Regisztráció Blogot indítok
Adatok
holydog

15 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Avagy: nincs haszontalanabb, mint sokat tudni.  Mindezt átültetve a gyerekesedésre, vagyis hogyan végzik az olvasmányok alapján hamar felépített elvek a kukában, kb. két nap után.  Az első ilyen meghasonulásom (vagy meghasonlásom? nyelvtan szakik, help!)  akkor történt, amikor az első gyerek…..
Naszòval történt az, hogy a kis fogacskáim kettő darab gyerek után elkezdték ledobni a láncot. Szuvasodtak az összes létező helyen, kábé az egyetlen ép példány az ínyem mélyén keresztben elfekvő (talán) bölcsességfog.  Persze lehet nem kéne a gyerekekre fogni, de akkor meg előhúzom a genetika…..
Írtam egy valamit, aminek a fogadtatása nem az volt, amit szerettem volna. Konkrétan egy vaskos elutasítás volt a reakció, oké némi finomítással: próbáld ki magad másban, a stílus látszik, blabla. Tökre köszi, de rohadtul nem fogok mást próbálni, ha abban amit szeretnék szar vagyok, akkor így…..
Van egy cukiskodós korszak a gyerek születésétől számítva x ideig. Amikor boldog-boldogtalan (persze vadidegen) behajol a babakocsiba/hordozóba és afelől biztosít, hogy ilyen angyaltüneményt még a világon nem látott, minden jòt kíván, meg persze jóegészséget (a többit megvesszük, napersze). Aztán…..
Mostanában gyakori, hogy bealszom a babákkal fél 10 táján. Emiatt menetrendszerűen ébredek fél 2 és 2 közt valamikor. Onnantól kb. reggel hatig vagy valami bullshit-et nézek, vagy csak szimplán pörög az agyam semmiségeken. Vagy nézem ahogy hasad a hajnal, hogy mikor lehet már lekapcsolni a sólámpát,…..
Egyedül voltam a babákkal egy estét. Este Lánykán látom a szorongást. - Mi baj Kincs? - Hát, jó lenne ha Apa itthon lenne. - Miért? - Mert te sokat kiabálsz.   Paff. Elismerem, hogy nagyon hamar gyorsulok százra (értsd: indokolatlanul hamar és indokolatlanul hangosan vezetem le a feszkót.) De…..
Korábban már karcolgattam a témát, most friss olvasmányélményekből felbuzdulva ismét előveszem.  Nagyszülők. Örülhetünk ha vannak, ha néha tudnak vigyázni a pulyákra, hát még inkább. De kicsit elfacsarodik a szívem, ha arra gondolok, hogy nálunk mennyire nincs ez meg. Az egyik nagyszülő távol, a…..
Ma palacsinta volt ebédre. (Meg brokkolileves, de annak láttára a gyerekek előkapkodták a kereszteket, fokhagymafüzéreket, szóval ne is essen róla több szó.)  Szóval amíg a Nagy oviban volt, a Kicsi mellett rettentő perverz gondolatom támadt: márpedig itt ma palacsinta lesz. Törpicsek a keverésnél…..
Azt hittem, már túlvagyok ezen. Mármint hogy a kinézet alapján értékeljem le saját magam.  Részt vettem egy összejövetelen, ahol jórészt nálam hamvasabbak voltak, de a korombelieket is jóval szofisztikáltabbnak láttam. Megjelentem mint egy könyvtáros néni, aki együtt penészedik a könyvekkel.…..
Mire háromig számolok Skatulyák 2019.06.02 20:43:32
Szeretünk kategorizálni. Vércsoport, születési dátum, szemszín alapján. Basszasz, mindenki keresi önmagát. (Titokban) mindenki kitölti a balfasz önismereti teszteket, aztán csodálatos 'aha' élménnyel gazdagabban hajtja álomra a fejét. Pedig pszichológia az egész, s a tesztírók aztán értenek hozzá.…..
Kicsit se izgi téma.  Adott egy bézs cipő, amit szeretnék átfesteni ezüstre/szürkére. Azért, hogy még legalább egyszer használjam. S nem kerítenék ekkora feneket egy hülye cipőnek, ha szabvány lennék. De nem vagyok az. A 35-ös általában kicsi, a 36-os nagy. Vagy csak szimplán kilépek belőle. Vagyis…..
Mostmáraztánténylegátjövök. Túl sok személyes lett már a facebookon. Amiknek a láthatóságát kábé másnap csak magamra korlátozom. Szóval nem a digitális környezetszennyezés a cél és senkit nem akarok terhelni a saját örömökkel/ bánatokkal. Egy blogon úgy érzem szabadabb lehetek, s bízom benne,…..
Tudom, nem vagyok komplett e témában, s ez hatványozódott mióta Budapest belvárosában éltem pár évet, illetve BKV-ztam életvitelszerűen. Ja, meg mióta pénzzel dolgoztam. Belváros: napi szinten az élettani és a túlzott alkoholfogyasztás következtében napvilágra került folyadékok kerülgetése, egy…..
Ma sikerült egy vérmes otthonszülős oldalon posztolnom egy hozzászólást. Mivel nem feltétlen az otthoni körülmények mellett kardoskodtam, már az első hozzászólásban oltást érzékeltem. Gyávaság vagy sem, töröltem a hozzászólásomat, mert az volt a felmerülő gondolatom, hogy "hát hülye vagyok én?;…..
Facebookon eleget égettem már magam, jöjjön egy blog. Pár naponta akad közlendőm, de mivel nem lájkvadászat a cél inkább ventillálás, talán itt jobb helye lesz.  Klasszikust idézve:  Csak az olvassa versemet,ki ismer engem és szeret,mivel a semmiben hajózs hogy mi lesz, tudja, mint a jós, mert…..