Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kalapos

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Borsod-Abaúj-Zemplén, Heves és Nógrád megyét öleli fel ez az északi régió, ami igencsak ambivalens érzelmeket vált ki a legtöbb emberben. Ez az ellentmondás nem csak társadalmi szinten, de az ingatlanokban is megmutatkozik. Az Otthontérkép év végi sorozatában összegyűjtöttük…..
Indafilm blog Hibabejelentő 2009.11.11 18:34:00
Drága néző és reménybeli néző! Jó sok álmatlan óránk ment rá, hogy az Indavideó Film minél egyszerűbben és megbízhatóbban működjön. Mivel azonban a számítástechnika ingoványos terület, az ember pedig gyarló, lehet, hogy egyes felhasználóknál gondok adódnak.…..
Belsőség Ha szívatnak a tótok 2009.08.25 21:29:00
Nem nagy titok, hogy amikor nemrégiben egyedül vertem sátrat Budapesten, családom Pozsonyban maradt. Ideiglenes megoldásként a hétvégi utazás mellett döntöttünk, hol én megyek oda, hol ők jönnek ide. Nincs is ezzel nagy gond, hiszen a Pozsony–Budapest távolság elenyésző,…..
kalapos 2009.08.28 00:43:57
@Nor-: "Ezt várnám el a magyar és a szlovák rendőröktől is, hogy a forgalomra veszélyes elemeket kivonják a forgalomból."

közben meg sem fordul a fejedben hogy TE voltál a forgalomveszélyes elem, ma úgy néz ki a dolog hogy még a jogsidat is elvennék... mert feltartani a forgalmat ugyan idegesítö, söt némelyik szándékosan teszi, de amit te csináltál az már nem szabálysértés. min. 3 hónap jogsi nélkül + szaftos büntetés.
kalapos 2009.08.28 09:51:44
@Putyur: pontosan ezt akarják. ne menj oda, ne erösitsd a nemzetiségieket, majdcsak eltünnek vagy beolvadnak lassan...
kalapos 2009.08.28 19:19:42
@Nor-: "Tudod, ez a német kresszben benne van!
Persze nem várom el tőled hogy ezt tudjad, ezért most leírtam."

csak mosolygok egyszerüségeden, igaz nem tudhatod hogy 27 éve élek németországban és 1974 óta vezetek autót balesetmentesen - pedig még taxis is voltam meg xx-es is és nem vezetek lassan...

a "német kresszben" az áll:
követési távolság (kb) a sebesség fele, be nem tartásáért nemcsak büntetés hanem pont is jár (filmezik a hidakon),
villogás és dudálásért szintén büntetés és pont.
120 km/h sebességnél tegyük fel 4-5 m-re rámenni viszont már nem szabálysértés hanem közlekedési büncselekmény (veszélyeztetés)

talán egy éve történt hogy egy mercedes-es tesztpilóta ráhúzott kétméterre egy kissebb kocsira, a nö megijedt és az árokban halt meg két gyerekével együtt.

"Kihúzod a kormányt a másik elé, nem mész le, utána meg csodálkozol, hogy letolnak az útról. Meg is érdemled!"

ezt nem kell kommentálom, elég hogy magadat minösítetted vele...

hosszú még az út az eu-ig.
A felmérések alapján a marihuánáról hasonlóan nehéz leszokni, mint a dohányzásról. Mindkettő esetében számos elvonási tünetről beszélhetünk, ami igazán megnehezíti a leszokást. Ezzel kapcsolatosan készítettek egy felmérést, hogy tudományos igényességgel lehessen…..