Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jop

1 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vannak helyzetek, amiket nem lehet megmagyarázni.De nem is kell. Volt még a múlt században egy üzlettársam, aki nem tűrt el egy mondatot sem, ami nem a megoldásról szólt. A problémát ismerte, az okokat látta, a magyarázkodás nem érdekelte. Jó iskola volt.Igen, most a Szörcs magyar…..
jop 2010.06.30 11:10:05
Tegnap Kósa beszélt, és ez bedöntötte a forintot. Talán el kellene dönteni, hogy mi a fontosabb? Megindokolni a választóknak, hogy nem lesz kolbászból kerítést MERT sajnos nagy szarban vagyunk? De ezt külföldön is hallják/olvassák és még nagyobb lesz a szar ... A 3 millió…..
Mélyen tisztelt Kósa Lajos és Szijjártó Péter!Soha, semmilyen formában nem folytam bele eddig a politikába. Nem kommentáltam fórumokba, blogokba, nem írtam nyílt leveleket. Most eljött az ideje, mert valahol ki kellett adnom azt, ami bennem van.Kedves Lajos, kedves Péter!Először is,…..
Subba Vasárnapina: Hinta-palinta 2010.05.09 12:20:00
Hinta-palintaCsíkoskaKlasszikBrunetteSexchat..
Képzeljük el azt a világot, melyben blogunkat az egyik szolgáltatásból a másikba egyetlen gombnyomással tudjuk migrálni. Körülbelül ez a törekvése a Google nemrégiben bejelentett open source projektjének.A Google tulajdonában lévő Blogger.com blogszolgáltató összefogott (!)…..
jop 2009.01.11 23:03:28
@hírbehozó: Igen, ez lenne az igazi, de ismerve a hazai szolgáltatók hozzáállását, nem nagyon hiszem, hogy a közeljövőben lesz rá példa. Bár ne nekem legyen igazam.