Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Thurzó Mézer

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Facebook szakmai vagy álláskeresős csoportokban, HR-esektől, tanácsadóktól szokás ilyet kérdezni, és persze nagyon nehéz válaszolni, mert nagyon sok tényezőtől függ a jó válasz, és persze a tévedés lehetősége mindig benne van. Tisztázzuk már az elején, továbbra sem vagyok híve az álláshirdetésbe…..
JobAngel Szabadúszó leszek! 2019.05.14 06:00:00
Elegem van a munkahelyekből, főnökökből, álláskeresésekből, freelancer leszek. Jól hangzik? Jól bizony, aki megteheti, vágjon bele. De jól gondolja át az alábbiakat: 1. Nincs havi fix, kockázat van Nem jön a fizetés minden hónap elején automatikusan, a folyamatos ügyfélkapcsolat hozza a…..
Thurzó Mézer 2019.05.25 19:16:53
@bontottcsirke: "- No, ez derekasan volt téve - kiáltott fel Pongrácz; - itthon vagy itt, öcsém, ezentúl. Hanem hát lássuk csak, milyen foglalkozásban. Mert énnálam mindenki dolgozik. Mihez értesz?
Károly úrfi elgondolkozott.
- Mindenhez - mondá kisvártatva.
- Azaz semmihez. Tehát lengyelnek volnál alkalmas. De lengyelem már van. "
MIKSZÁTH KÁLMÁN

BESZTERCE OSTROMA
Thurzó Mézer 2019.05.29 07:14:40
@bontottcsirke: de most komolyan, szerinted a legtöbb ember ennyi mindenhez ért, hogy több lábon álljon? Tehát, ha nem megy a programozás, akkor menjen szenet lapátolni?
Thurzó Mézer 2019.05.29 07:16:20
@Ronald: valószínűleg, ha 100 euróról indulna az alapösszeg, akkor nem számítana ennyit a pénz, de mivel a fordítóknak már "szóárasított" tarifájuk van, ezért nem csoda, hogy rengeteget kell dolgozniuk a pénzért.