Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gixer72

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Énekelek Neked, Gyurka. Dühödten dalolom bele a képedbe, hogy: „A jövő előttünk romokban hever, és ha nem akarjuk, nem jön el…” De ez így túl egyszerű, túlontúl gyáva megoldás lenne. Nem sétálok bele egy kilátástalan pillanat hatása alatt a jéghideg Dunába, mint tette azt a férfi, aki képtelen volt…..
Gixer72 2019.05.17 14:52:13
Üdv Gábor! 25 éve (99,99 %-ban) minden nap megveszem (nem 'járatom, megveszem!) a SPORTOT, legyen nép vagy nemzeti. Amikor abban a 0,01 %-ban nem jutok hozzá, fizikai fájdalmat okoz, az NSO sosem pótolja, szinte nem is nézem.
TÉGED és Csurka Gergőt szerettem-szeretem a legjobban, a konkrét esemény-beszámolóknál is jobban vértam írásaitokat. (Vajon Gergő hogy áll a Veled történtekhez? Nagyon nem politizálok, elment tőle a kedvem, így nem ismerem az Ő orientáltságát.)
Karakán lépés lenne azzal kiállni Melletted, hogy soha többé nem veszem meg a lapot, de erre képtelen vagyok. És ki venné észre, hogy egyvalaki nem vesz-olvas többé Sportot...?
szgy (a gyurka túl kedvesnek tűnik) írásait sosem bírtam, most már szigorúan kerülöm. Hányingerkeltő minden beállított kép, ahogy 'sztárvendégeivel' fotózzák, mindig vele az előtérben.
A lényeg: jó lenne tudni, egy átlagember-polgár hogyan tudna (tud-e) segíteni Neked bármiben!
Szeretném olvasni gondolataidat a sportról-életről bárhol. Ez az írásod is utánozhatatlan stílusú és tartalmú lett, bár inkább ne kellett volna megírnod!
Sok sikert az életben, bízom benne, hogy ebben a perben nemcsak győztes leszel, de szgy is megkapja megérdemelt megaláztatását.
És még valami:
Tudom, hogy tudod, elmúlik
egy kicsit rossz most, de elmúlik
meg a mindig más is elmúlik
és a nagyon rossz is elmúlik
meg a nagyon jó is elmúlik
egyszer szörnyen, egyszer jól
és ez így, ez így van jól
olyan jó ez a szenvedés
olyan felemelô az egész
olyan szörnyen érzem magam
olyan szörnyen, szörnyen jól!