Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mehemed

0 bejegyzést írt és 259 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elmúlt az idei esztendő fele, és Vlagyimir Vlagyimirovics Putyin még nem járt hazánkban, ugyanakkor pártunk és kormányunk vezetője sem tette tiszteletét Oroszország legfőbb vezetőjénél. Nem fogunk persze ettől még elmorzsolni egyetlen könnycseppet sem a szemünk sarkában, de azért érdemes figyelni…..
Lehet, hogy megvalósul Orbán terve, de nem lesz benne sok köszönet. ..
mehemed 2019.05.17 05:02:45
@morpho: bazmeg, hogy foJtál' volna le anyád combján.
Sajnos, nem találtunk jobb szót, minthogy bunkóság. Kósa Lajos, Tarlós István és Hoffmann Rózsa nyilatkozott a CEU-ügyről, a Dumb és Dumber című film színvonalában. Kilógott a kapanyél...
mehemed 2018.12.08 07:00:21
@GNDL: amikor egy bibsi beszél arról ki és mi európai :D
mehemed 2018.12.08 07:01:20
@ecover: inkább világhirhedt..
Hírünk a világban. ..
mehemed 2018.08.31 00:28:41
@6.Lenin: "Zenélni tud, szeretem is a zenekart, de a politikához hülye, ezt ki is írta.
Nincs miről vitázni."

libsik.. mellesleg a pink boys' 1 számos együttes... de az az egy is szar,.
12 országban van jelen a Goldcar nevű autókölcsönző, ami a gyakorlott utazók és autóbérlők szerint 2 dologgal veteti észre magát:  az egyik legolcsóbban kínálja a szolgáltatását és a végén valahogy mindig magasabb lesz a számla. Ez utóbbi elég gyakori egyébként az…..
mehemed 2018.08.23 17:28:39
@Lalikám: hülye.
Épp 76 éve, 1942 augusztusában kezdődött az a szovjet katonai hadművelet, mely a 2. magyar hadsereg doni katasztrófájához vezetett. Az évfordulós alkalomból érdemes áttekintenünk a korabeli körülményeket és eseményeket...
mehemed 2018.08.19 11:01:47
@averageuser: az a baj hogy nem húzódott a háború még vagy 2 évig. akkor az ilyenek nem pofáznának.
Hiszel abban, hogy a stílus diadalmaskodhat az anyag felett? Az óra nem csak divatos kiegészítő, amelynek viselése sikkessé teszi a kinézetünket, hiszen praktikus haszna is van, megnézhetjük rajta az időt. Vagy várjunk csak! Andy Warhol és a legendás Cartier Tank..
ApexNews Vízzel áramot?! 2018.07.27 15:51:06
Ahogyan korábban ismertettük, a motor és a motorvezérlő is vízhűtéssel működik, vagy hát pontosabban folyadékhűtéssel, mert a víz önmagában kellően rossz hatással van a hűtőrendszerre a téli hidegben. Na de normális egy több mint 100V-os rendszert vízzel hűteni? Nem vezeti az az áramot?..
• A korrupció- és a hatalomellenes óriási tüntetések bizonyítják: Szlovákia a Nyugathoz tartozik • Ausztria teljesen egy követ fúj Magyarországgal a migráció ügyében • Ütik-verik, megalázzák az elfogott menekülteket a magyar-szerb határon..
Az már közhelyes, hogy Ázsiában az europid rassz tagjaként a férfiaknak szinte hihetetlen lehetőségei lehetnek. Valójában az illető sikeressége a különböző országok esetén talán jobban függ az ország történelmétől és az USA-hoz (Nyugathoz) való viszonyától, mint személyes vonzerejétől.  A fehér…..
mehemed 2018.03.07 01:29:50
@ubermeister: fogadjunk hogy kicsi a pöcsöd.
mehemed 2018.03.07 01:32:40
@ételizésítő: hát ha megnézed a statisztikákat akkor a magyar átlagos pénisz méret a 3. legnagyobb a világon, a legnagyobb fehér. és a legnagyobb kongóitól csak 1.5cm-el kisebb.
Sajnos este, még elalvás előtt belenéztem a hírekbe. Nem kellett volna. 2002 villant be, az akkori elkeseredettség, aludni is ugyanolyan jól tudtam. Pedig azt hittem, lesz egy nyugodt évünk... Aki érti a politikát, mindig is tudta, hogy a Fideszt csak egy összellenzéki összefogással lehet legyőzni.…..
mehemed 2018.02.27 00:42:12
@NekemNemEzKell: csakhogy ez nem ellenzék hanem belső ellenség.
Mindig érdekes arról olvasni, miként látnak minket, magyarokat a külföldiek (ez aztán vagy sokkol vagy nem…), a Határátkelőn is volt már ilyen poszt, nem is egy. Azonban azok az írások jellemzően nyugat-európaiak (vagy éppen amerikaiak) szemüvegén keresztül mutatták meg az…..
mehemed 2018.02.17 18:32:15
A százötvenedik Napi érdekes, benne a blogon megjelent 15 000. fotóval! 1882. "Csodás átváltozás". Tom Torlino navahó indián fiatal az állami Carlisle Indian Industrial Schoolba való belépésekor, és három évvel később. Egyike azon iskoláknak, amelyek célzottan az őslakosok "átnevelésére" hoztak…..
mehemed 2018.02.10 08:20:20
@szita szita péntek: mert nem benne ültek hanem rajta mint egy jetskin és a valóságban nagyon is hatékony volt.
Őszinte leszek: én sosem jártam Dániában egyetemre. De a tanítványaim nagy része vagy oda készül, vagy onnan jön, és szeretné itthon letenni a nyelvvizsgát. A következő 10 pont az ő reményeik/élményeik alapján íródott.      Ingyenes oktatás Dániában a legtöbb szakon ingyenes a felsőoktatás,…..
mehemed 2018.02.05 12:38:57
@Tibor Magyar: miért nem húzol el akkor? tudom fogsz csak még a mosogatói állásról nem szóltak vissza...
A második részben az AH-56 fegyverzetéről és a fejlesztési program végéről, valamint annak hagyatékáról lesz szó. Ha csak most kattintottatok ide, az első részt itt olvashatjátok! :) A Cheyenne névre keresztelt típust a korszak csúcstechnológiájával szerelték fel az általános avionika és a…..
Szétrobbant az internet az excentrikus énekesnő legújabb mutatványától. Saját megítélése szerint a neccruha kifejezetten szexi és ő vonzó benne. Instagramján osztott meg néhány felvételt, amin jól látható teste szinte valamennyi négyzetcentimétere. A huszonkilenc éves…..
A napokban valósággal felrobbantotta az internetet egy rövid videó, melyen egy kisfiú odalép II. Erzsébet brit uralkodóhoz, leveszi keménykalapját (!), és kezet nyújt (!) a királynőnek. Nos, bemutatjuk a kissrácot, aki természetesen nem akárki. (fotók: instagram.com/faz3) Az…..
mehemed 2015.06.13 03:24:59
ig@vNHM: igen balbibsiéknél már az is nagy szám.. összesen nincsnek annyian az egész világon.
A NASA új, akkumulátorral működő 10 motoros repülőgépe felszáll, lebeg, mint egy helikopter és olyan hatékonyan repül, mint egy repülőgép. A motorok, légcsavarok helyzete függőleges és vízszintes irányban egyaránt változtatható a szárny forgatásával. A Greased…..
A koleszos fiúk bocskayra cserélték a farmert és alig négy év alatt elfoglalták az Antall József halála után szétesett jobboldal helyén kiürült poltikai erőteret. Bekebelezték az MDF maradványait, a kisgazdák után felfalták a kereszténydemokratákat, majd a reverenda alá vettek…..
Persze egyelőre csak képzeletben, mert hát ki tudja ugye, hogy lesz-e valaha magyar euró, és ha igen, mikor, és ha akkor, egyáltalán milyen lesz a kinézete?! A lényeg az, hogy Bernát Barbara grafikus, illusztrátor eljátszott ezekkel a gondolatokkal, és mesterszakos diplomamunkájaként megtervezte azt…..
mehemed 2015.02.25 09:41:51
@Mr. Közbiztonság Szilárd: Szerintem inkább az hülye aki ugy gondolja megéri nekünk az eurót bevezetni..
Nem mennek jól az ország dolgai sem a nagyvilágban, sem idehaza. A nagy geopolitikai játszmában sikerült a magyar hagyományoknak megfelelően a vesztes oldalra állni a keleti nyitás nevű stratégiának köszönhetően. Úgy néz ki, az oroszok kezdik elveszíteni ezt a mérkőzést az…..
mehemed 2014.10.20 19:36:39
@kapusedző: te viszont reggeli gyerek lehetsz, tudod 100% hugy.
mehemed 2014.10.20 19:38:15
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: "A ex-komcsik és ex-munkásőrök másnéven ballibek, ma is hazaárulósdit játszanak." ma? mikor nem? amikor 19'-ben khón béláék segédkeztek a szlovák köztársaság megalapításában?
mehemed 2014.10.20 19:40:38
@mikka: miután az egészet kirobbantották. kb ugy mint ukrajnában.
Korábbi blogunkban összeszedtük, milyen témákkal szembesíthetik az európai képviselők Navracsicsot bizottsági meghallgatásán. Mint írtuk, szerepe a magyar alkotmányreformban, a hallgatók röghöz kötésében, vagy az egyetemek önállóságának felszámolásában…..
mehemed 2014.10.04 02:29:28
@FILTOL: most miért? ha nem lett volna falus kin röhögne az ország? gyurcsány meg a többi balbibsi annyira szánalmas hogy röhögni se lehet rajtuk
A kormánypárti képviselők már többször jelezték, hogy korántsem tekintik marginálisnak az önkormányzati választásokat, sőt mindent megtesznek azért, hogy helyben is narancsba forduljon az ország. Pedig - bár furcsának tűnhet - hatalomtechnikai szempontból egyes városok…..
mehemed 2014.09.30 12:05:40
@Nancsibacsi: "Nem az a kérdés hogy jó-e vagy sem, hanem az, hogy a baloldali ellenzék impotens-e kollektíve, vagy sem." Nem! a kérdés inkább az hogy a baloldali ellenzék miért nem baloldali valójában? bár ez bokros jelölését meg is magyarázza.
-Száhib, Android van? -One, fiacskám, one. Hétfőn hivatalosan is bejelentették az Android One program első három készülékét Indiában. Ahogy már nyár elején, az I/O után is megírtuk, ez igazán nagy durranás lehet - nagyobb, mint az azóta hamvába halni látszott Android Silver…..
mehemed 2014.09.19 10:24:04
Nem tudom, milyen szabályok és normák alapján olthat le egy bíró egy elítéltet. Fiam, szerintem te egy büdös bunkó vagy, látom a szemed sarkában a sunyiságot, csak játszod az eszed és megpróbálsz átverni. Gondolkodjál kis barátom az élet dolgairól, ha már anyád nem tanított…..
mehemed 2014.09.15 10:37:07
@wallenberg8805: :D nem kell komlyoan venni az ilyen viccalpokat, mint a zsindex és akkor lehet rajta röhögni, mitn a pógár'meste jeges vödrén.