Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tomi7711

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sikeres európai szabadalmi perei után az Apple Magyarországra is lesújt. Miután a Samsunggal szemben dizájn-kérdésben pert nyert, az Apple tovább folytatja per-hadjáratát: szerda reggel védjegypert indított az Alma együttes ellen a Pesti Központi Kerületi Bíróságon. A keresetben…..
Tomi7711 2012.02.11 11:06:57
@Édy, aki Endre: :)))))))))))))))))))))))))))))))))))
Előzmény: http://objektivszcn.blog.hu/2010/04/23/mire_semmi_sem_marad_magyar_felirattalForrás: port.huM1,  2011. október 30., 21:30Míg végül semmid sem marad (port.hu ajánló hozzá)Idézet:Az igaz történet egy német családról szól, akiket prédaként ölel át és fon be egy…..
Fogynak a celebek, úgyhogy egyre langyosabbak az adások, sok-sok töltelékkel, mint például a Johnny találmányai című blokk. Azért tegnapra is jutott egy hatalmas poén, a Gjon Rambó póló, amiért szerintem sokan csorgatják a nyálukat otthon, Gjon varázsa mindannyiunkat rabul…..
Először is, annyira snassz már, hogy mindig ilyenkor jönnek elő a dublőrjeim, azt beszélik a nagy szart. Ne dőljetek be az ilyennek. Most jöttem csak haza, reggel írtam az utolsó kommentáromat. Az ál én-t bannoltam, már biztos van vagy a 6. ilyen nagyon vicces kölök. Amikor reggel…..