Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kommunikációs Beszélgetés (törölt)

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hi-bát-lan első fordulón vagyunk túl – mondatná velünk Lazio-szurkoló énünk, ha lenne nekünk olyan. Így sincs azonban okunk panaszra, hiszen a nagycsapatok remek meccsekkel bizonyították be, hogy többé-kevésbé igaza volt a közvéleménynek velük kapcsolatban: az Interből…..
Kezdődik! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Háromszoros. Mint az Inter. A kijelentés élét a Sampdoria hivatott tompítani az első forduló szombati játéknapján, majd lesz egy Derby del Sud is, de hiába volt ez a legjobb meccs tavaly az egész szezonban, mégsem a Roma-Napoli a forduló rangadója. A…..
Kommunikációs Beszélgetés (törölt) 2008.08.31 22:34:03
Kommunikációs Beszélgetés (törölt) 2008.08.30 22:25:29
ROFL-net Te jó ég, mi ez a dög? 2008.08.28 07:27:00
Kommunikációs Beszélgetés (törölt) 2008.08.28 13:57:35
Nincs semmi gáz, élek, virulok. Az új videón dolgozom azóta is (ha éppen nem Superbutt koncerten vagyok). Elvileg ma már kész lehetne, de akadt egy kissé morbid ötletem a videóhoz, amelyet még meg szeretnék valósítani. Csak nem tudom, hogy hogyan, de azért össze fog jönni.…..
Kommunikációs Beszélgetés (törölt) 2008.08.27 14:23:27
Utoljára jelentkezünk Rorschachilag, keressük popp, ktn, Oarbeaskoa, Aradebil, loveBZ, shinigami, Isarsturm (2#) és ZenZo méltó követőit. Legatyásítva, a Rorschach-teszt lényege, hogy az ember kapásból rávágja, mi jut eszébe egy adott képről. Se többet, se kevesebbet nem várunk…..
Kommunikációs Beszélgetés (törölt) 2008.08.17 18:46:01
Nem váratott sokáig magára az első Mourinho-ügy Olaszországban sem. A Special One egy darabig türtőztette magát, a gőz meg csak gyűlt és gyűlt, hogy aztán Ranieri egy óvatlan mondattal leverje a fedőt a kuktáról, a kifröccsenő gusztustalanság pedig a másodperc törtrésze alatt…..
Sheela567, aki már a Budapest Tv-s klasszikusokat is küldte, egy új szenzációs műsorra hívta fel a figyelmem. Vasárnap reggelente megy az M1-en egy vallási műsor, ahol elmondása szerint teljesen "valós" párbeszédeket csodálhatunk meg, kiemelkedő színészi teljesítmény…..
Könnyed, ötletes logikai játék a Totem Destroyer, amiben egy bálvány alól kell kiszedegetnünk megadott számú téglát úgy, hogy a szobrocska ne essen le a földre. A huszonöt pályát hamar le lehet darálni, de egyébként a játék roppant szórakoztató és egész jól modellezi a…..
Először is, annyira snassz már, hogy mindig ilyenkor jönnek elő a dublőrjeim, azt beszélik a nagy szart. Ne dőljetek be az ilyennek. Most jöttem csak haza, reggel írtam az utolsó kommentáromat. Az ál én-t bannoltam, már biztos van vagy a 6. ilyen nagyon vicces kölök. Amikor reggel…..
Rossz PC játékok sorozat Hurrá 2008.07.07 07:11:00
Youtube leszedte az összes videómat és törölte profilomat. Erre aztán jó kelni hétfőn! :)..