Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Cynykus

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Még most kezdjetek el vele haverkodni, mert ha nála lesznek a milliárdok, akkor már nem fog magával sem szóba állni..
Ismét ruhatár-botránnyal kezdődött az év, nem először és nyilván nem is utoljára. A szilveszter - érthetően - óriási csábítást jelent sok üzleti vállalkozás számára, nagy árbevétel, egyetlen éjszaka alatt, ennek nehéz ellenállni. Ugyanakkor a West-Balkán tragédia óta a…..
A Vastagbőr szúrta ki az utóbbi napok köztévés Híradóiból, hogy az emberek kifejezetten boldogok, amiért bevezették az új matricarendszert. Igaz összevágott felvételről van szó, de az valahogy nem került bele a műsorba, hogy például miért kell annak is 5000 forintos éves…..
Cynykus 2015.01.02 23:19:46
@Péter Tóth: Pont emiatt kerestem rá én is, túlságosan rendben volt a hangsúly, meg az egész "spontán" kép
hihetetlen, -40 évre időutazós feelingje van ennek...
Komoly kontent Gábor6131-nél, hirtelen azt se tudom hova kapjak, esküszöm nem is tudok választani. Második videó NAGYON forró!! 'LEHALLGATNAK MINKET ,MEGFIGYELNEK ,IJESZTGETNEK MINKET. AZTÁN TARTOZNAK NEKEM TÖBB MINT 500.MILLIO USA DOLLARAL . JELENLEG 10.MILLIO USA DOLLAR A LEHALLGATÁS…..
Cynykus 2012.10.17 14:52:44
Ő már régen írt nekünk is e-mailt a céghez, akkor körbeküldtük a kollégáknak, legyen csak jó napjuk:
Tárgy: kérdezék ki a soförjeiket a megfigyeléseinkröl
JO NAPOT KIVÁNOK BUDAPESTRÖL IROK ÖNÖKNEK . ÉSZREVETTÜK HOGY AZ EGYIK TEHERAUTOSOFÖRJÜK SOKAT ÖGYELEG, MOCCOROG A KÖZELÜNKBEN MEGFIGYELÉSEINKET VÉGEZTE PÁR ALKALOMMAL AZ UTCÁNKBA IS , BUSZROL LESZÁLVA VÁRT MINKET STB. NA MOST EZ EGY BÜNBANDA AMELYNEK A MÜKÖDÉSÉT MI RÉGOTA ÉSZREVETTÜK A KÖZELÜNKBEN ,SOFÖRÖK , TAXISOK,RENDÖRÖK, VOLT KATONATISZTEK ,EGYÉBB SZEREPLÖK VANNAK BENNE .IRÁNYITVA KÜLFÖLDI DIPLOMATÁK ,ÉS MAGYORSZÁGON ÉLÖ ZSIDO SZEMÉLYEK ÁLTAL ,VIDEOM ,FOTOM,HANGANYAGOM VAN RENGETEG ROLUK ! NAGY ÉRTÉKÜ INGATLANJAINK VANAK MÉG PER ALATT ÉS HÁT TÖBBSZÖR FELTÖRTÉK MÁR A SZÁMITOGÉPEINKET IS EZ MIATT HOGY ADATOKAT TUDJANAK KISZEDNI BELÖLE AZ INGATLANOKROL IS . NA MOST EZEK A SZEMÉLYEK IRÁNYITJÁK AZ ÖNÖK SOFÖRJEIT IS VALOSZINÜLEG ELLENÜNK MEGTÉVESZTVE A SOFÖRJÜKET . MI MÁR A BUDAPESTI KATONAI ÜGYÉSZSÉGEN IS MEGTETTÜK AZ EZ IRÁNYU FELJELENTÉSEKET A LEHALLGATÁSOKRA ,MEGFIGYELÉSEKRE, ZSAROLÁSOKRA VONATKOZOLAG . TÁJÉKOZTASSÁK A SOFÖRJEIKET HOGY MI MEGTESSZÜK ÖNÖK ELLEN IS A FELJELENÉSEKET AZONNAL HA FOLYTAJÁK A MEGFIGYELÉSEINKET .ILLETVE BE ADJUK ÖNÖK ELLEN KÁRTÉRITÉSI PERRE MONDJUK CIRKA 100.MILLIO FORINTRA KEZDÉSNEK .MI KISEBB PÉNZEKKHEZ NEM NAGYON AKARUNK MÁR NYULNI ,ITT MAGYARORSZÁGON SEM .A LEHALLGATÁSOKAT JELENTETTÜK MÁR AZ FBI-NAK IS WASHINGTONBAN MIVEL AZ IRÁNYITOSZEMÉLYEK AMERIKAI ZSIDOK , EZ EGY INGATLANOKRA SZAKOSODOTT ZSIDO MAFFIA CSOPORT AZ EU BAN TÉNYKEDVE KB 300 TAGGAL . TISZTELETTEL VÉGH GÁBOR BUDAPEST 2.KERÜLET .
Irodaházban vagy áruházban dolgozó rabszolgák kedvelt szórakozása elképzelni, mekkorát kaszálnak az illetékesek az italautomatákon. Nekem voltak automatás haverjaim, akik egy darab géppel már olyan jól ellustultak, hogy külön embert vettek föl a pénz kiürítésére, kettőből…..
Cynykus 2008.07.29 12:36:28
Amíg fel nem számolják és be nem hintik sóval az összes parkolótársaságot, kénytelenek vagyunk az összes sztorit lehozni, hátha felfigyel rá a gondviselés, a független ügyészség, vagy egy hollywoodba szakadt überproducer és kanyarít belőle egy szappanoperettet. Vasárnap este,…..
Subba Pumpa+furulya=Purulya 2008.07.17 10:09:00
Az okorszem.hu-ról loptuk az alábbi kis szösszenetet, amin az egyik kereskedelmi rádió munkatársa szórakoztatja szűkebb baráti körét különleges zenebohóci mutatványával: Bár manapság a pumpa és furulya szavakból a netezők döntő többsége valamilyen pornóközeli…..
Cynykus 2008.07.17 16:37:07
Hiába vitte bíróság elé a hazugságon kapott cég a Bonux mosópor versenyfelügyeleti ügyét, a tábla jóváhagyta az ítéletet, csak bírság összegét csökkentette. Ha valaki emlékezne, a reklámokban "rendkívüli tisztítóerővel" ruházták föl a terméket. Részletek az…..
Ebben a gusztustalanul monszunjellegű időben az embernek kell valami igazán pozitív hír, hogy kirángassa a sárral teli gödörből. Mi Jocótól kaptuk meg a túléléshez szükséges boldogságpirulát, ebben a levelében: Az interware oriasgeneratora mellett is all mindig ket nagy merci,…..
Timi megtalálta a fogyókúrás, illetve ultraliberális nők álmát, a bármivel, így akár semmivel is megtölthető gombócot. Túlsúlyos ügyfelek is megehetnek belőle napi egyet, fatalisták 2-3 darabot is. Íme Timi levele: Fogyókúrám első napján én nem normális, lánykáimnak…..
Megdöbbentő élménye volt Kelemen Andrásnak, pedig igencsak triviálisan indult a vásárlás: kábelt akart venni a fűnyírójához. Tett egy kört, és közben kiderült, ami még a sokat látott Homárt is elképesztette, nevezetesen, hogy ma Magyarországon az olcsó szakáruházak…..