Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tóth Máte

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Úgy tűnik az időmúlás sokaknak nem okoz ráébredést, felismeréseket, ahogy a mások kárán sem sikerül tanulni egy tetemes felhasználói rétegnek. Egy friss kutatás szerint még mindig 23 millióan gondolják úgy, hogy személyes titkaikat, privát szférájuk védelmét leghatékonyabban a fortélyosan…..
Tóth Máte 2019.05.29 08:41:50
@qwertz123456: jogi eszközökkel kell fellépni az adatlopások ellen. Fel kell szólítani a másik feled a jogosulatlan adatgyűjtésre!
Tóth Máte 2019.05.29 08:44:14
@szepipiktor: ogi eszközökkel kell fellépni az adatlopások ellen. Fel kell szólítani a másik feled a jogosulatlan adatgyűjtésre!
A kertes házzal rendelkező ingatlan tulajdonosok körében gyakran merül fel a kérdés, hogy kötelező-e a kerítés építése. Ha igen, szükséges-e az építésügyi hatóság engedélyét is beszerezni. Az ingatlan melyik oldala a „mi oldalunk”? Az eligazodáshoz egy csokorba gyűjtöttük a legfontosabb…..
Tóth Máte 2019.05.27 09:59:37
@MaCS_70: A DAS jogásza nem jól írta a blogban az ehhez kapcsolódó anyagot. Kerítést a terület határán a tulajdonosnak joga van építeni. Sajat költségen ezt elvégezheti. A költségeket megosztva kell a tulajdonosknak állni és ezt perben érvényesítheti a másik féllel szemben. A kerítés mindig a telekhatáron kell létesüljön azaz a vastagságának fele itt fele ott.