Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Josszi

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Unicefes képek, bombayi koldusok, kairói kriptalakások, brazil favellák, hétesi gyermeksírás? Nekem más a szegénység. Olyan 88-89 tájékán mondta az akkori osztályfőnökünk, hogy Magyarországon már nincs szegény gyerek, mindenki jómódú. És persze ugyanúgy kész ténynek…..
Egyszer beszélgettem egy informatikus sráccal, aki feldobta, hogy nem akarom-e valami profibb helyre költöztetni a blogot. Állítólag a profiság egyik eleme, hogy gyorsabb az oldal, a másik eleme, hogy több képpel boldogul mint a blog.hu. Nem léptem az ügyben, mert gondoltam, hogy úgysem használok…..
Josszi 2018.03.06 12:56:01
napszemüveg Police 2014. 2014.03.18 07:07:55
Volt a márka arca Antonio Banderas, Bruce Willis és George Clooney, de a Police valószínűleg fiatalabb vásárlóközönséget szeretne. Erre utalt, hogy negyedszerre már David Beckham került a Police-plakátokra, és az olasz cég marketingje most folytatja a megkezdett irányt. Mert most…..
Josszi 2014.04.02 18:53:16
@Lomha 8V: Halihó, én ma vettem egy Eager1-et.. sajnos itthon leszólták... úgyhogy eladó :-( , hiába nem vagyok benne George Clooney :-)
A szabad véleménynyilvánítás és gyülekezési jog demokratikus hazánk Alaptörvényének egyik legüdvözítőbb vívmánya. Nagyon örülök, hogy minden honfitársamra kiterjed, de pont nagyszerűsége miatt nem túl elegáns visszaéljél eme csodálatossággal. Nézzük meg, milyen…..
A mérkőzés szünetében operatőrünk hosszas keresgélés után megtalálja Faragó és Somos kollégákat a kommentátorállásban. A szabadnapos és a szolgálatban lévő sportriporter az események sűrűjében.   ..