Regisztráció Blogot indítok
Adatok
porqueríaa

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rendes hétfői véleménycikkében elemzi a szombati meccset Johan Cruyff, az Ajax, a holland válogatott, a Barcelona, meg úgy általában a futball élő legendája. Az El Periódico de Catalunyában vezetett rovatában Cruyff nem szokott senkivel kesztyűs kézzel bánni, most azonban…..
Budapest Egy szebb jövőért 2008.07.07 18:48:00
Ha jól figyeltem, a szombati meleg büszkeség (méltóság) menete után a következő szempontok jelentek meg. - Ne vonulhassanak fel a melegek! - Az Andrássy úton ne vonulhassanak fel a melegek! - Tollboás, dildós, félmeztelen, meleg partiarcok ne vonulhassanak fel! - Bárki felvonulhat, de…..
porqueríaa 2008.07.07 23:10:36
jo estet mindenkinek. ot eve nem voltam budapesten, szombaton igen de nem lattam semmit eloben ebbol a szomoruan szanalmas esemenybol, szerencsere. a velemenyem hatha elolvassa olyan valaki aki meg is erti bar az elottem kommentalok stilusabol itelve ennek az eselye 0.0%. szoval, nagy budos bunkok vagyunk mi magyarok kozunk nincs europahoz az atlagos polgar atlagos intelligencia szintjebol fakado velemeny nyilvanitasa lesujto. ilyen melegfelvonulas teljesen hetkoznapi dolog barhol mashol, lehet kicsit dobalnak itt ott de semmikeppen nem csinalnak haborus ovezetet egy gyonyoru europai fovarosbol. nem zarjak le miatta az egyik legszebb utat plusz nem avatkoznak bele politikusok. a melegek vonulnak es kesz. es klubjuk is van. leicesterben jartam is egyben, ha megfogjak a segged akkor szolsz hogy bocs en nem vagyok meleg es erre mosolyogva elnezest kernek es meghivnak 1 italra. a legjobb zene ott szol a legjobb csajok odajarnak bulizni ihatsz jo italokat es nincsenek reszegen balhet provokalo osbunkok. tobb felreertes is esik a tema kapcsan. A homoszexualis tarsadalom allandoan arra panaszkodik hogy nem fogadjak el oket annak amik vagy akik. hat szegenyeim allandoan a massagukra hivatkoznak kihivoan hirdetik hogy ok melegek plusz meg dildoba oltozve fel is vonulnak ami egy ilyen posztkommunista erosen konzervativ tarsadalomban mint a magyar, ez konnyeden provokacionak titulalva ertheto felre ami meg is tortent. biztos hogy a rendfenntarto erok elore ereztek hogy ez nem fog itt siman menni, aki engedelyezte ezt a felvonulast az is tudhatta volna hogy ebbol akar baj is lehet, ugyanis ebben az orszagban mindennek van eros es agressziv valamint alattomos ellenzeke, ami ravilagit a szolidaritas, az osszetartas, az alkalmazkodas es a modern jozan gondolkodas fajo hianyaira. amit fent irtam az roviden tomoren leforditva a sotet agyu blogolok szamara igy hangzik: ki a fasz nem szarja le a buzikat. koszonom