Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bacpenszer

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem csitulnak a Top Gear című brit autós tévéműsor egyik házigazdájának kirúgása miatt keltett hullámok. Mint ismeretes, Jeremy Clarkson szájon vágta a műsor egyik producerét, mert az egyik forgatási napon elfelejtett a stábnak meleg kaját intézni, és ezen kicsit felbosszantotta…..
Aaron-Művek Győri hóhelyzet 2013.01.17 16:06:31
Mára egy régebbi bécsi postot terveztem, de az időjárásnak hála lett aktuális téma is. Nem tudom, ki hogy van vele, de én imádom a havat. Télen ez a normális, nem a szikrázó napsütés plusz tíz fokkal párosítva. Az idei tél is kezd magára találni, ezt bizonyítja a Győrben…..
bacpenszer 2013.02.13 18:40:59
@AaronPeto: Persze, teljesen igaz, nem lenne gond, pl a komáromi Nokia gyárba is távolságinak számító kocsikkal jár a Tempolux (már amennyit én látok belőle), nekik viszont nincsenek menetrend szerinti napi távolsági járataik ahova illene vállalható kocsikat kiadni. Az én bajom is azzal van, hogy igazából a jelenlegi helyzetben és a jelenlegi állomány mellett hatalmas pazarlásnak tartom amit a volán csinál. Évek óta megy a nagypolitikai huzavona meg izmozás a buszbeszerzésekről és a meglévő buszok komfortfokozata és átlagéletkora sem nevezhető a legjobbnak erre ilyen körülmények között még bevállalják a nem kevés szerződéses járatot, aminek a levét a fizető távolsági utasok isszák meg, akikből esetleg még lehetne bevételük is. Amióta az emeletest levették a pénteki gyors Pécsről és E95 jár minden héten azóta kezdünk fogyatkozni. Korábban az E99 nem ritkán telt házzal indult el, amikor E95 kezdett járni rájöttek az utasok hogy javulás nem várható és nem akarnak 2 és fél órát állva utazni ezért átszoktak más járatokra. Mindeközben Keszthelyre minden nap MAN megy 5.45-kor, de hogy miért pont oda? Az LH12 pedig tényleg elviselhetetlenül szűk 4 és fél órát végigülni rajta meg főleg élvezetes
Vezo228-nak köszönjük szépen a távolsági buszok Hermészét - egy vicces, ám találó poszt így péntekre. Nem, ő nem buszsofőr.Ő gépkocsivezető, aki a hetes kocsiállásról viszi a járatot a nagyváros és a még nagyobb város viszonylatában - vagy csak egy öreg, csuklós…..
Styxxnek köszönjük szépen ismét a zseniális ötlet mesteri megvalósítását! TOLDI KOMMENTÁROK Arany János Toldi …………………………………….…..
TradeMark, a Szlengblog egyik legkreatívabb és legaktívabb törzsolvasója végre a Modoroson is megmutatja magát, a tőle megszokott pazar kommenteken túl is. A szalla gavató régi kihagyott ziccer volt a ballagás mellett, és az aktualitásnak köszönhetően két kapcsolódó írást is…..
bacpenszer 2010.03.20 22:12:10
@Pernilla: Azt hittem ai Ilyenek voltunk már elő sem jön. Az is szép volt amikor a mi szalagavatónkon a műsorok (=tanár paródiák és képvetítés) után a három osztály elkezdte énekelni mindenféle kíséret vagy plébekk nélkül hogy "Ilyenek voltunk, vadak és jók, bűnösök közt is ártatlanoook..." aztán egyszer csak a refrén végén hirtelen csönd lett mert mindenki csak eddig ismerte a szöveget. Kínos csönd, ideges plafonra és egymásra nézések aztán úgy fél perc után pár embernek eszébe jutott egy sor aztán valahogy megoldottuk, ki-ki itt-ott ahol eszébe jutott pár szó beordította
Modorosblog Kocsmák népe 2010.03.08 07:00:00
Pecséttörő-Szoció Pata barátunk hatalmas sikert kiváltó "belsős" posztja, a Panelek népe után bennünk is megfogalmazódott A Kocsma, ám nem párbeszédszerűen, és nem kifejezetten a lakótelepekre húzva. Peri kedves törzsolvasó Tanár urunk bekezdéseit idézetként…..
Képviccek megfejtésében kifejezetten béna vagyok, ami nem is csoda, hiszen teljesen kikészít a műfaj. Ennek megfelelően percek óta üres tekintettel bámulom Eugenius matekos hangulatú alkotását a Margo feliratú villamossal, és az égvilágon semmi sem jut eszembe. "Támpontként…..
It's... A magyar humor helyzete 2010.01.08 23:03:00
Habár ezt tulajdonképpen nem jeleztem még, de az It's... Blog nem egyszerűen az angol humorról fog szólni. Fő gerincét természetesen ez a témakör fogja adni, viszont úgy gondolom, hogy ezen az igen népszerű, és igencsak erős témán keresztül ki lehet térni más kérdésekre is.…..
bacpenszer 2010.01.09 19:33:07
@twollah / bRoKEn hOPe, sUppLeX: Ez így igaz... "Magyarország első számú paródiacsapata" (akkor milyen lehet a többi?!) ezeréves, lejárt szavatosságú, szakállas viccek előadásából él. A magyar humor mint olyan meg tényleg eléggé lejtmenetben van de a "fiatalok" talán fölhozzák
bacpenszer 2010.01.09 19:38:20
@Catchart ezredes: Ezzel megint egyetértek! Egy kis pihenő jót tenne a sorozatnak, vagy legalább annyi, hogy ne hetente adják hanem mondjuk havonta egyszer de akkor több idejük legyen a fellépőknek vagy legyenek kevesebben (vagy stb...) A listáddal is kb. egyetértek, nálam Kőhalmi, Bödőcs, KAP az örök kedvencek. Szupkay borzalom, Trabarna szintúgy, a többi meg szóra sem érdemes
Félrefordítások Don't smoking! 2008.09.21 06:00:00
Ez egy ellenkező irányú félrefordítás, ami elvileg nem lenne itt téma, de Mina gyűjtése annyira jó, hogy nem hagyhatom ki - ráadásul képet is küldött hozzá (és az előző poszthoz is kapcsolódik...):a dabasi Spar-ban láttam a kasszánál egy helyes kis táblát, egy áthúzott…..