Regisztráció Blogot indítok
Adatok
wyo

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Geekblog 14 - előzetes 2008.07.18 15:43:00
"Hogyan nem szabad egy Rejtő regényt adaptálni, és hogyan lehet még mindezt tovább tetézni egy borzalmas trélerrel?" - című rovatunkat olvassátok éppen. A képi világ mint a Szomszédoké csodásan letisztult, a hangulat a Megy a gőzösét idézi fergeteges, a casting…..
wyo 2008.07.18 19:27:43
Jól tudnak esni a budapesti bringások – állítja kerékpárbalesetekben jártas ügyvédünk, Nagy Péter, aki a személyi sérüléssel járó ügyek alapján saját statisztikát állított fel. A bíróságon végződött karambolos történtekből az derült ki, hogy a biciklisek nem a…..
 "Néhány kép a moszkvai őrkutyánkról! Az első képen egy uborkával játszadozik, a többi képen pedig ártatlan szemekkel bambulja a fényképezőt" - írta a cukiságnak Dani...
A Mashable ajánlgatja a Specklyt, mely a torrentezők valóra vált álma: nem kell többé gyanús hirdetések közt kotorászni, ha az ember rá akar találni egy torrentfájl letöltésgombjára. A Speckly egy hirdetésmentes, teljesen egyszerű keresőfelületet ajánl azoknak, akiknek elegük…..
Az alaphiedelem ugye az, hogy egyre többet netezünk, és egyre kevesebbet tévézünk. Miként a Nielsen legfrissebb statisztikáiból is kiviláglik, a helyzet egyáltalán nem ennyire egyszerű. Az amerikaiak többet tévéznek, mint valaha, és ezzel együtt egyre többet interneteznek. Akkor…..
Egyik olvasónk ajánlotta figyelmünkbe a GPSies.com-ot, mely egy útvonaltervező Google Maps mashup. Ami a nagyszerű benne, a follow roads funkció! Ha bepipáltuk a Track creator fülön, utána elég csak két pontot kijelölni az úton, és a GPSies összeköti őket, úgy, hogy az útvonal…..
Megdöbbentő élménye volt Kelemen Andrásnak, pedig igencsak triviálisan indult a vásárlás: kábelt akart venni a fűnyírójához. Tett egy kört, és közben kiderült, ami még a sokat látott Homárt is elképesztette, nevezetesen, hogy ma Magyarországon az olcsó szakáruházak…..
Az amcsi Big Brother nyári kiadásában (rövidesen kezdődik) egy 75 éves dédnagyapa is szerepel, gondolom az első kiszavazásig. Mr. Crowley. Minden, amit tudni akartunk a Generation Kill című hétrészes miniről (készítette: David Simon a Drót agya) elolvasható itt. Már alig…..
Melyik lakótelepi lakás legkisebb szobájában hallatszódhatott ez a borzasztó zene annyira jónak?  A Budapest TV - tudjátok a legjobb televíziócsatorna az egész világon - lecsapott a két balettnadrágos fiúra. Az énekes fiú több szólamban is tud énekelni, érdekes fej és…..
wyo 2008.07.08 11:18:41