Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fapocok

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A német Bild épp a magyar pályába sűrítette bele az F1-főnök összes blőd találmányát, kiegészítve saját hülyeségeivel. Talán mert az eredeti Hungaroringet maga Ecclestone rajzolta meg. Bernie Ecclestone egy-két éve levágható kanyarokat akart, idén azt találta ki, locsolják…..
Fapocok 2011.03.24 13:38:00
A Wolf 3D, a Doom és a Quake után itt egy újabb kultikus ős-FPS, a tűzköpő gargoyle-ok és kőóriások véres-belezős középkori világa: a Heretic. A 94-es eredetit a Raven Software kalapálta össze a Doom-motorhoz, amit szinte pixelenként rajzoltak újjá. 15 éve még csak a nyilakkal…..
Ide gyűjtjük azokat a magyar filmeket, amiket szívesen megnéznétek. Kommentben írjátok be a címét vagy az IMDB-linkjét, és a legnépszerűbbekre ráindulunk, mint egy drótszőrű tacskó...
Amióta elindult a Vipmail, folyamatos fejlődés jellemezte szolgáltatásunkat: igyekeztünk megoldásokat találni a felhasználók minden igényére. Büszkék vagyunk arra, ami sikerült, és igyekszünk tanulni abból, ami kevésbé.Az elmúlt egy évben többször kértük a véleményeteket,…..
Fapocok 2008.07.08 08:28:33