Regisztráció Blogot indítok
Adatok
B.U.É.K.

0 bejegyzést írt és 148 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Zord idők Veni, vidi, Viki 2022.04.04 11:39:31
Két fontos közlemény. Ez a rövid poszt szigorúan 18 éven felülieknek szól. Teljesen nyugodt vagyok, hideg, megfontolt és cinikus: engem semmiféle politikai meglepetés nem ért tegnap este. Megmondtam előre. Minden szavamat átgondoltan fogalmaztam meg, indulat nincs bennem. ♦ Ebben az…..
B.U.É.K. 2022.04.05 08:43:00
@Boar.: Urban legend. De tegyük fel volt ilyen. Mennyi? 10, 100, 1000, 10000? Számít? Fidesz - 2.6 millió szavazat, Összefogás - 1.8 millió. Matek megy? 2.6-1.8 = 0.8 (gyk, nyolcszázezer). Gondolkodjál már ember és főleg ne told fullba a kretént!
Ez a demokrácia, amit annyira hiánytoltok. De úgy tűnik csak akkor van demokrácia, ha úgy történik minden, amit egy hangos, agresszív és főként kirekesztő kisebbség lázálma elképzel. Ébredj már fel ember! Ez itt a való világ! Negyedik 2/3, amit saját szűklátókörűségeteknek és folyamatos lebecsmérlő, arrogáns stílusotoknak köszönhettek.
Kedves blog író (@zord íjász): Mondták a dokik, hogy ne felejtsd el bevenni gyógyszereket, mert különben elhatalmasodik rajtad a paranoia és az üldözési mánia. De a nárcisztikus személyiségeden ez, amúgy sem segít. Ez a blog is a saját kis egyszemélyes színházad. Nézd már végig, hogy szinte csak Te kommentelsz, saját magadnak. Szánalmas.
    Sic transit gloria mundi. És így múlt el a világ dicsősége Márky-Zay Péter számára. Oké, tudom, volt ott pár szomorú alak még (mind a saját családtagja), de ő hat párt MINISZTERELNÖK jelöltje volt! Hat párt állt mögötte. Hat párt "kapitánya" volt. Még vasárnap reggel is, amikor még éltek…..
B.U.É.K. 2022.04.04 16:35:22
@látjátok feleim szümtükkel: Látom, Te vagy a frappáns visszavágások nagymestere. Csak egy jó tanács:
Ne told fullba a kretént!
Szomorú vagyok. 4/5-re számítottam, de megint kiszúrták a szemem egy sz@ros 2/3-dal. Mi van itt? Egy rendes diktatúrában ez nem járja! Negyedszerre is csak ennyire futotta? Orbán monnyon le! Így nem lesz diktatúra kérem!
    Na, akkor most dőljünk hátra. Az Orbán rendszer megbukott. Nem, nem nyert Orbán és rendszere a választáson, hanem ármánnyal, csalással és zsarolással hatalmat lopott. Ezt bizonyítja az eredmény és nem többet.  Soha nem volt ilyen gyenge a zsarnok. Az egész tákolmányt gyufaszálakkal kiékelt…..
B.U.É.K. 2022.04.04 09:09:08
A valóság ott pukkadjon meg, ahol van. ..
B.U.É.K. 2019.10.14 17:23:01
@csüngőhasú norvégbáró: Jó újra "látni"! Már hiányoltam egyedi, senkihez sem hasonlítható stílusod. De tényleg! Ez most nem genyóság! A többiek sajna, gyenge kezdők a pályán! Üdv!

Késve bár, de most válaszolok. (Melózni kellett, tudod nehéz a "bértollnokok" élete. Néha eligazításra is járni kell. :))
Az gondolom, az RTL, a zindex, a 444.hu kikérné magának, ha OV-hez kötnéd. Ne haragítsd magadra a haverokat, mert kénytelenek leszünk menedék jogot adni neked itt a napos oldalon. :)
B.U.É.K. 2019.10.14 17:27:43
@Nekoashi2005: "Azért arra nem kellene számítani, hogy majd az ellenzéki polgármesterek szétlopják az önkormányzatokat. És nem azért mert az erkölcs lovagjai - bár ha mondjuk borkaihoz viszonyítom őket.... - hanem azért, mert pontosan tudják, hogy egy, akár hamis, mondvacsinált indok alapján is a nyakukba szakadhat a NAV, a rendőrség, az ügyészség, az ÁSZ! Előttük nincs más út, mint a becsületesség, plusz mindegyik ellenzéki párt figyelni fogja a másikat! "

Ez mikor zavarta őket? Szerinted 9 év éhezés után, majd rendesen fognak ülni az asztalnál? KariGerinek van egy-két jó éve, oszt annyi, mert ki fogják csinálni. Addig van lehetőségük a fazékból merni. Nincs kétségem, hogy meg fogják tenni. A jó kommunista az jó kommunista marad, csak időnként illegalitásba vonul. De újra eljő a dicsőséges 133 nap. Világ proletárjai közösüljetek!
B.U.É.K. 2019.10.14 17:36:29
@Nekoashi2005: Nagyon jó példa! Most ott tartunk, hogy kimerték a vizet. És most merre induljanak? Mindenki másfelé. Ki engedjen? Ki ne engedjen? Ha enged, mit adjon fel az elveiből? stb, stb. Most kezdődik az igazi Besenyő parádé.
    Josep Borell jövendő külügyi főképviselő miatt Szíjjártó egyszer berendelte a budapest spanyol követet.        Charles Michel az Európai Tanács elnöke ki akarta dobni Orbánt és haverjait Schengenből.   David Sassoli az Európa Parlament elnöke azzal támadta Tajanit, hogy az védelmezi Orbánt.…..
B.U.É.K. 2019.07.04 11:33:20
@chrisred:
Kedves Chris! Előszőr is bocsi a tegnapi kifakadásomért, később jöttem rá, hogy mi volt a probléma. Nem akartalak megbántani, csak nem értettem a gondolatmenetedet. Türelmetlen voltam, bocsi. Most vágom, hogy Te, hogyan közelítetted meg a témát. Több lépéssel előre jártam, mert azt hittem, hogy az alapgondolat (minden az adófizetőktől van) világos és mivel ez a kiindulási állapot, nem értettem, hogy miért térsz mindig oda vissza. De ezt most már hagyjuk! Még egyszer bocsi.
Csak most kezd igazán értelmet nyerni a Fidesz vezérkarának savanyú ábrázata a párt által fölényesen nyert uniós választás estéjén. Az ötven százaléknál jobb teljesítményt nyújtó állampárt ugyanis itthon csatát nyert, Európában viszont háborút vesztett. Kérdés, hogy érdemes volt-e ragaszkodni a…..
B.U.É.K. 2019.07.03 14:59:59
@chrisred:
bocsi elírtam:
NE TOLD FULLBA A KRETÉNT!
Így jó. Kimaradt az A.
B.U.É.K. 2019.07.03 15:07:15
@chrisred:
Figyelj, most már komolyan mondom!
Nem vagy vicces!
NE TOLD FULLBA A KRETÉNT!
Ha nem érted a rendszer működését, akkor inkább csak olvasgass, de semmiképpen ne írj kommentet.

Ezt kérdezem, szerinted, honnan a tökömből van az államnak bevétele? Az adóból. De a kedvezményekkel (adójóváírás, ingyenes szolgáltatások) bőven többet kapsz vissza, mint amit adóban befizettél. Mi nem világos. Baj van a számolással? A vállakozások sokkal több adót fizenek, mint Te. Ebből van pénze az államnak ezekre. De lehet, hogy az jobb lenne, hogy nem fizetsz adót, viszont mindenért Neked kell fizetni. Akkor meg az lenne a baj, hogy az állam nem támogat.
Elnézést a vulgaritásért, de nem hiszem el, hogy ez ennyire bonyolult.
B.U.É.K. 2019.07.03 15:07:51
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii:
A hülyékkel? Igen, hogy megértsék.
Az ellenzéki szavazók 60:40-es többségben vannak. ..
B.U.É.K. 2019.05.28 10:05:59
@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: Örülök, hogy sikerült a tisztánlátásodhoz valódi és megbízható forrásból származó adalékot szolgáltatni.
B.U.É.K. 2019.05.28 10:19:19
@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: "Nézd vissza az elmúlt heteket itt a B1-en, a saját kommentjeidet különböző álneveken, meg a többi fideSSfasszopóét, mindenhol a 2/3-dal púposkodtatok."

Valóban hiteles forrás. Ha ezt komolyan veszitek, akkor tényleg nézzetek mélyen magatokba. Ezen alapon, akkor TI vagytok a "győztes" ellenzék? Hát ezért nem nyertetek és nem is fogtok.
B.U.É.K. 2019.05.28 10:33:54
@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: Szerinted a hozzád hasonló gondolkodású és kulturáltságú kommentelők böfögése (bármelyik oldalé is) mennyiben hivatalos álláspont és nem egyéni vélemény? Ha az lenne, ahogy te ezt értelmezed, akkor a "győztes" ellenzéket támogató kommentelők (köztük te is) képviselnék a "győztes" oldal kommunikációt? Remélem nem. Ahogy azt sem remélem, hogy a másik oldal a bukott FIDESZ-é lenne. Ezek egyéni vélemények, amelyeket általános érvénnyel figyelembe venni, hát, hogy mondja, hogy ne sértselek meg (nagyon), komoly értelmi fogyatékra vall. Azt a kommentelőn számon kérheted, aki ilyet írt, de általános érvként felhozni, hát? Gyakorolj még!

Hát ez műsor is kifulladt. Ebben sincs több. Unalom a köbön vagy végre a "győztes" ellenzék is elfáradt a "győzelmi" mámorban. Jó pihenést elvtársak, ősszel remélem újra összefutunk. Addig tessék edzeni!
A magyarok negyede se támogatja Orbán programját...
B.U.É.K. 2019.05.27 20:40:06
@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: Te jössz. De jó legyen a visszavágás!
B.U.É.K. 2019.05.28 08:17:55
@látjátok feleim szümtükkel: Akkor azt kihúzhatod. A másik kettő még mindig ott van.
B.U.É.K. 2019.05.28 08:24:59
@m54: Értem. Köszönöm a tájékoztatást. Csak fura, hogy, mint az EU tagja (Mo. és Portugália) nem minősül demokráciának, mikor az EU pont egy magát demokratikus közösségnek vallja, ahol a tagok a közös demokratikus értékeket is magukénak ismerik el, illetve azt gondoltam, hogy a tagság feltétele ezek megléte. De mindig újat tanul az ember. Még egyszer köszönöm. Még egy kérdés, azt a mutatót mi alapján állították össze (tudom nézzek utána, de lusta vagyok), illetve nekem az egy kicsit fura, hogy egy nem mérhető, elvont fogalmat (demokrácia), hogyan lehet objektív eszközökkel mérni, mérőszámot rendelni hozzá?