Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sisca

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nyilván nem arra lett kitalálva az E.on mérőállásbejelentője, hogy 0-át jelentsenek le, de azért ilyet hibával visszadobni, legalábbis furcsa:Az eon-nál lassan fél éve nem tudom lejelenteni semmilyen automatikus (és ingyenes) módon a 0-ás mérőállást. Minden alkalommal, mikor…..
Sisca teljesen ledöbbent, hogy az automatikus korlátozás mellett valódi emberek is foglalkoznak a késve fizető ügyfelekkel. Ezek a misztikus emberek méltányossági alapon még a visszakapcsolási díjat is elengedik, ha a postán lassan átcsorgó csekk miatt történt a fenyítés:Már…..
Sisca 2011.07.21 12:34:47
@Sátán meg a Jocó: Lejött a lényeg és az optimalizálás folyamatban van. Nem dohányzok, nem vagyok alkesz. De sokan küzdenek, hogy az a kis vagyon ami van (lakás) megmaradjon, ha már a másik apró vagyonról (autó) már le kellett mondani. Nem panaszkodom, de tologatni a fizetnivalókat, és lavírozni a határidők között nem egyedi probléma szerintem.
Amúgy nem járok piacra, de elgondolkodtam azon, amit írtál. :)
Nem szeretem bírálni mások munkáját. Azért nem, mert sajnos sokan félreértik és a jobbító szándékú kritikát is rosszindulatú támadásnak veszik.De amit olvastam a Reklámhét honlapján, amellett nem mehetek el szó nélkül.Hagyjuk most a grafikai design kérdését. Hogy kinek mi…..
2008. május 3.-a számomra az első magyarországi Sensation White party miatt lesz emlékezetes, no meg amiatt, hogy végre élőben láthattam/hallhattam a számomra etalont jelentő, világhírű Paul Oakenfoldot. Abban a pillantban, amikor megtudtam, hogy Oakie is a fellépők…..
Joe aggódott, hogy a fura ízű ásványvízébe valami olyan anyag került, amit jobb lenne ha nem inna meg, hát bátran a Coca-Cola ügyfélszolgálatához fordult és meglepődött: hosszas várakozás és anyázás helyett panaszkezelést kapott.Nem tudom, hogy a Homár valódi célja…..
granada történnek 2008.08.13 21:15:00
Sziasztok!Na történgetnek a dolgok, ma már ettem vmi finit a tengerből, magyarul nemtom miaz, majd megnézem, de vmi fincsi hal, asszem merluza a neve, és nyugi, nem medúza :DHolnap este megyünk profi igazi cigány flamencotáncosokat nézni, a héten van vmi fesztivál, minden este van…..
granada A tengerpart után :) 2008.08.10 10:58:00
Sziasztok!Hát a tegnapi napunk fantasztikus volt!Leruccantunk busszal az 1 órára lévő Salobre(n~)ába a tengerpartra! Kavicsos tengerpart a Costa Tropicalon, amilyenen én még eddig nem voltam (papucsban mászkálás ide vagy oda), nem is sok bőr maradt a talpamon :D. Frickókám meg kicsit…..
granada Első :) 2008.08.04 23:14:00
Hola!Hát yo sok minden történt velünk, mióta nem láttunk titeket, pedig csak pár nap :)Az utazás sem volt semmi, ugyebár Frankfurtban a reptéren éjszakáztunk, csöviztünk, földön aludtunk, bőröndöket hússzor átpakoltuk, hogy mindenhogy jó legyen :D (ja, ryanairrel ne nagyon…..