Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fnord

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Mac4Ever hívta fel a figyelmet a problémára, miszerint egy nagyon egyszerű módszerrel bármelyik iPhone-alkalmazás elküldheti a telefonszámunkat egy harmadik félnek. A felhasználók a MogoRoad nevű alkalmazás letöltése után néhány telefonhívást kaptak, a hang azt kérdezte, nem…..
Az [origo] volt olyan tökös és megkérdezte az összes minisztériumot, hogy a válság kezdete óta mennyi plusz juttatatást adtak a minisztériumi alkalmazottaknak? A Bajnai Gordon vezette Gazdasági Minisztériumról derült ki először (Extra kajajegy Bajnaitól), hogy több alkalommal…..
Fnord 2009.08.25 02:16:07
@Liberté....73: Jogos! Így jár aki fejben próbál milliárdokkal osztogatni.

Szóval az adott minisztériumban a válság miatti elvonások kevesebb, mint egy ezrelékét költötték egy év alatt különböző juttatásokra. Szerintem így is fair; felőlem dupla annyit is adhattak volna.

Amikor legutóbb néztem a közalkalmazotti bértáblát, akkor elég látványosan kisebb számokat találtam benne, mint ami hasonló munkakörökben a Való Életben megszokott. Ha így szokás a béreket valamelyest eltűrhetőbbé tenni, hát lelkük rajta.
1874 kilométeren tervezi megszüntetni a vasúti közlekedést a decemberben esedékes menetrendváltáskor az Antali Károly közlekedési kormánybiztos vezette csapat. A mellékvonalak nagyobbik felén állnának le a vonatok. Olyan városok maradnának teljesen vasút nélkül, mint Baja,…..
Nem tudom, ti hogy vagytok vele, én gyerekkoromban odavoltam a képregényekért. A szórakoztatás minden fokát megtaláltam bennük: Gotham City thrillerjeit, az X-men olcsó, mégis sokszor eltalált lélektanát, Pókember könnyed délutáni szórakoztatását, Garfield fergeteges poénjait.…..
w Bátor Sir Robin 2008.09.23 06:15:00
Robin, a bátor elszaladt Bátran elfutott, el ő A vész láttán ahogy tudott Farkát behúzva elfutott (Gyalog-galopp)  Magyarország gyámoltalan, gyenge, nehezen védhető peremvidék. Katonailag is, de ez az ország annyira csesznye, hogy nem kell ide erőszak. Sőt, még igazi zsarolás…..