Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ördögszekér v2

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Neki csak férfi barátai vannak (úgy tartja, hogy a nő és nő közti barátságok mindössze pár hónapban mérhetőek, mert valamin úgyis összevesznek)” - Ma a kompromisszumokról lesz szó, mit tehet meg egy kapcsolatban a nő, és meddig van elengedve egy férfi? Levélírónk simán…..
Serj Tankian is énekel a Trónok Harca záró évadjának filmzenealbumán. A System Of A Down (album egy jó ideig biztosan nem lesz, ha egyáltalán lesz) mostanában egyre inkább szólóban dolgozó frontembere a The Rains of Castamere című dalban énekel, ezt az alábbiakban találjátok meg...
Az anyuka addig mossa lánya agyát, hogy nem az igazival van együtt, míg a barátnő kilép a kapcsolatból. De azóta, hogy hirtelen szakított Posztolónkkal, a lány elég furán viselkedik: rendszeresen tájékoztatja az expasit, kivel, hol és éppen mit művel. Levélírónk reméli, hogy a…..
Industrial, industrial metal, Neue Deutsche Härte, hard rock - legyen akármi a stílusuk, a Rammstein mostanra az egyik legsikeresebb zenekarrá nőtte ki magát '94-es megalakulásuk óta több milliós lemezeladásokkal. Telt házas arénakoncerteket adnak, olyan színpadi és pirotechnikai elemekkel, hogy nem…..
ördögszekér v2 2019.05.18 16:20:30
ördögszekér v2 2019.05.19 11:16:34
@tjames: pont azt mondtam egy barátomnak tegnap, hogy a Rammstein olyan mint a Tancsapda, nem a hangszeres zene/ének csúcsa, de van egy-egy jól eltalált dallam, néhány jó megmozdulásuk, akitől rajongóvá válhatsz.
Azért azt tegyük hozzá, hogy a Tancsapdát C-dúron kìvül màsban még nem hallottam játszani, míg Tillék legalább ismernek pár félhangot is. :)
ördögszekér v2 2019.05.19 11:26:07
@MEDVE1978: gimis voltam, amikor fordítgatni kezdtük a szövegeiket, néhol fölszaladt a szemöldökūnk. :)
Zwitter? Az is érdekes. :)
A Deutschland végén lévő zongora szólóról tudod mi ugrott be?
youtu.be/rDVpUUMj7gw?list=PLud3NvO1agJi5wh0N5wm-VvwBj2XwVUgO
Egy viharos kapcsolatot követő szakítás után nehéz dönteni az újabb kapcsolat és a szünet között, de a legnagyobb baj, ha egy nő nem tudja, mit is akar. Ebben a felállásban még az is kínos, hogy a két szóban forgó férfi ismeri egymást.   Ha esetleg nem tudtad: a Csajok…..
ördögszekér v2 2019.05.15 13:22:55
@Captain Admin:
Ebben van valami. Magam is ismerek olyat, aki csak és kizárólag gyávaságból nem kúr félre, mert amúgy megtenné simán. Fosik a lebukástól, mert akkor oda a kész picsa meleg málé.
ördögszekér v2 2019.05.15 13:30:26
@Womb Raider:
Aha :). Másfél kiló az egész, lejön róla a bunda, a fülek, egy kövér tengerimalacon több a matéria. :)
ördögszekér v2 2019.05.15 20:16:39
@Anita Nagys: jó, elhiszem :)
Csak nekem ez olyan hihetetlen, simán tudok vonződni máshoz is, lehet ez alkati kérdés is. Azt hozzá kell tennem, hogy mindez részemről abszolút elméleti, simán el tudom képzelni, hogy maga a plátóisága vonz.
Sokaktól hallom, hogy a magyar társadalomban meglehetősen erősen van jelen az irigység, a féltékenység, és hogy sokan szívesebben látják elhalni a jó kezdeményezéseket és embertársaik tehetségét, mint hogy előrelendítsék azokat. Ennek oka főként a frusztráció, amit akkor éreznének, ha valaki vagy…..