolbász, de még körhinta sem lesz, a vattacukrot és a kakasos nyalókát ne is emlegessem.... Mi lesz pl Ginoval és családjával?:( Egy egész teljes napon át zárva lesz minden. 24 óra without bót. Éppen ezért én is, akár…..
Legyen akkor egy újabb best of, de hogy ne csak a szülők szórakozzanak már folyton olyan jól, legyen egy kis ismerkedős blogbejegyzés is. Örök és folyton frissülő forrást kutattam, (legalábbis azt hittem frissült némileg a szocializmus óta) Gyöngyszemek után szimatoltam. Szofisztikált, és kevésbé…..
Az van, hogy ez egy nagyon nagyon nagyon húzós hét volt. Mi szülők, a héten nagyon korán kelünk, dolgozóba megyünk (maradnánkmisztéjdöfákkethóm, de a vonat nem vár..) Oszt este, miután túlestünk az összes létező háztartási hadműveleten, meg a fontosabb eseményeken, matek házi és tsai, és elhittük a…..
szabomarti Stayathome kezdőszett 2020.03.15 20:04:44
Holnaptól nincs suli, ovi stb....mindenki tudja mi a helyzet.......... Kicsit sem szeretném elbagatellizálni, sőt.........de azért nevetni mindig minden helyzetben fontos, ezt szögezzük le:) Lisztet, olajat cukrot megvetted, hús, maszk, és fertőtlenítő úgysincs már... Szóval, holnap reggel irány…..
Pár jó tanács ma estére, illetve holnapra. Amennyiben gyermekednél már elmúlt a Thomas korszak, kezdd azzal, hogy megkeresed a lakásban. Érdemes a lakás azon pontján keresgetni, ahol áram van, tehát lehet telefont tölteni, számítógépet használni, tabletet, ipadet tölteni stb. Érd el, hogy…..
Hol volt hol nem volt,történt egyszer csak hogy délután szólt a hólyagom. Hallod,kajak rég partiztunk. Mit szólsz egy frappáns kis bulihoz? Majd innentől kezdve egész pontosan kettő percenként rohantam pippantani a dupla nullába. Na bazz....Ez nem jó móka,ehhez hasonló kört futottam már egy éve.…..
szabomarti Szódabikarbóna 2019.12.02 21:48:12
Mi kell ahhoz hogy a sütink szép formás és magas legyen? Élesztő, sütőpor, szódabikarbóna., ez mind csak egy kis apró adalékanyag a nagy egészhez. Csak egy egészen apró mennyiség, mégis mennyit változtat az állagon, a kinézeten, az ízen, az összképen. Mi kell ahhoz hogy jól érezzük magunkat? A múlt…..
Ha történelmi statisztikát gyártanánk arra vonatkozóan, hogy melyik században voltak a nők a legelfoglaltabbak, azt hiszem 21-ik századi nők kiugróan magasan végeznének. Talán most vagyunk a legszabadabbak, és legláncoltabbak egyben. A leláncolást természetesen nem szó szerint értem. Az elképesztően…..
A hétvégén futóversenyen voltam, ahol rég nem látott emberekkel is találkoztam. Mivel váltófutás volt, így elég sok időnk volt beszélgetni amíg a többiek futottak. Megesik,hogy egészen keveset beszélünk valamiről, mégis gondolatébresztő az a pár mondat is. Épp ezért nagyon szöget ütött a fejemben,…..
szabomarti Hazug tükör 2019.10.01 21:47:16
Múlt héten végigpörgettem a hírfolyamot instagramon. Vannak olyan csoportok, és felületek, ahol azért vagyok fent mert sokkal szórakoztatóbbnak tartom mint egy búvárlapot, női újságot. Bár tisztelet a kivételnek, van aki valóban motiválóan hat a nőkre, de valljuk be, ez elenyésző százalék a…..
Túl vagyunk az első két iskolahét okozta megrázkódtatáson...........Megkezdődött a kelj már fel, gyere már reggelizni, menj már fogat mosni,vedd már fel, induljunk már, betetted már? Úszáscucc megvan? A tegnapi zsömlét kidobtad? A kulacsot eltetted? Aláírattad? Elkérted? Beadtad? Bevitted?…..
A mókus lánya szereti a lekvárokat, de azt kevésbé, amikor cukrokkal és egyéb mesterséges anyagokkal szembesül az üveg címkéjén, ráadásul horror áron. Mit tesz ekkor egy dühös mókus?  Elkészíti saját maga, de ezt is rendhagyó módon teszi, már XXI. századi…..
Történt minap, hogy olvastam egy bejegyzést arról, hogy mennyire zavaró hogy a fehér nyári ruha alatt átlátszik e a bugyi (vagy hogy Pákót idézzem a BUDZSI), ehhez társult pár komment, mely szerint a fehér nyári ruha alá KIZÁRÓLAG testszínű, azaz tök semleges alsóneműt célszerű felvenni. Na ezen én…..
szabomarti Hello Ugar 2019 2019.07.13 22:16:00
Sose csíptem azokat a zenéket, és azokat a srácokat, amik és akik lányok millióit vonzották. Mivel ezt nem is sikerült sosem kinőnöm, azt hiszem ez már így marad örökké:) Ezért az én fantáziám sokkal jobban megmozgatja egy patent kis fesztivál, mint egy bekkstrít bekóllrájt sok év után újra a…..
Az van, hogy minden normális ember igyekszik fiatal, leginkább 20-as évei elején megcsinálni a jogsit, azaz vezetői engedélyhez jutni. De aki ismer, tudja hogy én sose voltam normális:)  Ha meg olyan családban nősz fel, ahol senki nem vezet, ott még kevésbé érzed szükségét hogy ide oda gurulj. A…..
Nos, mielőtt félreérhető lennék bárki számára, és bárki azt gondolná hogy ez a bejegyzés bántó szándékkal született, leszögezem hogy semmiképp sem. Mindig igyekszem jó adag öniróniával írni. Egyik rasszt sem ítélem el, jómagam is ezek keveréke vagyok, ha strandolásról van szó. Tudom sokan vannak…..
Bár rengeteg vicces posztot láttam már ezzel kapcsolatban, azért ez számomra megér több misét, a téma pedig, akárcsak a wc papír. a földön hever......vigyázat, szókimondó írás következik. Mozi, orvosi rendelő, fesztivál, benzinkút, színház,étterem, vagy csak az utca, vagy a puszta.  Mi nők bárhol,…..
Menthetetlenül itt a nyár, ami egyenlő a naptej illatával, a napsütötte bőr illatával, a szalmakalappal, a klóros vízű medence illatával. Az óriási unikornis/flamingó úszógumikkal, a dugóval lefelé az M7-esen. A fesztiválokkal, a szúnyogokkal,a fenistil géllel, és az irix habbal. A matracpumpával,…..
szabomarti Bunkófalva lakosai 2019.06.23 19:19:36
Mielőtt azt hinné mindenki hogy ez egy negatív poszt lesz, leszögezném hogy nem annak készült, de biztos mindenki volt már olyan szituációban, amikor rettenet bunkók voltak vele egy adott szituációban, de hirtelen meglepettségében nem tudta lereagálni a helyzetet. Ha ezt mesében kéne megírnom,…..
Így néz ki egy patent nyári szünet..........   Jaaaaaaaa de neked gyereked van.....   A mai nappal megkezdődött a 2019-es nyári szünet. Van aki megkönnyebbülten felsóhajt ennek hallatán, de nagyon sok mindenki számára egy excel táblázattal megspékelt őrület ez a szünet, amennyiben kiskorút…..
Mivel sokan jelöltek be facebookon, és az oldalam az egy saját privát oldal, ahol sok magánjellegű dolgot is megosztok, ezért úgy döntöttem áthozom az írást ide.Sokan kérdezték azt is hogy írok e blogot.......idáig nem írtam, de nézzük meg megy e a dolog.....:) Ezt azokra az anyukákra,apukákra akik…..