Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zzke

0 bejegyzést írt és 55 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A médiahekk és a vicc között a legfontosabb különbség, hogy az előbbi akkor éri el a kívánt hatást, ha nem esik le senkinek. Magyarországon és tágabb Európában éppen ez történik Conchita Wurst kapcsán. Ha talán nem is teljesen érthetetlen, de mindenféleképpen érdekes,…..
zzke 2014.05.16 12:04:31
@kovi1970: Milyen áldozat?
Ő - ellentétben a hangzatos és hangoztatott jelzővel - ő nem egy szakállas nő, hanem egy meleg srác, aki transzvesztita szerepbe (és női ruhába) bújik, hozzá - valóban igen szokatlan és feltűnő elemként - szakállt visel.
A céljait vagy a világnézetét lehet vitatni, azzal egyet nem érteni, de ő nem áldozat semmiképpen.
zzke 2014.05.16 12:45:17
@kovi1970: Miért zavarna? Mondjuk eltekintve attól, hogy szerintem ez az egész cicavíziós dalfesztivál egy szánalmas valami (én nem is néztem, csak ez a szakállas nő téma elég szokatlan volt és utánaolvastam), azért az a része nekem sem tetszik, hogy most nem lehet tudni, vajon azért nyert-e, mert ő volt a legjobb az akármilyen szempontok szerint, vagy mert nem lehetett rámondani polkorrektség miatt hogy szar. Ugyanígy egy kétfejű lány induló (eltekintve attól, hogy tisztességtelen előnyben van mert magával tud két szólamban énekelni) esetén felmerülne, vajon ki szavaztott rá csak azért, hogy nehogy azt mondják, kirekeszti szegény kétfejűeket....
Azt értem, hogy egy szakállas nőnek kinéző ember eléggé megosztó személyiség , egyben remek lehetőség a magunkba tekintésre is, hogy vajon miért is zavar minket valami amihez semmi közünk, és amit egy gombnyomással kikapcsolhatunk....
Karvalytőkés-e Bagaméri? Igen, ha ugyanúgy számolunk, ahogy a gazdasági szabadságharcosok, akik szívesen példálóznak megdöbbentő nyereségrátákkal, bizonyítva a nálunk tobzódó globális vállalatok extraprofitját. Szándékos megtévesztés, de tudatlanság is lehet a…..
Modorosblog Lambordzsíni 2012.03.27 06:00:00
De külföldiül se tudnak. Lambordzsíni. Pedig ennyit illenék tudni, hogy a há az pont azért van ott, hogy ne dzsé legyen belőle. De kicsit rendet kéne tenni a fejekben, ami a márkaneveket is illeti. Mitsubishi: helyesen micubisi, nem micsubicsi. IBM: ájbíem és nem íbéemm…..
zzke 2012.03.27 12:41:01
@papugaja: Strausz, st a szó elején, általában s lesz belőle. Általános szabályként az s az sz, kivéve szó elején t és p előtt.
Asszem, de biztos vannak kivételek....
zzke 2012.03.27 12:56:46
@tea fan: nekem erre írek azt mondták, hogy mivel bizonyos dialektusú (pl. welszi avagy wales-i vagy skót) embereknek is nehéz kiejteni ezt a hangot, őket úgy tanítják, hogy f-et próbáljanak mondani, mert azzal sokkal közelebb kerülnek az eredetihez.
zzke 2012.03.27 13:38:56
@tea fan: mondogasd magadban, az úkat kicsit diftongizáld, ahogy az angol, az f-et egy kicsit hanyagul ejtsd, és közben próbáld kidugni a nyelved a két ajkad közt .... there you are....
:)
Olvasgatom az ellenzéki, illetve mértékadónak mondott gazdasági szakemberek nyilatkozatait, akik az egy kulcsost fúrják a progresszív SZJA-t favorizálva.Na kérem, orbitális hazugság e törekvés. Több okból.A legfőbb ok, hogy a megadóztatható, tisztességesen fizető alkalmazotti…..
zzke 2011.10.03 12:22:35
@is: Nem mondod, hogy ha választok egy normális, átlagos (nem zug) könyvelőt, akkor normális az, hogy - bár ő perszer, hogy eljár a NAV-nál, azért engem vesznek elő. Szerinted ki írja alá a cég éves mérlegét?
Lehet, hogy havi 1 milkáért a KPMG megcsinál mindent, de valljuk be, erre nincs sok kis cégnek kerete....
Korántsem tökéletes autó a Smart. Nemcsak azért, mert pofátlanul drága - közismertek ugyanis azok a típushibái, amelyek nagy része az eredeti Swatch-Mercedes közös fejlesztés félbemaradása után, a végül egyedül a Mercedes által piacra dobott modell rossz kompromisszumos…..
Most őszintén, meglep valakit, hogy Jakab bácsi levelesládájában még mindig akadnak remek félrefordítások a Top Gearből?Gondoltam egy merészet hát, és hogy ne aprózzuk el a dolgot, ma három beküldés is kikerül ezügyben, összesen két posztban, 1+2-es elosztásban.P. beküldése…..
  Pár napja az LMP is előrukkolt Budapest-programjával. Bár nem tartalmaz olyan látványos elemeket, mint az MDF "szélcsatorna-tisztítása"  vagy a Jobbik tehervillamosai, de elég sok mindenre kiterjed. Valójában két dokumentumból áll össze: egy általános…..
Magyarbűnözők agyonütik Szent Viborádát A zsidót még a hülye fasiszták is kultúrnépnek fogadják el, sőt a legtöbb hülye fasiszta pont azért utálja őket, féltékenységből. Viszont hagyomány és örökség ide, genetika oda, egy ilyen kultúrnép is lopni, rabolni fog, sőt…..
zzke 2009.02.11 13:48:29
@Epokit Drive: Tudom, hogy nagy divat azt mondani, hogy a külföldi az mindig szar a magyar meg mindig jó, de addig, amíg egy áru értékét legendák adják és nem laboratóriumi eredmények és (figyelem!) nem az, létrehozása során a környezet és a honi gazdaság (t.i. amiben élünk, akinek adót fizetünk és akitől ezért kapunk valamit) mennyiben szegényedik/gazdagodik (*), mindez csak játék a szavakkal.
Az olaszok híresek a borzasztó sajtjaikról (ld. Mozarella Buffala, Parmiggiano, stb...), a német származású áruk pedig sokszor - csak el kell olvasni az összetételt - kenterbe verik a magyar árukat. Felvágottak hústartalma 80-90% kontra magyar 30-40%, sajtok tejből és sóból, kontra magyar adalékanyagok tömkelege, stb.

A magyar áru azért jó (ha jó), mert keveset kell szállítani, és helyi szinten adóbevételt és vásárlóerőt termel. Es nem azért mert magyar. Ennyi. Szerintem.

Vagy menj már át Pozsonyba vagy Eisenstadtba és kezdd el mesélni egy ottaninak miért is vagy te náluk felsőbbrendű...

Amon egy igencsak érdekes problémára hívta fel a figyelmünket, amely az M3 bevezető szakaszán ismétlődik újra meg újra veszélyes helyzetet teremtve ezzel a szabályosan közlekedők számára.Én a Csáktornya parkban lakom, az erkélyem éppen az M3 (le-) bevezetőjére néz, így van…..
   Olyan meleg van, hogy reggel az ember a borotvahabot fújja a hónaljába, a felesége fogkeféjével mos fogat, a gyerek málna ízű fogkrémjével és legfőképp, egy borotvaszerű, de  Vénusz márkanevű rózsaszín termékkel próbálja eltávolítani az arcszőrzetét.…..