Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Raven7 (törölt)

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A decemberi világbajnokságot megelőző összetartást leszámítva utoljára találkozik a juniorválogatott kerete. 22 fiatalember utazik Zólyomba, majd onnan tovább. A kijelölt keret péntek délelőtt találkozik a Kisstadionnál, ahonnan egyből indul a túra bázisául szolgáló…..
A legjobbak közül Mihály Árpádot hiányoló székely olvasóink baja máris orvoslást talált, nincs más hátra, mint szavazni rá szorgalmasan. A jégkorongszövetség honlapján meghirdették a Mol Liga októberi legjobbjának kiválasztását (jobbra lent tessenek keresni). A jelöltek:…..
Raven7 (törölt) 2008.11.01 23:47:26
Több cikket írtunk már a magyar utánpótlásról. Ezek általában nagy vihart kavartak. Áttekintő jelleggel még nem foglalkoztunk a helyzettel. Ezúttal foglalkozunk.A jégkorong utánpótlás-nevelés kérdése blogunkon markánsan először a Hári János svédországi sikereiről…..
Mármint a szapporói győzők közül, és egyelőre – Pat Cortina szövetségi kapitány végrehajtotta az első keretszűkítést a jövő hét végi olimpiai selejtezők előtt. A több fiatal játékost is tartalmazó névsort a Magyar Jégkorong Szövetség honlapján találtuk.A…..
Nolan Pratt otthagyta Buffalót és Habarovszknak vette az irányt. Azonnal be is mutatkozhatott a Szalavat Julajev ellen. Csehországban aláírták a Karlovy Vary csatlakozási kérelmét. Sperrle a 40-es mezszámot kapta a Dinamo Rigánál, miközben Masalskist kitették a keretből. Jagr…..
Raven7 (törölt) 2008.10.14 07:11:21
A magyar utánpótlás-bajnokságok rajtjáról részletesen beszámoltunk. Most a külföldön játszó fiatalokról lesz szó. Ebben a részben öt fiatalember eddigi teljesítményét mutatjuk be, akik túlzás nélkül a világ legjobbjai közé tartozó bajnokságokban szerepelnek.…..
Raven7 (törölt) 2008.10.10 20:02:22
Elindították a pakkot az utánpótlás-bajnokságokban is. Főként 3 korosztályról írunk, azokról, amelyek eredményei publikálhatóak. A legifjabbakkal, a kölykökkel kezdünk. Régi kommentezőnk, Hokikori mostantól szerzőnk, olvassák tudósításait szeretettel. A…..
Kőkemény védő igazol Fehérvárra, olvastuk az Alba Volán honlapján. Ryan Bonninak 3 NHL-meccse is van, de Dániából érkezik. A norvég bajnokságban talált Nathan Martz két gólt vállalt az Újpest elleni edzőmeccsen. Teljesítményét videóval süvegeljük meg. Az 1979-ben Kanadában…..
Raven7 (törölt) 2008.09.11 21:29:25
Szombaton voltunk a legközelebb a francia válogatott legyőzéséhez, de az ellenfél egy góllal ismét jobbnak bizonyult. Három vereség után mégis optimistán nézhetünk a jövőbe. A szakvezetés véleménye szerint a csapat azon tagjai, akik nem kapnak lehetőséget saját egyesületük…..