Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vöröspimpi

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Káncz Csaba: "A szlovák kémelhárítás azonosította a beépített magyar kémeket, köztük olyanokat is, akik magas rangú hivatalos pozíciót töltenek be mind a pozsonyi magyar nagykövetségen, mind más magyar állami intézményekben. Ide tartozik a pozsonyi magyar nagykövet, Balogh Csaba is.Megjegyzés: Ez az…..
A legutóbbi napokban a Fidesz tusványosi tábora és a miniszterelnök uralta a közbeszédet. Lefülelt mondatok.   Elment Heller, most egy kicsit megint hülyébbnek érezhetjük magunkat. (Rab László újságíró, Városi Kurír, július 21.) A lehülyézett többségnek egyre inkább viszket a tenyere. (Dippold…..
vöröspimpi 2019.07.29 07:49:34
Goebbelsnek tulajdonított módszer.
a legalacsonyabb intellektuális képességgel rendelkezőhöz kell igazítani egy propagandaüzenetet.
így biztosan célt ér.
"Rámutatott: nemzedékük történelmi lehetőséget kapott a magyar nemzet megerősítésére. Ez igazságtalanul nehéz küzdelem volt eddig is, és igazságtalanul nehéz küzdelem lesz ezután is – mondta.

Úgy értékelte: a magyar nemzet ma birtokában van azoknak a politikai, gazdasági képességeknek, és hamarosan birtokában lesz azoknak a fizikai képességeknek, amelyekkel meg tudja magát védeni, és amelyek segítségével független tud maradni"
Lefordítom Orbán beszédét!
Köszönöm nektek, hogy a segítségetekkel kiélhetem beteges hatalmi vágyaimat, tapsoltok a sok mocsoksághoz, amit ellenetek és az ország ellen elkövetek, köszönöm nektek a százmilliárdos vagyonokat a kiccsalád, a vőm és a haverok nevében is.
Cserébe megkapjátok a napi gyűlöletadagotokat, kijelölöm az aktuális ellenségeket, és megsorozlak titeket a baromságaimmal, este meg jót röhögök rajtatok a haverokkal
Az nem jó ha te gondolkodsz, majd én megmondom mit tegyél és az a helyes irány!

"Szerinte ennek megértéséhez fel kell idézni a 2010-ben megörökölt állapotokat....A megörökölt problémák közé sorolta a kilátástalan adóssághelyzetet, ..."
Naigen ,azt az adóssághelyzetet amit éppen Orbán okozott .
A hazai gazdaság a devizahitelek súlya miatt hátránnyal (bár korántsem akkor hátránnyal, mint amire a kormány hivatkozik, miszerint “Magyarország Görögország szintjén volt”) indult 2010-ben, bár addigra már nagyjából a többi mutató rendben volt.
mfor.hu/cikkek/makro/mukodik-az-unortodoxia.html
Ki adósította el az országot?1994-re az Antall kormány a nyugat kérése ellenére erőszakolta a hitelek fizetését,amit a nyugat nem is kért,sőt figyelmeztették ők megvárják míg megerősödünk ,de nem, Antall fizetett mint a katonatiszt ha az ország beledöglik is,ezzel olyan nagyra növelte az ország hitele, hogy azt csak a Bokros csomag tudta megoldani,Bokros azzal a csomaggal húzta ki az országot abból a szärból amibe Antall a"mi kifizetjük az adósságot mint a katonatiszt"...megugrott a .munkanélküliség,gyárak ,üzemek szűntek meg,és az emberekkel akarták megfizettetni ,a szegényekkel ha tönkremegy az ország akkor is!
Orbánnék ennek pont az ellenkezőjét csinálták 98-02 között. ..... a Bokros csomag eredményeit elosztogatták ugyanúgy választási célokra mint most ,lásd az akkori lakásdevizahiteleket,amivel 20 évre előre eladósították a kőccségvetést a következő kormányoknak..
Az újabb növekedés az első Fidesz-ciklus második felében kezdődött, amikor a kormány a választásokra készülve költekezni kezdett.
Az eladósodást Orbán kezdte az ingatlanlufi felfújásával és a devizahitel engedélyezésével első uralkodása idején Járai meg a magas alapkamattal folytatta.Feltételezhetnék durvább dolgot is.
2001-ben bevezetett kedvezményes lakáshitel jogszabályi lehetőségét megteremtő kormányrendeletet megtekinted és megnézed annak módosításait. Különös tekintettel annak időpontjaira. Ha ezeket összerakod, akkor rájössz, hogy a lavinát egy hógolyó indítja el, vagy egy hangos fingás, de az oka akkor is az.
A 2001-es alaphoz gyakorlatilag hozzá sem kellett nyúlni, az eredetileg is azt az egyébként érthető célt szolgálta, hogy lehessen a gazdaságba az elapadt belső források helyett akár magán úton egyszerűen és gyorsan olcsó külföldi forrást pumpálni.
Medgyessy nem merte a programot törölni mert a hitelbooom már futott, Gyurcsány emiatt volt kénytelen a hitelt felvenni, Bajnai meg rendbetette a dolgot.
"Kijelentette: bonyolult manőverek eredményeképpen sikerült megakadályozni, hogy Soros György embere kerüljön az Európai Bizottság (EB) élére, és azt, hogy ideológiai gerillákat helyezzenek fontos európai tisztségekbe.
"Zoltán Lakner
Amúgy ha egyetlen közép-európait, így magyart sem sikerült vezető posztra lobbizni az Unióban, mert a személyes bosszú fontosabb volt a nemzeti érdekérvényesítésnél, akkor ennek pontosan mi a hazaárulási együtthatója?"
Ursula von der Leyen az egyik legelkötelezettebb politikusa az Európai Egyesült Államok ügyének!
Nem kellett O1G-nek Weber, nem volt jó neki Timmermans. "Orbán először megfúrta Timmermanst" - hadd kacarásszak magamban egy kicsit.Macron (!!!) és Merkel paktuma alapján Az osztozkodás eddigi eredménye pont azt mutatja, hogy mennyire nincs befolyása a V4 országoknak.A V4-ek egy, a káeurópai kurzusokkal szemben meglehetősen kritikus, az EU fejlődésére nézvést viszont kifejezetten föderalista, gyakorlott politikus támogatására kényszerültek.
A józan eszét legyőzte a mérhetetlen egoja. azok a kis hangok a fejében, azok nem csöndesednek.Bármi is történjen, a kis beteg mindig győz!
Halál egyszerű az egész : Macron kezében volt eszköz kedvenc pókhasú pojáca. Annyira be volt tojva Timmermanstól Orbán, hogy bárkit szívesen elfogadott volna,mint őt. Macron ezt tudta, ezért felhasználta O1G-t arra, hogy a visegrádiakkal megdumálja ezt az Ursulát. Ennyike.
A baloldal értelmetlennek tartja a megkülönböztetést, a jobboldal értelmesnek. (Népszabadság, 1990. április 21.) A csodáknak van egy hátulütőjük: nem lehet rájuk felkészülni. (Magyar Hírlap, 1994. december 24.) A Gulágon lassan, Auschwitzban gyorsan pusztultak el az emberek. (Népszabadság, 2002.…..
vöröspimpi 2019.07.20 08:26:24
Minden tiszteletem élete munkásságának,őszinte részvétem,nagy veszteség a magyar gondolkodó társadalomnak ,egy nagy magyar gondolkodót vesztettünk halálával.
Heller Ágnes tanácsa a gondolkodó emberhez szól,nem az ő hibája ,hogy a magát elhülyíteni hagyó buta nép nem érti:
„Szerintem az igazsággal el lehet jutni az emberekhez. Az igazságot is meg lehet alapozni ideológiailag. Egyszerűen csak el kell mesélni a történelmet.”
Egy demokratikus államban ,ahol gondolkodó emberek élnek ez így természetes!
De nem Orbanisztánban , sajnos amióta ez a kormány van, a valóság nem győzött még,csak a hazugság,az egész országunk a 8 év alatt erre lett felépítve.a magyarok mindig elismert nemzedék volt, de ez lassan megszűnőben van,mert nem hisznek nekünk,arra az 2.6 millió agyhalottra gondolok, akik rájuk szavaztak.
.A nemzetmegvezető és szupervizorai gondoskodnak róla hogy a legfrissebb hazugságokkal kényeztessék az arra fogékonyak csekély számú agysejtjét.
Az orbánvallásnak az a lényege, hogy az ember ne gondolkodjon.A FideSS hazafisága és a kdnp kereszténysége pont olyan mint az utcalányok szüzessége.Jól demonstrálja ,hogy milyen buta nép amelyik a saját kirablóit is jól tartja és csorgó nyállal éljenzi.
A Kolostormalac nem ér rá betartani holmi izéket, törvényeket,még a saját maga hatalmára szabottakat is felrúgja,a politikai érdekek uralják ,azok alapján hamisítják a történelmünket.
Mint Magyarország legnagyobb tömeggyilkosa Horthy
Orbán szerint Horthy kivételes államférfi volt,az a Horthy aki biztosította a Führert, hogy „A zsidók fokozatos kikapcsolására vonatkozó további intézkedések folyamatban vannak, s amint meg lesznek teremtve elszállításuk feltételei, ezt végre is fogjuk hajtani.”és lettek is vagonok,vagy mint schmidtmariska,pokróc /takaró "úr"-tól tudjuk,rosszul nevelhették a szülei.
Ahol :"Ránk borult az éj, mint Takaró a Nemzeti Alaptantervre.""Nem csupán zagyva elméletei, leplezetlen rasszizmusa teszik alkalmatlanná, hogy a tanterv közelébe engedjék, hogy mit sem sejtő pedagógusoknak tartson kvázi hivatalos iránymutatást, de elsősorban az, hogy buta, mint a föld, sötét, mint az éjszaka."
Nem véletlenül szereti a populizmus a buta embereket. A gondolkodó ember nem dől be neki. Ezért akarja kinyírni, illetve egyházi kézre játszani Pocak Durci az oktatást.
A jobboldal minden országban a nemzetthy nacionalizmus leple alatt árulja el,árusítja ki,adósítja el az országot,mi ez ha nem hazaárulás! Azt, hogy Orbán ezt teheti, csupán a nép butasága.Aranyhal is olyan , amire körbe ér az akváriumba elfelejti hol járt ... Magyar nép is hasonló ezek szerint , már nem számít a korrupció , nem lényeg hogy eladják a földet , kizsákmányolják a népet , nincs elszámoltatás , nincs rend , nincs egészségügy , nincs normális megélhetés , de van kerítés és van újra tapsoló birka Na igen.... totálisan elvtelen beteg bűnöző. Bármikor szembe megy saját magával ha a hatalmi érdekei úgy kívánják.
Szégyen ez a magyar kormány és szégyen ez a nép, amelyik hagyja, hogy fasiszták és bűnözők vezessék ezt az országot!
  Budapesti főpolgármester-jelöltként divatba jött, tegnap ketten is interjút készítettek vele. Bolgár György délután legalább húsz percig faggatta, este pedig Rónai Egon „csak” tizenhét percig. Mindkét műsorvezetőt leginkább az foglalkoztatta, vajon a Demokratikus Koalíció támogatottja, aki…..
vöröspimpi 2019.06.29 09:17:42
Csak nyugi minden álhír ellenére :Előválasztás: szervezetlen volt az eredményhirdetés
27/06/2019 19:25 | Szerző: Klubrádió
Szeretné eloszlatni az összeesküvés-elméleteket; azt nem szervezték meg, hogy ki mikor jelenjen meg, csak annyit lehetett tudni, hogy Magyar György eredményt hirdet este 6-kor – mondta az aHang civil platform egyik munkatársa, aki betelefonált a Megbeszéljükbe az előválasztással (és Kálmán Olga távolmaradásával) kapcsolatban.
www.klubradio.hu/adasok/elovalasztas-szervezetlen-volt-az-eredmenyhirdetes-107899
Partizán
Június 25., 13:22 ·
Talán néhányan láttátok az eseménynél, de azért felhívjuk a figyelmet itt is: az ellenzéki főpolgármester-jelölti előválasztás eredményvárója - a Civil Választási Bizottság (CVB) kérésére - a Benczúr utca 45-ben lesz megtartva, és nem a Patyolatban! A Partizán - tiszteletben tartva a CVB kérését - nem tart aznap rendezvényt, így livestream sem lesz szerdán. Köszönjük a megértéseteket!
nemgogol.blog.hu/2019/06/28/ronai_egon_hazudott?fbclid=IwAR0dgVZ8kN0Sh5GIVSUsl6WnHg4_lLi3bJlnZxEq0_LTSlYRxzL7HYmdbEo

A főpolgármesteri előválasztást szervező aHang beismerte, hogy nem hívtak jelölteket az eredményhirdetésre. A hazai sajtó ennek megismerhető tudatában 24 órán át hazugnak nevezte Kálmán Olga jelöltet, és a szervezőkkel együtt hagyta hazugnak és gyávának nevezni őt saját szavazói körében is.
Rónai Egonnak az ATV-ben már pontos információi voltak arról, hogy nem történt meghívás, amikor a távolmaradását még másnap is volt kolléganőjének, Kálmán Olgának rótta fel.
nemgogol.blog.hu/2019/06/28/ronai_egon_hazudott?fbclid=IwAR3Hh9kZD7DDRbwiOh-Q4BveDklmaPPnIFeMm-hMCCxT_DyR-e9pOspmdgQ
vöröspimpi 2019.06.29 05:50:38
@Ego55: Mert minden teféle idióta mellé nem lehet agyturkászt állítani ...
       G.Fodor Gábor perrel fenyegeti Peer Krisztiánt mert az kontúrtetováltszájúnak nevezte a feleségét Fodor-Horváth Zsófiát. Valószínűleg ez lesz az első per a kontúrtetoválásról. A jobboldali bérgyilkosok egyik legundorítóbb tulajdonsága, hogy miután végigzsidóznak, végigmuszlimoznak,…..
vöröspimpi 2019.06.29 07:25:02
Ma van Nagy Imre újratemetésének 30. évfordulója. A kormánypárti sajtó kezdi eszményíteni az 1989. június 16-án elhangzott Orbán-beszédet. Ez önmagában is megérne egy bejegyzést, megvárom azonban a folyamat kibontakozását. Addig is beérem egy másik Orbán-beszéddel. Apáti Bence, a Magyar Nemzet…..