Regisztráció Blogot indítok
Adatok
eres_pál

2 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gombaszörp Azé amindenit 2008.07.07 19:13:00
Nekiveselkedtem átrágni magam a mai blog és cikk termésen a szombati történteket illetően. Hát van mit olvasni, szó se róla. Nem csak egymásnak feszülő vélemények, de egymásnak ellentmondó híradások is vannak. De a tény az tény, megtörtént.A fulladozó cukorbeteg néni…..
w Molotov és Ribbentrop 2008.07.07 08:00:00
  Betelt a húgyospohár, mert nem ürítették. De legalább lesz charta. Gázáremelést!   Gyűlölettörvényről korábban: Zsidók és hülyék..
 Már mi is unjuk a melegfelvonulás-témát, s nem is terveztük, hogy egy posztnál többet szánunk rá, de az eddigi kommentekből úgy látszik, eljött az idő egy kis elvi alapvetésre.  Van ez a dolog, amit liberális demokráciának neveznek. Nos, mi ennek alapvetően hívei…..
eres_pál 2008.07.07 19:21:00
Atrocitásokba és utcai harcba torkollott a melegfelvonulás. Helyszíni tudósításunk. 14:30 A Deák tér és az Erzsébet tér között már komoly kavarodás van. A Bajcsy-Zsilinszky és az Andrássy út kereszteződésében a rendőrök és a lámpák együtt irányítják a forgalmat, de…..
Bal-Jobb Magyar útra magyar szart! 2008.07.07 15:55:00
Na, helyezzük most már kontextusba ezt a hétvégi pernahajdelést, mert mint mindenhol, itt sem az események, hanem az okok a fontosak. Márpedig kishazánk internetes társadalma (főként a fórum- és blogolvasó, illetve kommentelő közösség, már ha lehet ilyet mondani) azonnal…..
Két nappal a fővárosi nagy cirkusz után azért eleink végre csak kitettek magukért. Olvasom az Indexen, hogy aztán majdnem mindenki megszólalt már, főnökünk és más fejedelemségek irányítói a politikai paletta minden irányából elemeznek és elítélnek. A Kereszténydemók nem.…..