Regisztráció Blogot indítok
Adatok
krychek

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gondolkodott már rajta, milyen világ köszönt ránk, ha elfogy a szén, a gáz az olaj? Ha nem találunk hasonlóan könnyen és nagy mennyiségben kiaknázható energiaforrást, a tudományos kutatók véleménye szerint váltás helyett akkora válság vár ránk, amilyet még nem láttunk.…..
krychek 2011.01.31 13:00:27
@Tomi1973Wien: gázolajnak 8 év, benzinnek 1.
A Hatetris az utolsó betűig megszolgálja a szemétparaszt taget, ugyanis a játék fejlesztője (bizonyos Sam Hughes) kifejezetten a játékos szívatására készítette ezt a tetrisvariációt. A szopótetrisben MINDIG olyan darabok jönnek, amik a lehető legrosszabbak - ha hosszú kéne,…..
A Dzsucse harcosai Kezdetét veszi! 2010.06.15 19:03:53
Hálásan köszönjük az elvtársaknak az induló versenyen tanúsított hozzáállást, nem a semminek írtátok őket, mindent fel fogjuk használni, ám ez legyen egyelőre meglepetés. 44 év után a népi Korea ismét világbajnoki mérkőzést fog játszani! Az csak a sors keze lehet, hogy…..
Amikor még unatkozó kolis voltam, alkalmanként összegyűltünk valamelyik társunk szobájában és némi olcsó pálinka és pocsolyaminőségű sör mellett mindig kitaláltunk valami idióta társasjátékot. Az egyik legjobban sikerült happeningünk a Gusztustalansági verseny névre…..
krychek 2010.05.14 22:13:45
A Blosics újabb remek képviselője a „romboljunk, de okosan” receptre készült játékoknak. Zöld téglákból kell 100 pontnyit lezúznunk megfelelő szögben és méretben megküldött golyókkal. A golyók mérete és a ledöntött vörös téglák értéke levonódik a…..
A főzöcskézős játékokkal mindig az volt a bajom, hogy rettentően le vannak butítva, és/vagy szörnyen unalmasak. A What's for dinner végre egy olyan alternatíva a számítógépes kotyvasztásra, ami amellett, hogy addiktív és szórakoztató, még újat is mondhat kezdő szakácsoknak.…..
patakvér 9-es terv a világűrből 2009.12.14 13:12:00
„A világ legrosszabb filmje”, mert hogyan máshogy is kezdhetnénk Edward D. Wood Jr. kultikussá vált alkotásáról való értekezést, mint így. A B-filmek koronázatlan királya munkásságának minden esszenciáját sikeresen belesűrítette a végre DVD-n hazánkban is…..
Holnaptól vetítik a hazai mozik az utóbbi idők legsikeresebb sci-fi-jét, a District 9-t. A történet szerint néhány éve megjelent Dél-Afrika felett egy űrhajó, tele idegen bolygóról származó lényekkel, akiket végül egy gettószerű menekülttáborban helyeztek el. Neill Blomkamp…..
Llew küldte be a Canabalt linkjét, ami aranyos, de egyszer használatos darab. „Semmi bonyolult, a figura szalad magától, nekünk csak ugrálni kell és minél messzebb jutni” – írja munkakerülőnk, és ennél többet én sem nagyon tudok írni erről a kis cukorfalatról.…..
Hiába károgok, úgy tűnik a részvénypiacokról kezd felszállni a köd, a nagyobb indexek mozgása egyáltalán nem igazolja a korábbi vészjósló elgondolásaimat. Aranyszabály azonban, hogy akármennyire is pesszimisták vagyunk, ne kezdjünk el dacolni a tőzsdei hullámokkal és…..
Pofonegyszerű, és emiatt csak rövid munkakerülésre alkalmas játék a Plumet. A feldat mindössze annyi, hogy egyre lejjebb jussunk a pályán, miközben az akadályozó pályaelemek egyre gyorsabban jönnek felfelé. A grafika egyszerű, de a zene jó, a pályák viszont lehetnének kicsit…..
 Vajon elég felkészült Barack Hussein Obama arra, hogy elnökként vezesse az USÁ-t? Még nem tudjuk, de azt igen, hogy az elnöki eskü szövegébe kissé belegabalyodott - rossz ómen? (Ld. CrL kommentjét)A Konzervatórium nevében kívánunk neki sikeresebb folytatást, és kissé…..
w Roncsderbi 2008.12.01 13:50:00
Arra, hogy Szijjártó Péter hajmeresztő ostobaságokat beszél, nem illendő már rácsodálkozni; aki Szijjártó Péter szövegeit szóvá teszi, az gyurcsányista aknamunkás. Szijjártó Péter a párt lecsúszott slicce, nem illik rá ujjal mutogatni úri társaságban, sőt odanézni se. A…..