Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szarvasbog

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Göndör István az MSZP frakcióvezető-helyettese. Olvashattuk már tavaly is, hogy milyen pofátlanul nyilatkozik a költségtérítés kapcsán, aztán kiderült, hogy ő jegyzi azt a törvénymódosítást, ami átkeresztelné a költségtérítést bérpótlékká, így akadályozva meg a…..
szarvasbog 2009.06.17 13:22:16
csak úgy felhívnám a figyelmet, a 2008 decemberében mondottakra:

"-Göndör István: Ugye nem feltételezi azt, hogy a 386-ból akár egyetlen képviselő lenne, aki nem tudná ennek a költségtérítésnek a dupláját hozni számlával?" (
vastagbor.blog.hu/2008/12/10/mesteri_magyarazkodasok)


ami aztán természetesen összevág a mostanival, ugye....:

"De végül is nem tettem bele ezt a törvénybe, mert úgy érzem, hogy ezért a képviselő felelős, és senki nem fog tudni annyi számlát összegyűjteni, hogy a jövedelmét mondjuk teljes egészében eltüntesse"

Ha valami egyszer összetartozott, akkor az vajon mindig szétválaszthatatlan lesz? Sziasztok! Nagyon régóta olvasom a blogot, de számomra az én sztorim alegszomorúbb még mindíg:) És arról szól, ami a cím: szakíts, ha bírsz.És én nem tudok,lélekben semmiképpen.Nagyon rövid…..
Mindig zavarba jövök, amikor szemét Anitákról kell olvasnom, főleg ha "nem igazán szép de nem is csúnya, és az összhatás igen kellemes" módon írják le a külsejét. A valósággal való egyezés a véletlen műve, én sosem laktam karácsonykor albérletben, én sosem…..