Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lafayett Ronald Hubbard

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Brilliáns tényfeltáró riport angolul, plusz bónusz Jason Beghe interjú.   Július 7-én ment le főműsoridőben. Röviden: az egyház 12-16 éves gyerekeket dolgoztat napi 8 órában, csak szcientológia anyagokat tanulnak, a hagyományos oktatás és gyerekkor kimarad az életükből.…..
Ez jött az egyház pszichóvadászaitól:   Kedves Barátunk! Bizonyára értesültél róla, hogy néhány nappal ezelőtt elfogták a hírhedt háborús bűnöst, az eredetileg pszichiáter Radovan Karadzsicsot. Mivel a téma nem kismértékben kapcsolódik a CCHR munkájához, kiadtunk…..
Pár dolog, amit még szeretnék hozzáfűzni:   Személyes tapasztalatok Én a szcientológiával való találkozásom előtt jó tanuló voltam, jól vettem az akadályokat az összes iskolában, ahová jártam. Már általános iskola előtt el tudtam egyszerű szövegeket olvasni, és…..
Lafayett Ronald Hubbard 2008.07.19 10:18:12
"Ipari kém 2008.07.19. 07:54:53
Lafayett Ronald Hubbard 2008.07.18. 23:21:46
(térdreborulás, kezek a lazán összeérintve) Ó, megjelentél! Köszönöm!"

Nem tesz semmit, 450 ezer lesz, ra-ta-tatataa!

"Épp arra gondoltam, hogy milyen szemléletesen modellezte már itt pár kolléga a Te általad adományozott tudást: az idegbajt (esetleg skizofrénia???), agresszivitást, dührohamokat! "


Oooo, hat nem akarok alszerenynek tunni, mindossze az en Isteni geniuszomat modellezik -))
A skizofrenia pl. a hidon valo haladas elofeltetele, en pl. szemelyes tapasztalatokat szereztem benne, 1947 oktober 15 -en taktikasan kikoveteltem, hogy skizofrenek koze keruljek, a viselkedesmintakat tanulmanyozando.Jo ott, ugyan Napoleon neha csal kartyaban...

filozofiahitkutatas.blog.hu/2008/07/05/l_ron_hubbard_1947_oktober_15_en_irt_leveleben_pszichiatriai_kezelesert_konyorog


"Ugye ez az a tech, amit használnak az egyházat elhagyni szándékozók ellen is? (kivétel PKD - ő valóban plüss e-meter díjas)."

Persze, ki van ez dolgozva! Enturbalo kerdez valami logikusat - valaszolunk valami blablat, amiben van patkany a kereszt alatt, jo sok rovidites, mint OSA, OT III, OKM, CKM, vagy sok jo idegen szo, mint enturbacio, maszturbacio, fellacio, es ezzel nem tudnak mit kezdeni - ergo - nem vagyunk tamadhatoak! Okos, mi?Vegso megoldaskent pedig javaslom a "teegyebkentishulyevagymertLRHakirajj, miabunodmiabunod?" mantrat - ettol az osszes SP, Wog, enturbalo - mokuskodo kesz van!
Varazstech!

"Én is akarok ilyet, hogy maximális nyereségem lehessen, hogy tönkretehessem magamat és a magam körül élőket! Mindenkit! Ugy tuti nem lesz senki narkós! Nem élik meg!"

Haat, a hidon valo haladashoz hidpenzt kell fizetni, es a maximalis nyereseged nem neked lessz - hanem nekem -))

Köszönöm, ó nagy --- (itt ki lehet mondani a neved, vagy köveznek?)!!! Hol fizethetek?

A nev kimondasa + 560 ezer lesz, kassza balra a cola automata mogott!
(Gizike, ne zarjon meg, kuncsaftunk van! )
A szcientológia egyház és a szcientológusok kifogása/indoka a szcientológia agresszív terjesztésére és a kritikusok eltaposására leginkább az, hogy Hubbard módszerei működnek és hasznosak és CSAK EZEK működnek - tehát mindenki jól jár majd azzal, ha ezek elterjednek a…..
A tüntetés és a médiavisszhang összefoglalása (a beérkező információkkal folyamatosan frissítjük)   Beszámolók: Anon honlap (fotók is): A szcientológusok megérkezésünk előtt 10-15 perccel felszívódtak, és amíg mi ott voltunk nem is lehetett látni Őket. Anonymousnak…..
"We Stand Tall" a címe, és ez a nemhivatalos himnusz.   A rendezvény jó része ezzel kezdődik vagy végződik. Sajnos nem a teljes verzió kerül ki, abban az egyház vezetői (köztük Miscavige is) pulóverben és farmerben énekelnek. Remélem, előkerül az is! ..