Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kittyna

18 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma kaptam: EO Edmund fénykezőgépes katalógus:Link: http://www.edmundoptics.com/catalogrequest/Kép:              Katedra nyelviskolás katalógus:Link: http://www.travel.katedra.hu/katalogus_rendelesKép:   ..
Sziasztok! Ezerbocs megint amiért ezer éve nem jelentkeztem. Lusta voltam, de mindig rendelek valamit. :)Legutóbb és amit meg is kaptam az Revalid hajkrém. Sajnos pont most akartam berakni Nektek is a linket, de már lezárult a termékminta akció.Ma azaz az előbb rendeltem USA utazási…..
Actimel palackok ingyen:A "Nagy Actimel Próba" keretében Magyarország 16 nagyvárosában és a hazai McDonald’s hálózatban összesen félmillió palack Actimelt osztunk ki. Keresse csapatainkat 2009. januárban és 2009. februárban, hogy Ön is kipróbálhassa a Danone Actimel…..
Előszőr is kívánok Mindenkinek Sikerekben, eredményekben, egészségben, boldogságban gazdag Boldog Új Évet!!!! 2oo9 (*)Az elmúlt hetekben kapott nyeremények:Hello Kitty nyereményjátékLink: www.hellokitty.fanklub.hu/nyeremenyjatek.htmlMár régebben, szeptemberben nyertem meg a havi…..
Pantene Pro-V hajbalzsam:Link: www.pantene.hu/conditionertest/regisztracio.php "Még nem próbálta ki a Pantene-t? Most itt a lehetőség! Egyszerűen csak töltse ki a lenti regisztrációs adatlapot, és mi ingyen eljuttatunk Önhöz egy 75ml-es Pantene intenzív regeneráló…..
Dr. Oetker Choco-Choco nyereményjéték:Link: www.choco-choco.hu/Előbb regisztrálni kell!!!         Karácsonyi nyereményjáték a Ramaval:Süssön idén is Rama-val, és gyűjtse a vonalkódokat! Küldje el címünkre összesen 2,5 kg Rama…..
Sziasztok!Bocsánat Mindenkitől, hogy ezer éve nem jelentkeztem! Most végre itt vagyok. A régebben rendelt cuccokat nem régiben az ezelőtti hetekben kaptam meg. Mivel már az előző bejegyzésekben pár link fent van a rendeléshez, így most képekkel érkeztem, de friss linkekkel is.Somat…..
Ma rendeltem:Canon fénykép:Link: yourprint.canon-europe.com/print_image/Tölts fel képet majd válaszd ki melyik nyomtatóval nyomtássák.5 munkanapon belül postázzák. "Válassza ki a kinyomtatandó képet. Kattintson a szürke "Tallózás" gombra, hogy megkereshesse…..
Pár napja kaptam:OTP Junior nyeremény:Link: www.otpbank.hu/junior/online/index.jspA regisztráció után több féle játékon játhatsz és pontokat azaz webpénzt gyűjthetsz majd azokat válthatod be nyereményekre.(kattins a képre, a nagyobb méretért)..
Ma rendeltem:Boss parfüm minta:Link: www.bossfragrances.com/us/pure/TeaserSample.aspxBoss parfüm minta rendelhető ingyen, ha rámentél a linkre előbb menj a  Continue-ra majd  majd tölsd ki az űrlapot! :)Medence DVD:Link: www.endlesspools.com/form1.aspA beépített medencékről…..
Ma rendeltem:Somat mosogatótabletta:Link: www.somatclub.hu/regisztracio.htmlCsak azok rendelhetnek akiknek van mosogatógépük.Nekünk sincs, de kitöltöttem és kitaláltam egy márkát :)" Ön sikeresen regisztrálta magát a Somat Klub adatbázisában.Ajándékát, egy szóda hatású…..
Ma rendeltem:Frutasia müzliszelet:Link: www.frutasia.co.uk/Signup/Állítolagosan a regisztrációért lehet kapni müzliszeletet. Próba szerencse :) Egérpad:Link: www.stellen-online.de/mousepad/mousepad.phpAzt írják, hogy 2 hónapba 2.000 egér padot küldenek.Mindig elöszőr az…..
Ma rendeltem:Retro toll:Link: www.webseta.hu/honlapok/retrotoll/index.php"...Amennyiben kitölti az alábbi regisztrációs lapot és elküldi részünkre, abban az esetben mintaként egy ajándéktollat és árlistát küldünk Önnek. Néhány nap múlva kollegánk jelentkezni fog,…..
Ma rendeltem:Celine Dion parfüm minta:Link: www.eastway.hu/celine/index.php    E-mailba ezt kaptam:"A Celine Dion nyitóoldalán jelezted nekünk regisztrációs szándékodat az ingyenes Sensational parfümmintáért, illetve részvételi szándékodat a…..
Rama nyereményjáték:Link: rama.hu/suto/index.php"Küldje be 1,5 kg Rama Sütő- margarin vonalkódját! Az első 30 ezer beküldő Rama Sütik könnyedén receptkönyvet kap!... A nyereményjátékban a 2008. június 2. és július 31. között postára adott, és augusztus 8-ig beérkezett…..
Tegnap kaptam:Otp Travel ajándék:"Ránk szánt idejét ajándékkal szeretnénk megköszönni: a kérdőívet kitöltő első 200 válaszadónak úti könyvet, további 400-400 válaszadónak pedig számológépet vagy legyezőt küldünk postai úton. Előre is köszönjük, hogy…..
Ma rendeltem:Bon Prix    "Amennyiben szeretné megkapni ingyenes katalógusunkat, töltse ki az alábbi mezőket. Az ingyenes katalógust csak a magyarországi címekre…..
Amiket még régebben rendeltem és kaptam:Peta2.com-ról: Azt hiszem már nem lehet rendelni.(kattins a képre, a nagyobb méretért)             Tena termékminták:Link: www.50plusz.hu/topics/inkontinencia/product_order(kattins a…..