Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sam Boga

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pár hete országunk nagyjai egymás után mondtak akkora ökörségeket, amelybe csoda, hogy az ezeréves haza nem remegett bele. Kezdte Kövér Laca, a Párt ideológusa. Igaz, ő nem egyszeri baromságmondásra ragadtatta magát, neki munkaköri kötelessége folyamatosan hülyének lenni, mert ezzel nyugtatja meg a…..
Sam Boga 2019.06.25 18:31:16
@MACISAJT: Még Orbán mondta valamikor 2010 környékén, hogy nem baj, ha 80% fölé nő az államadósság, majd 2011-ben amikor talán már 81% felett volt, akkor államadósságot nem közgazdasági problémának, hanem ellenségnek nevezte. Ezen javítottak a "MANYU" pénzek lepattintásával.
Persze ez a magas százalék köszönhető volt Kósáék stand-up-os forint bedöntésének is, amivel véglegesen aláraktak a devizahiteleseknek is.
---------
Egy előző írásodhoz anélkül, hogy bárkit védenék:
"Bajnai Gordon( megjegyzés: végül a libaszakértő lett a befutó)"
Bajnaiék cégének annak idején éppen az az ember (cége) kezdte el a "nem fizetést",aki most O.V. egyik személyes tanácsadója. Összeesküvés elmélet?...lehet...akkor idesorolnám az akkori FIDESZes urak a 2010-es választások előtti svájci frank és eurós befektetéseit. (némelyik azért beírta a vgyonbevallásába :) )