Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zsola bácsi

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A fél ország kiborult azon, hogy Balog miniszter a sokféle fóbiával megvert Szaniszló Háttérhatalom Ferenc mellett a szélsőjobb más népszerű figuráit is kitüntette. Így a Kárpátia Együttes énekesét és vezetőjét, Petrás Jánost a Magyar Arany Érdemkereszt…..
zsola bácsi 2013.03.19 17:00:41
@newtehen (egyszerű mint a faék - de működik): Miért kéne!? Feltételezem, hogy te azzal írsz! Persze fontos tudni hogy nem az a lényeg!Annyira azért nem rossz a helyesírásom , hogy ne lehessen elolvasni amit írok! ja és valami komolyabb érveket hozzatok ide, mert ez a helye4sírási szindróma már annyira unalmas! No hajrá nyelvészprofesszorok!
zsola bácsi 2013.03.20 20:46:32
@Kiszaj Károly: No látod tetvedék! Erről beszéltem! találtam itt neked büdös-köcsög egy apróságot! Persze csak mint jelenséget javaslom a redvás fasztszopogató tetves, hazaáruló náci fajtádnak! ÍME köcsög: Tegnap az izraeli nagykövet, ma pedig az amerikai jelezte, megdöbbentette őket a rasszista újságíró kitüntetése. Remélem, veszed az adást, arra vonatkozóan amit tegnap írtam? De hogy egy ilyen szellemileg korlátolt idióta is értse, mint te lefordítom neked rohadék! jelezték a zsidók, hogy ácsi van köcsög nácik, mert máskülönben a lukatokat szétkúrjuk! És láss csodát, Balog úr szót-fogadva a mindenható IZRAELNEK HIVATALOSAN, A NAGY NYILVÁNOSSÁG ELŐTT VISSZAKÉRTE A DÍJAT! No ezt még egy ilyen ostoba senki is megértette szerintem mint te vagy, és természetesen azt javaslom neked, és a hozzád hasonló gombás,hónaljszagos redvedékeknek, náciknak, hogy húzzátok meg magatokat bazdmeg addig amíg tehetitek! SOHA SENKI NE FELEDJE!!!!!!!!!! IZRAEL NEM FELEJT! és még egy apróság szagos köcsög, arról hogy miért is utálják a magyarokat az egész világon:Nőt zaklatott a sportoló

Szexuálisan zaklatott egy pincérnőt a gyanú szerint, a magyar jégkorong-válogatott kapusa, Hetényi Zoltán, Amerikában. Miután kidobták, tombolni kezdett és trágár szavakkal szidta a feketéket. A rendőrök vitték el, de a jegyzőkönyv szerint még akkor is őrjöngött. Köpködött és az ablakot is lefejelte. Végül külön cellába kellett zárni. Na érted már szopógép?? No mehetsz sírni a bíróbácsihoz! hehehehe..