Regisztráció Blogot indítok
Adatok
T.A.R.Z.I

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mivel mással is indíthatnánk egy ilyen huzatos, frontos napot, mint egy cseh mese-vígjátékkal. Václav Vorlicek neve azoknak lehet ismerős, akik otthonosan mozognak a csehszlovák film világában, ugyanis a rendező már a hatvanas évek végén rendezett vígjátékokat. Az Arabella…..
A fiúk a klubból - 1. évad megjelenenés: 05.07. Egy huszonévesekből álló baráti társaság hétköznapjairól szóló amerikai drámavígjáték-sorozat a szokásos szerelmi zűrzavarokkal, családi- és karrierproblémákkal - no meg az azonos című angol eredetihez (Queer as Folk)…..
A 24-ben színesbőrű elnökjelöltet, majd elnököt alakító színész szerint Barack Obama, a demokrata párti elnökjelölt sokat köszönhet sorozatbeli alteregójának, David Palmernek. "Szerintem nagyon is kellettem ahhoz, hogy Obama valós esélyekkel induljon az elnöki posztért.…..
T.A.R.Z.I 2008.07.07 09:37:52
A Story Online szerint Árpa Attila, a Tv2 kreatív vezetője éjfél után összeverekedett valakivel a Playboy főszerkesztőjének születésnapi partiján a budai Choco étteremben. Az online portálon egy magát megnevezni nem kívánó szemtanú csak annyit mondott, hogy az eset éjfél után…..
T.A.R.Z.I 2008.07.07 09:25:59
Amikor először hallottam, hogy Alan Ball, a szenzációs Sírhant művek agya ismét beállt az HBO-istállóba abrakért, lejtettem egy kis táncot a szobában (bármennyire nehéz is ezt elképzelni), mert a csávó úgy tudja a karaktereket manipulálni, mint nem sokan a tévé világában.…..