Regisztráció Blogot indítok
Adatok
brahmendre

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w Erőltetett menet 2009.09.07 05:40:00
Jól van, hülyék, megmutattátok, ez a ti országotok is, nemcsak a ratyiké. Nem sikerült ugyan szétkergetni őket és agyonverni közülük, amennyit lehet, de láthatta a világ, hogy ettől csak a hadiállapotszerű rendőri erődemonstráció tartja vissza a magyarok krémjét, és ha a…..
brahmendre 2009.09.07 09:22:42
Szép az iromány, kár, hogy sok olyan bújtatott, elkendőzött vélemény van benne, amivel nem tudok egyetérteni. Először is, nem a homoszexuálisokkal van a baj, hanem talán azzal, hogy felvonulásukkal ingerlik a tömeget. Mint leírodott vannak országok, eltérő szokásokkal és jogokkal. Miért akarjuk állandóan az országunkat hasonlítani valamelyik más országhoz, s miért éppen az "erkölcsös" Nyugathoz? Nem fér bele a fejembe.
Másodsorban kikérem magamnak, hogy homofóbnak nevezzenek, amiért nem értek egyet a manifesztummal. Elsősorban azért, mert nem gyűlölöm a homoszexuálisokat, csak azt gondolom, hogy ez magánjellegű ügy. Még nagyon sokan vannak velem hasonló gondolkozásúak, akik nem megyünk ki az utcára, farkunkat villogtatva, hogy mi heterók vagyunk. Aki meg gyűlöli a homoszexuálisokat, az amúgy is fogja, ezek a "méltóság" felvonulások mit sem segítenek ezen kérdés megítélésén. Az, hogy Gyurcsány kimegy erre a felvonulásra, azt nem bátor lépésnek tartom, hanem egy PR-akciónak, amiben nem látom a jövő megoldásának kulcsát. S ha nem pénzről szólna a dolog, hanem viziókról, akkor mindenkinek van országalkotó viziója, 9.5 millió, illetve 15 millió magyarnak egyaránt, amihez hozzá tartoznak a romák, a zsidók, a homoszexuálisok, a székelyek, Gyurcsány, Orbán, Sólyom, Demszky, stb.
De manapság oda jutottunk, hogy a túlhiszterizált országunkban nem lehet a dolgokat nevén nevezni, mert attól hirtelen antiszemita, homofób, cigánygyűlölő, fasiszta, stb. leszel. Ilyen ország kevés van a földön, s aki nem hiszi járjon utána, Több ország lakójaként ismerem ezt a helyzetet, s az a javaslatom, hogy először önmagunkban szülessen meg az önvizsgálat, mert a haragot, sértődést, gyűlöletet nem a másik okozza, hanem bennünk lakózik!
Szép elmélkedést minden olvasónak!