Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lillycat

0 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ismét itt vagyunk A szökés új, egyben utolsó évadával, 22 epizód meg egy duplarész (ha leadja az RTL), ennyi van hátra a kalandból, kedves olvasók. Az idei évad nagy újítása, hogy nem ekézem tovább a szinkronszínészeket a kiejtés miatt, mert beleuntam, viszont a magyar…..
Avagy előrehozott nyári szünet a parlamentben.Az előző posthoz szervesen kapcsolódva kukkantsunk be az országnak házába. Tegnap tárgyalták az adótörvényeket, konkrétan a vagyonadót, a személyi jövedelemadó és a munkaadói járulék csökkentését. Százmilliárdokról és a…..
Munk Vera után most Miklósi Gábor írt egy remek Index főcikket, "A Hétesen a purdék is a gárdáról álmodnak" címmel. Miklósi Gábor: "1970-ben születtem Budapesten, polgári értelmiségi családban. (..) 1997 óta dolgozom a Roma Sajtóközpontban (RSK). 2001 vége óta…..
Hát ez jó lett ... ;-) Ööö, ki is lesz a harmadik erő?  Minőségi ugrás a 2004-es kampányfilmekhez képest: egy, kettő, három. Ez sajnos nem hivatalos MDF videó, ami kár, mert ez meg egyenesen szenzációs: ..
Bajnai, olyan volt mint az a celeb, aki bugyi nélkül, széttett lábakkal száll ki a limuzinból, és "villant" egy merészet. Úgy is mondhatnám, hogy lehullott az álarc ... Ilyet talált mondani a pártonkívüli szakértő min.elnök a tervezés alatt álló ingatlanadó…..
Definíció:"Pécsett a rendszerváltás előtt és után is rendkívül erős maradt a baloldali gondolat, nem meglepő a város egyik beceneve: Kis-Moszkva." - zona.hu Nos, "Kis-Moszkva" immár nincs többé. 2002: 56 440 szavazat (43,85 %) Toller László (MSZP) 37 968…..
Az előző évad végén McKeen lelőtte Warrickot a kocsijában, ez megvan mindenkinek, ugye? Innen indítunk, McKeen bejelenti, hogy sérültet talált és üldözi a gyanúsítottat, mindezt persze sétálva. Grissom meghallja a diszpécsert és már szalad is, mert épp ott van a sarkon. Kiszedi…..
Vastagbőr Turul-puzzle 2009.04.15 08:01:00
Lefűrészelték a kismegyeri Napoleon-emlékmű tetejéről a bronz turult még péntekről szombatra virradó éjszaka. 1897-ben közadakozásból emelték Győr kismegyeri városrészében a Napóleon-emlékművet, az 1809-es csata elesett hőseinek tiszteletére. A kőoszlop tetejére egy bronz…..
Vastagbőr Orbán a hibás 2009.04.09 10:01:00
"Nem Bajnai Gordonnak hívnák Magyarország következő miniszterelnökét, ha a Fidesz hajlandó lett volna együttműködni az MDF-fel, és kihasználja, hogy az Országgyűlésben az ellenzék van többségben. A Fidesz azonban semmilyen együttműködésre, tárgyalásra nem volt…..
Lillycat 2009.04.09 11:05:31
"Néhány napja a lengyel zloty jobban gyengült a forintnál. Aznap a lengyel kormány azonnal kiadáscsökkentéseket jelentett be." - egy hír a múlthétről. Nos, a Gyurcsány Ferenc is villámgyorsan reagált a válságra, és hogy a 7 évi MSZP-SZDSZ kormányzás…..
Vastagbőr Felhívás 2009.02.13 13:31:00
Egy remek délutáni program: Egy Ember – Egy Emberért FELHÍVÁS Tisztelettel kérünk mindenkit, hogy aki személyesen szeretné kifejezésre juttatni Hunvald György iránti szolidaritását, jöjjön el 2009. február 13-án (pénteken) 17 órától az Erzsébetvárosi…..
Vastagbőr Káli Sándor megmondta 2009.02.13 13:01:00
Horn "Menj a picsába, Feri" Gábor csütörtökön sajtótájékoztatót tartott Budapesten: "-Az elmúlt hetekben azt lehetett tapasztalni, hogy "a velünk élő borzalmas rasszizmus se nem jobb-, se nem baloldali", mert baloldali, vagy magukat annak gondoló miniszterek…..
Azt mindig is tudtuk, hogy a következmények nélküli ország vagyunk, és a képviselői vagyonnyilatkozatok egy nagy-nagy szemfényvesztés. De akkor minek csinálják? Leadják adott év január 31-re, a sajtó csámcsog rajta 2 napot, a blogok lehet egy hetet is, aztán megy az irattárba az…..
Micsoda nap! Kolompár Orbán feladta fél éves hallgatását, és végre ma megszólalt!  "Kolompár Orbán szerint a parlamenti pártok tehetők felelőssé az elmúlt időszakban kialakult cigányellenes közhangulatért; az Országos Cigány Önkormányzat (OCÖ) elnöke a…..
Ez a nagy kérdés, ezen megy most a vita. Mármint, hogy az újbudai önkörmányzat testületi ülésén Schneller Domokos fideszes képviselő, vagy Molnár Gyula MSZP-s polgármester tett-e rasszista kijelentéseket Caramelről és a Pa-dö-dö-ről. Döntsük el a felvétel alapján. Külön…..
Ha valaki nem hallotta volna, kurva nagy szarban vagyunk. Veres Jani már mind a 100 trükköt kipipálta, sőt, néhányat többször is, de már semmi sem segít. A Nemzetközi Valutaalap (IMF), a Világbank és az Európai Unió dobott össze nekünk 20 milliárd euró hitelt, amivel éppen hogy…..
Azt hittük, szépen elsikkadnak a hétvége történései: Pásztor Albert sajtótájékoztatója, át- majd visszahelyezése. Nem így történt, valami elindult, kibuggyant a probléma a szőnyeg alól, és nem tudják / akarják már visszasöpörni. Hétfőn is Miskolcról szóltak a hírek,…..
Lillycat 2009.02.03 15:14:11
@toxikus: jajjmá' a cigány az nem pc! De akkor miért hívják magukat így???
Lillycat 2009.02.04 07:19:24
@zero: Gondolom a saját törvényeiket tartanák csak be Gárdán belül is, ahogy a civil életben. A kutyából nem lesz szalonna. Javaslatom Gárda helyett a Horda nevet, az valahogy jobban tükrözné tevékenységüket.
Egy fiatalember alatt beszakadt a Fertő tó jege. Kimászott a lékből saját maga(!), és odakísérték a parton álló "Concorde Soproni Speciális Kereső és Felderítő Mentőcsoport- Önkéntes Tűzoltóság" autójához, ahol kapott meleg ruhát és bögre forró teát. Ott…..
Csenyéte az ország legszegényebb települése, 450 lakosából szinte mindenki munkanélküli. A lakosok fele még iskoláskorú gyermek, de közülük mindössze 2 kezdte el a szakmunkásképzőt, de már ők is befejezték - eredmény nélkül. A nyugdíjasok száma 22! A lakosság 95%a…..
 Kutyások, de még inkább nem kutyások körében zajlik élénk vita arról, hogy mi a jó az ebeknek. Lakás vagy kert, ez itt a kérdés.          Mint minden, az életet leegyszerűsítő kérdésre, erre is csak egy értelmes választ…..
18 fiatal beagle kutya vár szerető gazdira a Veszprémi toxikológiai laboratóriumban,ahol másfél év fogság után, úgy döntöttek,hogy mivel nincs rájuk szükség, ezért eutanáziát követnek el rajtuk, tehát megölik őket. A jó a rosszban,hogy mivel "hasztalan" kutyusok(az…..
Addison reggeli kávéjával átsétál kedves szomszédjához, aki élete első élő tévéfelvételére igyekszik, a nő meg azon problémázik, hogy senki nem válaszolt a meghívására. Ugyanis Addison bulit szervez, de valljuk be, vendégek nélkül bulit rendezni nehéz, és így a parti…..