Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Na'conxypan

185 bejegyzést írt és 92 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy korszak lezárult....és egy új elkezdődött: https://kifli-and-love.blog.hu/  ..
A rider's Diary ? 2011.01.08 17:45:00
Ez a blogírás nekem mostanában lassan megy.Bár a betűket most sem látom élesem, szóval nem tudom meddig bírom cérnával.December 28-án végre megműtötték a szemem. A Margit-szigeti Danubius Hotelben laktunk anyuval 3 napig. Maga a műtét nem volt vészes, semmit nem éreztem, bár…..
A rider's Diary Like. 2010.12.25 20:23:00
Nagyon régóta nem írtam.Egy hónapja. Rengeteg idő. Fogalmam sincs hol kezdjem, de elkezdem, aztán lesz valahogy. Az üresség.A gyilkos. Kezdem azt érezni, hatalmam van felette, én irányítom. Távolodik és egyre láthatatlanabb. Kezdem érezni a boldogság pillanatait, a…..
Ma lett 1 éves a kedvenc játszóterem!..
2010.11.15.A hétfői záró sales tréningen kiemeltek, bizonygatván videóra kellett volna venni az értékesítési szituációmat, mert olyan profi volt, mint amilyet tán még sosem láttak abban a teremben. -szólt az oktató, Frici az egész csoport előtt.2010.11.18."Nagyon jók a…..
Ma megkaptam ez első fizetésem... Alig vártam a napot, hisz több mint egy hónapja dolgozom/tanulok már szerződéssel. Úgy vágytam rá, hogy ehessek egy jót, visszahívhassam a barátaimat kávékra, sörökre, anyumnak névnapi, lakótársamnak szülinapi ajándékot vehessek... Csak arra,…..
Ma volt az első olyan napom az üzletben, amikor tevékenyen részt vehettem volna a munkában. Olyan izgatott voltam ettől, hogy éjjel semmit sem tudtam aludni, féltem előre hogy csak 87%-os a tudásom, álmomban filozofáltam mit rontok majd el.Ez a valóságban úgy festett, hogy oda sem…..
Haragban A Világgal Meglepetés 2010.11.13 21:11:00
Tegnap Maci koncertre igyekezvén meglátogatott BudaPesten. Jóllehet atom másnapos és szétzúzott voltam mégis, amióta itt vagyok ez volt a legszebb, legnyugodtabb napom.Az elején kicsit rosszul voltam a hajnali pálinkák visszhangjától, szinte mindenem fájt s a világ épphogy csak…..
Haragban A Világgal Péntek12 2010.11.13 20:52:00
Ma túlestünk az elméleti záróvizsgán. Az új cimboráim közül mindenkinek meglett {azért nem állítom, hogy nem segítettem:)}...és olyan hihetetlen nagy teher esett le rólunk. Az örömöt legfeljebb az árnyékolhatta, hogy a vizsga után még egy 8 órás sales tréninggel sokkoltak…..
Haragban A Világgal Cofffeee Story 2010.11.04 22:22:00
"Az ember lelke nem a kávéra, s nem is a kávéházra vágyik: az ember barátra vágyik. A kávé csak ürügy." "A kávé az egyik legismertebb növény, a belőle készült ital pedig világszerte a legnépszerűbb élvezeti cikk. A kávé a kávécserje nevű örökzöld…..
Haragban A Világgal A Város Zaja 2010.11.09 21:08:00
"Jöjj velem, hagyjuk itt a város zajátJöjj velem, mesélek megint sok csodát" Imádom Budapestet...Olyan jókat derülök...hihetetlen mód szórakoztat...A legtöbb vicces szituáció abból fakad, hogy egy vidéki városban sincs annyi kretén mint itt (nagy számok törvénye…..
A hétvégén hihetetlenül sokat tanultam....Ennek az állapotnak minden áldásos velejáróját megtapasztaltam: pizsamában ágyban jegyzet fölött görnyedés, pánik rohamok, zabálhatnék, csokifüggőség, leküzdhetetlen vágy "csak még egy" sorozatrész után, ájulásig…..
Haragban A Világgal AirBorne 2010.10.31 22:53:00
"Mi, madarak hiába tuduk repülni, mégsem repdesünk csak úgy összevissza a világban. Amelyikünk költöző madár, az nagy utat tesz meg, mégis mindig ugyanoda érkezik. Bárhová repülhetnénk, mégsem tesszük. Ti, emberek annyira mások vagytok! Mindig tele vagytok tervekkel,…..
Haragban A Világgal Ended why 2010.10.30 22:06:00
"Minden jó emberi kapcsolatnak a titka a kölcsönösség, a nyíltság. Ahhoz, hogy te megnyílj előttem, nekem is meg kell nyitnom magam. Olyan nincs, hogy én páncélban járok, és te meztelen vagy."A titok megfejtésre került.Ami eddig enigma volt ma már csak egyszerű és…..
"A szabad akarat olyan, mint a lepke szárnya. Ha hozzáérnek, többé nem száll fel sohasem." A skorpió jegy jelmondata : Én akarom.Istentelenül akaratos égövi jegy...Ez sokszor segít erőt meríteni a változáshoz, sokszor dühössé tesz, mikor mégsem érhetjük el a…..
Federico García Lorca: Alvajáró románc Gloria Ginernek és Fernando de los Ríosnak /Nagy László fordítása/ Zöld, szeretlek, zöld, imádlak. Zöld szél. Zöldbe borult ágak. Bárka ring a tenger fodrán, ló és lovas hegyre hágnak. Lány álmodoz könyöklőben,…..
Haragban A Világgal A komédiás 2010.10.25 22:52:00
"Lennél-e kedvemért felhő, kapkodó szél?Lennél-e kedvemért széllel szálló levél?Lennél-e értem pitypangbóbita,ha én lennék az ősz hűvös sóhaja?" Visszatérésemet a naygfaluba egy sétával ünnepeltem Bélával (akit most már úgy érzem csak én nem utálok…..
“Egy új világ kezdődik minden nyelv küszöbén, a szépség új birodalma új értelmi és érzelmi törvényekkel. Mi tehát a tíz legszebb magyar szó? Ezt felelném, abban a tudatban, hogy válaszom merőben önkényes, és éppúgy jellemez engemet, mint nyelvünket:Láng, gyöngy,…..
Haragban A Világgal Fracture 2010.10.20 21:55:00
"Nincsenek átmeneti korszakok, minden napunk az életünk legvalódibb része: ez az életünk."Ma a "semmi különös"-ről írok...Arról, amikor épp nem fordul meg velem a világ, nem váltanak világot körülöttem a szuperhősök...Az abszolút semmiről, az…..
"Ha azt gondolod, hogy be vagy zárva abba a személyiségbe, amiben jelenleg vagy, nagyon tévedsz. Lehetőséged és kötelességed a változás."Napok óta tépelődök...Olvashattátok az előző bejegyzést s annak kommentjét...Talán hiába okoskodtam itt...én is csak egy lány…..