Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csakenekedregeltem

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A XII. kerületi turulszoborról mondta a napokban egy történészi vizsgálóbizottság, hogy a rajta szereplő áldozati ("hősi") lista több tömeggyilkos nevét is tartalmazza (Pokorni nagyapjáén kívül is), így Novák Andrásét, aki nyilas kivégzőosztagot vezető parancsnok volt; Horváth Zoltán…..
csakenekedregeltem 2020.06.22 10:37:46
@HaFr: Nagyon sokan, nagyon sokfele ember kerte mar szamon, es mindegyire hasonlo volt a reakciod. Olyannira, hogy mas blogokon es mas temakkal kapcsolatban is elokerult a hozzaallasod, mar-mar szalloigekent.
Még a NER mércéjével is irdatlan mértékű közpénzlopás valósult meg Húsvét égisze alatt a Mathias Corvinus Collegiumnak juttatott MOL- és Richter pakettal, plusz a mellékesen átadott ingatlanportfólióval, mai áron számolva olyan 400 Mrd+ összegben.  Ezt már összevetni sem érdemes a "gazdaságvédelem"…..
Hazánk tragikus válságban van, amelynek a mélységét nehéz még felbecsülni is. A válság évszázadok elrontott nemzetfejlődésére és máig uralkodó, erősen korlátozott etnicista kompetenciakészletére vezethető vissza. Amit azonban az egymást követő korok így-úgy (kevésbé jól és nagyon rosszul)…..
csakenekedregeltem 2020.02.10 12:57:59
@screpes: Varjunk csak! Te vagy az Gabor?! Edes ocsem, ezer eve!

(Amennyiben ez jelentosen befolyasolja a leirt velemenyem, nagyon szivesen elmondom. Maskulonben ne kerdezz baromsagokat!)
csakenekedregeltem 2020.02.10 13:53:21
@screpes: Amennyiben?