Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kesy (törölt)

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves férfiak, mi a legjobb megoldás egy csaj felszedésére a buliban? Bizony, a verekedés. Muhaha. Volt már egy sikersztorim az aranyló húslevessel és az önszopó pasival (üzenem a kedves kommentelő bandának, hogy nem volt fake, sőt...) No, a templomos pasikat összeszedő posztoló…..
Kesy (törölt) 2008.09.26 14:00:29
1?
A Viasaton megy a Szex és New York maraton, mostanában volt az a rész, amikor Berger rávilágít Mirandának az igazságra, hogy miért is nem keresi az adott pasi. "Egyszerűen nem jöttél be neki." Van ilyen, de ahelyett hogy ezt megmondaná az egyik a másiknak, ilyen hülye…..
Ez tényleg így van: ha egy év nem elég, lapát. A nő szempontjából. A fiú szempontját is meg lehet érteni, mert igenis lehet rettegni a házasságtól, az együttéléstől, és attól, hogy egy szép napon erre rákérdeznek. Technikai dolog: a lánszopat, fiúszív címkét tettem be, de…..
Kavargós történet az olasz éjszakában, tegye össze, aki tudja, egy biztos, a srác nem bánkódott, hogy az érzéki harmincas (istenem, verespálnéra is ezt mondják néhány éven belül) átejtette. Hello!   2003-ban Olaszországban dolgoztam, a helyi goethe-institutos…..
Ma is tanultunk valamit: "bukovári lett a dolog vége". Vagy ezt csak én nem ismertem? A képet innen loptukSziasztok. Az én történetem kissé banális, tele van mindkét fél hibájával. Az interneten kezdődött, épp egy elég rosszul sikerült házasság…..
Ez egy olyan régi levél, hogy még az előző cunamiba fulladt tűzijátékról és téli szétfagyásról van benne szó. Egyébként már 16 éves lányok is összeköltöznek már a barátjukkal? Innen loptukÜdv,Jópár hete találtam rá a blogra, nem mondom, de azért mégis,…..
A távkapcsolatokról mindent elmondtunk már, de az ilyen Géza-szerű férgekről még hetekig tudnánk beszélni. Lányok, miért hisztek a féfiakban? Az olyan férfit, aki meg nem bízik meg benned, miközben olimpiai sporttá fejlesztette a félrekúrást, és rekordokat döntöget…..