Regisztráció Blogot indítok
Adatok
GuMiSZu

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
addict A világ legjobb segge 2010.02.02 11:45:00
Van aki a szálkás izmosat és van aki a kerek párnázottat kedveli. Mindenkinek más fenékpreferenciája, de abban mindenki egyetért, hogy női fenekeket nézni jó dolog. Azok, akik szívesen hódolnak e szenvedélynek, most tobzódhatnak az élvezetekben, mivel az American Apparel…..
Meglepő eredménnyel zárult a Teszt Plussz fogyasztóvédő magazin nagy barackpálinka-tesztje: az elmúlt években nevet szerzett kis magán főzdék italai a 17 tagú mezőny közepén és a legvégén rekedtek, a dobogón viszont két nagyvállalat pálinkája is szerepelt. Komoly elemzésnek…..
Olvasónk és egyben autóm megvásárlója totálkárosra törte a Subaru Forestert. Ennek a történetét meséli el, okulásképp mindazoknak, akik azt hiszeik, nekik mindent lehet. Kapnak a belső sávban szöttyögők is. Az ominózus napot megelőző három éjszaka igen rövid volt, a…..
Érzésem szerint Zsola némileg mazochista személyiséggel van felvértezve, hisz a lenti párbeszéd alapján őszintén szimpatikusnak érezni valakit, aki undorítónak nevez és végig sem hallgatja a mondandómat, meglehetősen furán veszi ki magát. Most nálam is kiverte a biztosítékot…..
Györgyi a Fővárosi Közterület Fenntartó Vállalatnak küldte meg az alábbi panaszos levelét, de inkább a Főkert Zrt-nek kellene, hiszen a Margitsziget, mint kiemelt zöldterület fenntartása és fejlesztése az ő feladatuk. Lenne. A poszt olvasása előtt ajánljuk az Index cikkét a…..
Március közepén jelent meg a Blind Myself Budapest, 7fok, eső című legújabb nagylemeze, amin a metálcsapat angolról átváltott magyar nyelvre. Az igen komor hangulatú korongról már egyszer bemutattunk egy komolytalan, viccelődős stúdiós összeállítást (ami amúgy a CD-hez…..
Szomorú hírünk van: eldőlt a sok éve folyó "legparasztabb mozi" konteszt, a győztes a Cinema City Aréna és stábja. A rokonszenves mozgóképipari szolgáltatók azzal tudták elhódítani a 12,4 kilogrammos, ezüstözött szalonnát, hogy egy 5 és egy 7 éves gyereket csak…..
GuMiSZu 2009.02.21 13:42:15
GuMiSZu 2009.02.21 13:43:20
GuMiSZu 2009.02.21 13:45:18
Drága Bolgárúr, a populizmus egyszerűen elviselhetetlen, a sok ernyőfeszítéstől ínhüvelygyulladást kap minden demokrata, ha Orbán Viktor hatalomra kerül, 50 grammos lesz a reggeli joghurt, no de kérem, hogyan is támogathatnák a tömegek a reformkormányt, amikor már a bonbonos…..
GuMiSZu 2009.02.12 11:00:23
@Impega:
Horvát rizses csoki : RISKY és piros csomagolásban ban létezik 400 és 800g kiszerelésben is :D
Ha valaki Szombathelyről Győrbe autóval szeretne eljutni, akkor a 86. számú főút tűnik a legjobb választásnak. Amennyiben lehetőségünk nyílna visszaforgatni az idő kerekét, láthatnánk, hogy ennek az útnak az iránya és elhelyezkedése nem sokban különbözik a rómaiak által…..
GuMiSZu 2009.02.02 09:34:52
Az alábbi probléma sok ügyfelet érinthet még, aki az ominózus biztosítóban bízva autókáztak. A MÁV ÁBE szelleme kísérteni fog még egy darabig.Tisztelt Zugügyvéd !Sajnos én is az áldott emlékű MÁV Biztosítónál kötöttem kötelezőt(mint még legalább kétszázezren), az…..
GuMiSZu 2009.01.29 17:05:16
 A nagy leárazások idején megszaporodtak a kamu árcímkék is, Vera egy ilyenbe futott bele a Mangóban. Az akciós kabát eredeti árát megemelték, hogy ne sokat bukjanak az árengedményen. Ezek szerint a tudatos vásárló akkor jár a legjobban, ha az akciós címkéket megpróbálja…..
Sírásók naplója Jégemberek 2009.01.19 04:00:00
Hideg földből, fagyott kézzel, töredezett csontokat, cserepeket kibontani igazi rémálom minden régész számára. Aki egyszer is részt vett téli feltáráson, az tudja, hogy milyen a hajnali ködben végigbotorkálni a göröngyös felületen, munkára ösztönözni a mogorva munkásokat,…..
A lakóparkban egyedüliként internetet biztosító szolgáltató elismeri, hogy jogtalanul kötött előfizetői szerződést egy korábbi albérlővel, de annak tartozását mégis az új lakón, azaz a régi tulajdonoson szeretné behajtani. Azt pedig jól jegyezzük meg: az Amtelnél ne…..
A Szőke család sajnos nem tűzdelte tele levelét a hibák konkrét leírásával, így csak annyi derült ki számunkra, hogy a Saunier Duval ügyfélkezelési szokásai sem túl szórakoztatóak. A 2 évnyi szívás után született karácsonyi köszöntő a levél végén.Update: megérkeztek a…..
Hóbelevanc Amikor büdös a munka 2008.12.05 13:00:00
A közmunka program lényegét sokféle módon meg lehetne fogalmazni. Nem csak azt segíti elő, hogy a segélyezettek körében élő emberek jobban éljenek, hanem elősegítené a társadalmi integrációjukat is. Hiszen az, aki megszokta, hogy évek óta nem jár dolgozni, nagyon nehezen…..
Úgy néz ki mégsem Csifó Dorina és lánybandája a magyar Tatu. Igaz, tökmindegy kire aggatják ezt a jelzőt, a lényeg, hogy beszéljünk az új zenekarról. És kimondhatjuk: óriási ötlet úgy berobbantani egy lányzenekart a köztudatba, hogy azok bizony biszexek és kinyalják egymást.…..
Ránk jár a rúd azzal a poszttal, amiben egy felháborodott vevő arról számol be, több barkácsáruházban és hipermarketben olyan hosszabbítót akartak neki eladni fűnyíráshoz, amit kültéren tilos használni, mivelhogy beltéri. És ez ugye életveszélybe is sodorhatja a…..