Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kinizsi07

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Két román lap, az Adevarul (ami románul igazságot jelent, de hát nekünk meg ott van ugye a Népszabadság) és a Click is hosszú cikkben kért bocsánatot azért a transzparensért, amely a Steaua Bucuresti és az Újpesti EL-selejtező mérkőzésén lógattak ki a román nemzeti zászló…..
w Látjátok, feleim 2009.07.13 14:45:00
  Az SZDSZ-nek kaput. A mérleg segge sem lehet már.   Az SZDSZ-ről előreláthatóan nem lesz többé szó. Volt már elég, itt a vége, fuss el véle. Kóka János köszöntése Libera nos! Blues Hiszterolib Szövetség a nemzetért Azt mondták, Gábor, hogy menj a picsába ..
w Amilyen az adjonisten 2009.07.05 18:45:00
Amikor Orbán Viktort eddig ismertté vált legőszintébb pillanatában arról kérdezték, hogyan oldaná meg a Gárda-problémát, ismertette programját – lám, van neki! –, amelynek két meghatározó eleme a pofon és a hazazavarás. Orbán ezt ráadásul Horthy Miklóstól…..
kinizsi07 2009.07.05 23:20:02
@wladyslawsky: az a baj, hogy twa ezt valóban komolyan gondolja és hisz benne, csak nem tudom, a post címe és a tartalma, mennyire van köszönő viszonyba a liberális demokráciával. semennyire! liberlis indulat post, érted vagy értem egy betüt se szánna, mert csak az érték, ami liberális kutya kölyke.
kinizsi07 2009.07.05 23:30:48
@Viktus: ez szerintem nem egy szerencsés érv, hogy ha nem foglalkozna vele senki, nem menne oda senki. szerintem az lenne a megoldás, hogy vagy vonulnak úgy, hogy nem verik ki a biztosítékot, vagy 5 évig ne is kérjenek rá engedélyt.Sznakció, szankció, szankció! latexba bújt, fülnyaló, szopást imitáló buzik, a buzibárba menjenek,örüljenek, hogy az van.
kinizsi07 2009.07.05 23:35:46
@wladyslawsky: twa azt írja egy komentben, hogy a gárda egy hibaüzenet.Ezt én is így látom, de akkor gonduljuk át miért, és hagyjuk már a régi paneleket:buzik, zsidók, ciányok, náci, stb.
Most csak azért sem fogjuk magunkát Sas Józsefen túráztatni. Már lassan húsz éve játssza a csasztuskákat a tolvaj politikusokról, akik mind a mi zsebünkből csenik ki a pénzt, trallala, miközben húsz milliót azért neki is csak sikerült ellopnia. Sallala.Az ilyesmihez prémium…..