Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Belépett Felhasználó

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szerdán, azaz szeptember 10-én indítják be a Large Hadron Collidert, a francia-svájci határon épült 27 kilométer hosszú részecskegyorsítót. Ez a világ legnagyobb részecskegyorsítója (részletesen itt). Többezer tudós fér majd hozzá az adatokhoz, rengeteg kérdésre adhat…..
Na ja, csak nem olyat, amiben mindenki keményen néz, miközben a világ megmentésén ügyködik, és habozás nélkül önfeláldoz, ha a Nagy Ügy (bári is legyen az) azt úgy kívánja. Frászt. Az angol szuperhősnek csak szuperhős haverjai vannak, akikkel együtt isznak a helyi kocsmában,…..
"Pamela régi titkot őriz, és erről bizony még Bobby sem tud. Eltitkolt első házassága azonban nagy vihart kavar, hiszen a váratlanul felbukkanó ex-férj azt állítja, hogy a házasságukat sosem bontották fel törvényesen. A kényes helyzet természetesen felkelti Jockey…..
A 2008-as év legszívbemarkolóbb, egyben legmulatságosabb képernyős élménye volt, amikor Vitray "Rezignált" Tamás, Kossuth Lajos híres retorikai teljesítményeit überelve, a suttogástól az ordításig terjedő skálán leközvetítette Vajda Attila 1000 méteres kenuaranyát…..
Belépett Felhasználó 2008.08.22 17:31:45
Na, ezt a logót látta-e már valaki? Egyelőre beta változatban fut, de látszik, hogy sem idővel, sem földi javakkal nem bántak szűkmarkúan, akik a profán tartalmak ellensúlyozásaként útjára indították a GodTube videómegosztó oldalt. Egyszerű, jól áttekinthető, de…..
Belépett Felhasználó 2008.07.31 16:39:35
A Mars cég kénytelen volt levetetni a brit tévék műsoráról Snickers nevű termékük egyik reklámfilmjét, mert meleg jogvédő csoportok heves tiltakozásba kezdtek a gyalogló csávónak beszóló Mr. T láttán. Az egykori tévés bálvány Get some nuts! beszólásának több…..
Igaz, 65 dollárba kerül, de ezért kapunk egy Battlestar Galactica-logós kenyérpirítót, ami rendesen rápirítja a kenyérre egy Cylon Centurion pofázmányát. Venni kell egyet, nincs mese...
Belépett Felhasználó 2008.07.14 18:00:30