Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jánosi Renáta

9 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A „Jelen Vagyok” Tehetséggondozó Egyesület és az Imádom a könyveket a Magyar Irodalomért közössége közös novellagyűjteményt tartalmazó antológiájához pályázatot ír ki, magyar anyanyelvű pályakezdő és gyakorló költők, írók számára a karácsonyi antológiában való megjelenésre. A pályázatra egyaránt…..
A kreativitás mindig a legalkalmatlanabb pillanatban tör utat magának, és követeli, hogy elfoglalja tisztes helyét a nagyvilágban. Talán ezért van tömésig tele a fiókom szakadt blokkokkal és parkolójegyekkel, melyek hátulján ott éktelenkednek a legújabb bestseller első sorai. A gépem sem…..
Nagyon nehéz dühösen megtalálni a megfelelő szavakat, és cenzúrázva, szigorúan objektíven leírni a tényeket. Bevallom, nem sokszor sikerül, de nem is bánom, mert ez adja egy cikk hitelességét: a téma iránti szenvedély (na meg a nyers stílusom). Alapvetően soha nem akartam "bloggerkedni", meg akartam…..
Most azzal kellene kezdenem, hogy már két évesen elsajátítottam az Ablak-Zsiráfot, és azóta is örök szenvedélyem az olvasás. Tök jó lenne, de a kiábrándító igazság az, hogy egészen tizenöt-tizenhat éves koromig (nem emlékszem pontosan, bár jogosan mondhatnád, hogy pedig nem volt az olyan rég)…..
Erotika, izgalom, lelki tartalom. Ez jellemzi történeteit, mely kombináció sokak kedvencévé tette, eddig megjelent írásaival együtt. Ő Renáta W. Müller, akit könyvekről, írói karrierről, tervekről faggattunk. Fogadjátok szeretettel a vele készült interjút. IK: Hallani arról mendemondát, hogy írói…..
Szia! Örülök, hogy megismerhetlek, én leszek a szerkesztőd. Az elkövetkezendő pár hónapban az én e-mailjeimre fogsz kelni. Tudom, hogy tartasz tőlem (amiért külön köszönet a szakmát megalázó, hozzá nem értő „szerkesztőknek”, innen is üdvözletem), ezért úgy érzem, néhány dolgot tisztáznunk kell,…..
Hamarosan startol (06. 13.) a 90. Ünnepi Könyvhét és 18. Gyerekkönyv Napok, amelyen természetesen idén is kint lesz az Imádom a könyveket irodalmi közösség, mint kiállító. Írhatnék hosszasan arról, hogy miért érdemes kilátogatni hozzánk, de szerintem Andy Baron (IK-hoz csatlakozott szerző) írása…..
„ - Fogalmam sincs, hogy mit csinálok. - Ne aggódj, más se tudja!” Az edukáció hiánya, a túlzott lelkesedés és a türelmetlenség sokszor a meggondolatlan cselekedetek irányába sodorják nem csak a pályakezdő tollforgatókat, hanem akár a többkönyves szerzőket is. Sokan nincsenek tisztában a…..
Az édesanyám azt mondja, író vagyok. A párom is ezt mondja, és a barátaim is viccelődnek vele. A fiókjaim tömésig vannak szakadt blokkokkal és parkolójegyekkel, melyek hátulján ott éktelenkednek a legújabb bestseller első sorai. A gépem sem szégyenkezhet, ő is hűségesen tárolja a toplistás…..