Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Katalin47

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kigondoltam Az ellopott olimpia 2012.07.03 05:05:00
Magyarország nagyszerű helyen szerepel az összesített olimpiai éremtáblázatban, a hetedikek vagyunk. Megelőzzük Ausztráliát vagy éppen Kínát, csak a négy legrégebbi atomnagyhatalom és a második világháború nagy vesztesei, az olaszok és a németek előznek meg minket. Ebből is…..
Katalin47 2012.07.07 06:24:43
@Rosszindulatú Vászka: Na te aztan nagy fasz vagy! Mit keresel ezen a forumon? Menj es nyald a segget a "tudomanynak" ami nem tudomany hanem nepirtas!
A sport az a demokracia cirkuszanak lett kitalalva.
Mi kell a nepnek? Cirkusz es kenyer!
Az elso olimpia az akkor volt, amikor az elso es egyetlen letezo demokracia valos volt...Na de az is rovid ideig tartott, hiszen demokracia az egy ongyilkos talalmany.
Az olympia hajnalan, mindenki reszt vehetett a versenyekbe. Nem kellet sportolonak lenni. Idotartama latt az egesz vilagon a fegyvert le kellett tenni.
Beke volt az elso feltetele.
Mindenki aki reszt akart venni az olympian elfogadtak, nem kellet elore kiszoltirozott sportolonak lenni.
That mar itt latjuk, hogy nagyon regen megszunt az igazi olympia. Olyan regen megszunt mint a demokracia...
Szoval, az egy megoldas annak aki az igazsagot keresi: a mai olympian reszt venni korporacios kriminalis aktivitas.
Es meg egyet: arrol olvastam, hogy iden oriasi kaosz lesz idezve Londonba, es azt irta cikk iroja: aki bolcs, tavol tartja magat a Londoni olypiatol.
Katalin47 2012.07.07 06:28:18
@Rosszindulatú Vászka: Ma mar nincs olympia!!!
Ez egy hatalom kihivasa az elmebeteg tudosok mu emberei kozott!!!
Ez nem olimpia!!!!Ez atbaszas, mint minden mar a mai vilagba.
Katalin47 2012.07.07 06:46:14
@Kadarka Jánoska: ez nem a mi javunkra lett kitalalva, es nem is marad meg ez a lehetosegunk sokaig!
Ez arra a celra lett kitalava, hogy legyen ez is egy ut a media agymosasra...
A hulye itt is azt olvassa, amit az ujsagokba irnak:)

Valojaba a masik celja az, hogy kirostaljak azokat, akik nem a tomeggel gondolkodnak, tehat egyeniek.
Az egyeni gondolkodo ellensege a rendszernek, mert kivallik a 200 eves agymosabol. Tehat a bator ember, aki valojaba nem lehet megfelemliteni semmivel, meg a halallal se!
Eppen ezert minden kattintasod az Interneten kovetve van. Ki kell puhatolni, hogy ki az ellenseg....
Eppen ezert azoknak, akik kiemelkedoek az egyeni gondolkodas teren, nem sok ido van hatra, mielott minden egymast osszekoto kapcsolatot lebenitanak.

A szamitogep uj rendszerei eppen ezert lettek kitalalva. Remelem olvastatok a PC halalat?

Es latjatok a sok jaro halottat a kezi internetes jatekaikkal...Orult vilagot elunk!
Nezzetek korul! Az egesz vilag viselkedeset megvaltoztattak a mobil telefonokkal...Es ahogy ehhez igazodott a horda, mindenhez igazodni fog.
Minden egyes Mobil megfelel egy GPS-nek, tehat akinek van az "poloskat" hord magan, barhol barmikor pillanatok alatt elkaphato!
Es minden Laptop, es asztalon mukodo szamitogep erre a rendszerre lesz atalakitva.
A Pszihopata mindent kitalal a nep kontrolalasara.
Ezek a pszihopatak a tudosok, akik az ugynevezett tudasukat a rendszer szolgalataba allitottak, es a "tudomanyukat" a rendszer igenyeinek megfeleoen valtoztatjak....
50 evvel ezelott jegkort josoltak, de az a verszopoknak nem bizonyult haszonkepesnek, magas profitot kepezo meglatasnak, igy atalltak a globalis folmelegedes teoriajara, amivel billos szemetet arulhatanak, es trillios adokat szedhetnek be semmiert, mint peldaul: meleghazi gazok es szendioxid.
Nevetseges....
Emberi Tisztesség Nemzeti labancok 2012.07.06 22:50:00
A magyar miniszterelnök válasza a Parlamentben a KÖZGÉP tevékenységét firtató kérdésre: Orbán: "Ha Ön a magyar tőke ellen beszél, labancpolitikát folytat, amit én elutasítok." A magyar nemzeti tőke zászlóshajójának konzorciumi partnerei (magyarán: akik valójában…..
Katalin47 2012.07.07 04:35:00
Ezek tenyek, de figyelembe kell venni, hogy ez GLOBALIS tunet, es csak mint egyen harcolhatunk ellene!
Elso lepes: a Magyar az mind Magyar, aki annak szuletett. Ne essumk mar az uszitok karmaiba! Megosztas es osszezuzas a taktikajuk! Erre a megosztasra hasznaljak a politikai partokat es a vallasokat.
Ha egymas ellen gyulolkodunk, akkor politikai almaikat valtjuk valora.
Az uj mozgalomba egy csopp Magyar vernek se lehet hullani!
A vilag nepenek az a legnagyobb problemeja, hogy a main stream mediaval, es a kotelezo alapoktatassales a felsobb oktatassal atadta onmagat egy agymosasnak, igy mindent az allamtol es a rendszertol var el a bolcsotol a halalig!
Alljon meg a faklyas menet!
Probaljuk mar magunkat okolni az Elite elhatalmasodasa miatt! Nelkulunk utjuk 1/10 reszen se allnanak! Nem mi valasztottuk meg oket? Nem mi ugrottunk be valasztas elotti igereteiknek? Nem ezt csinaljuk evszazadok, vagy evezredek ota????
Senki nem tartott pisztolyt az emberek fejehez, hogy kolcsonoket vegyenek fol Swejci Frankba!
Senki nem kenyszeritett senkit hogy vasaroljon olyasmit amit akart, de nem engedhetett meg maganak!
A barom hiszi csak el, hogy a technologia a nepet szolgalja, hiszen a nep ellen hasznaljak es toredeket adjak magas aron szorakoztatas celjara!
Minden technologia ami hasznoskent lett eladva, valojaba az eberiseget rabszolgasagba donti!
Ebredjetek mar!!!!
Magyarorszag lakossaga 10 millio es 30 millio Mobil telefon van hasznalatba! Ez lehetoseget adott a mikrohullamu tornyok epitesere a Te engelyeddel es aldasoddal!
Ma mar senki nem hasznalja a gazdasagos es artalmatlan vonalas telefont!!!!
Nem beszelve a zsinormentesrol, hiszen azzal a sajat agyad melle teszel egy mikro hullamu tornyot!
Mar arrol van szo, hogy Magyarorszagon kivonjak a forgalombol teljesen a vonalas telefonokat! Ki az oka?! Felkegyelmu embereiseg!!! Nem latjatok, hogy amikor egy vonalas szamot hivtok, annak a koltsege toredeke a mobil hivashoz viszonyitva????
Es akkor a nep pnaszkodik a rendszerre, arra amit onmaguk eptettek es tamogattak egesz eletukbe! Senki nem latja, hogy a lathato allami vezetok csak madzagon rangatott babuk a hatterhatalom matrix-ebe???
Aki ma elol all, az holnap resze lesz a hatterhatalomnak???
Emberek, itt nem orjongeni es panaszkodni kell, hanem probalni elovenni, ha meg van a logikus gondolkodast es az onallo menekules utjat!
Emberi Tisztesség nemecsek 2011.02.03 14:07:00
Magyar vagyok, magánnyugdíjpénztári tag és az ország első emberének a „nép nevében” tett kinyilatkoztatása szerint másodrendű állampolgár. Az elmúlt időszakban többször kijelentette, hogy az „árulásommal kiírtam magam a nemzet…..
Katalin47 2012.07.07 04:12:58
@nicsakegy: Jobb ha szereted a hazadat! Csak otthon tudsz harcolni a jobbletedert!
Es aki tavol van is menjen haza! Tartsa be az erkolcsi szbalyokat! Hazasodjon, csinaljon csaladot!
A penz az nem boldogit!
Ideje az "oslakosoktol" tanulni, akik csinaljak a gyerekeket felelem nelkul! Ha talalnanak munkat dolgoznanak, mint ahogy mind dolgozott 20 evvel ezelott!
A socialis ellatsbol senki nem elhet kenyelmesen es nem is gazdagodhat meg! De ki akr gazdaglenni? A penz es gazdagsag megfoszt a szivedtol es a lalkedtol! Socialis juttatas kell a csladosnak es ha kell a Magyar is folyamodjon erte, ha gyermekei szama tul sok es nem tudja ellatni oket!
Ne legyen kerdes, hogy kocsi vagy kicsi!
Ne hagyjuk hazankat kihalni csupan csak kapzsisagon alapozva!
A kapzsinak semmi penz nem eleg, mindig tobbet akar! Es miert vigye a Magyar az adojat kulfoldre? Kulfoldon is ugyan abba a kasszaba megy mint Magyarorszagon!
Itt az ideje az onallosagnak!
Ne a korporacioknak melozzunk es izzadjunk, hanem sajat magunknak, igy probalunk meg onalloan gondolkodni, ha meg olyan letezik!
Es energiankat ne Ciganyozassal Es Zsidosag szapulasra pazaroljuk! Az altal az uszitok almat valtjuk valora!