Regisztráció Blogot indítok
Adatok
efdé

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves kommuna, szerettem volna mást írni ide ma – hiszen ma van a blog harmadik születésnapja –, de bizonyos körülmények miatt egy elég rossz hír az idei születésnapi ajándék. A KMK mostantól határozatlan ideig szünetel. Lehet, hogy napokon belül újraéled, lehet, hogy…..
IDDQD Az igazi Peggle 2009.11.09 10:19:00
Van az úgy, hogy az ember csinál valamit, aztán ráfogja a játékokra. Egyesek emberekre lövöldöznek, mások meg nekiállnak pingponglabdát söröspohárba dobálni (ami történetesen erősen emlékeztet arra, amit az egyik legaddiktívabb játék, a Peggle vár tőlünk [igen, ha valaki…..
Nem vagyok ellene a csillivilli játékoknak, sőt, egy szép grafika nálam egy unalmasabb játékot is képes ellensúlyozni. Épp ezért lepődtem meg, hogy a Flood Fill mennyire le tud kötni, milyen élvezet vele játszani. Pedig teljesen fapados, mind a játék alapötletét tekintve, mind a…..
A Full Moont az a Bart Bonte készítette, akinek a Me and the keyt köszönhetjük, és a játék le sem tagadhatja alkotóját. Ugyanazért remek, mint elődje: ötletes pályákon kell megtalálni valamit – ezúttal egy-egy gyümölcsöt a főhős nyúlnak –, a későbbi feladatok…..
efdé 2009.11.09 10:33:43
Szenzációs mesterlövés következik a „minden szentnek maga felé” mozgalom jegyében. Történt ugyanis, hogy írt nekem a Doctor Puzzle nevű gyűjtőoldal képviselője, mégpedig a következőt: I can see you have completed Untangle Deluxe. That is very impressive, we were quite…..
Jelentem, megvan az egyik alltime kedvenc flashjátékom. Kezdeném a sztorit a blog egyik első flashjátékával, a Planarityvel, amit imádtam, de nagy fájdalmam volt, hogy nem voltak benne rendes pályák, csak véletlengeneráltak. A játékban egyébként az volt a feladat, hogy élekből és…..
Volt már szerencsénk hurok-összekötögetős logikai játékokhoz, ilyen volt a Loops of Zen meg az Entangled is, mindkettővel az volt a baj, hogy nem voltak igazi pályák, és nem volt túl nehéz egyik játék sem. A Grid megadja mindazt, ami ezekből hiányzott, a szokásos „ne hagyj…..