Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Cobra11

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma az Alba Volán 19 ellen játszottunk a dunaújvárosi juniortorna harmadik helyéért. A gól nélküli első harmad után a saját magunk dolgát tettük nehézzé jóval rutinosabb ellenfelünk ellen, és rengeteg kiállítással, kettős emberhátránnyal kínáltunk jobbnál jobb…..
Cobra11 2009.08.17 21:47:34
A dunaújvárosi négyes juniortornán ma a házigazdákkal játszunk. A Vazepress híreit adjuk közre időről időre.Magosi a 7. percben szerez vezetést 1-0Komáromi Dávid (Papp Cs., Kiss D.) 2-0Gólt szerzünk, de érvénytelenítikKüzd a csapatunk becsülettel. Főleg megugrásokból…..
A decemberi világbajnokságot megelőző összetartást leszámítva utoljára találkozik a juniorválogatott kerete. 22 fiatalember utazik Zólyomba, majd onnan tovább. A kijelölt keret péntek délelőtt találkozik a Kisstadionnál, ahonnan egyből indul a túra bázisául szolgáló…..
Hosszabbításban kiküzdött győzelemmel vágott vissza valamelyest a magyar válogatott a románnak az előző napi vereségért. A meccset eldöntő találatot Nemes Benjámin szerezte. A harmadok eredményei sorrendben: 1-3, 2-0, 2-2, 1-0. "Egészen más volt a srácok hozzáállása a…..
Hétfőn írtunk, minden korosztályos válogatottunk mozgolódik e héten. Az ifjúságiak 2008. október 30-án, csütörtökön és 31-én, pénteken a káposztásmegyeri Jégcentrumban a román válogatottal két mérkőzést játszanak.A 18 éven aluliakból álló magyar válogatott csapat az…..
Az ifjúsági válogatottak dupla mérkőzésének első felvonását csütörtök délután nagy meglepetésre Románia nyerte. A magyar csapat 2-0-ra, majd 3-2-re is vezetett, de végül harmadot sem nyert. A játékosok nem vették elég komolyan a csatát.Zaklatott ritmusú mérkőzésen 2-0,…..
Megmutatjuk a keddi EBEL-mérkőzés minden érdekességét. Kisles, nagy bunyó, két gól, hét kihagyott, egy belőtt büntető. Mindez újabb hazai győzelmet jelentett az Alba Volán számára. Immár tíz ponttal előzik Ocskayék a kilencedik csapatot. Az 59:59-nél lőtt linzi egyenlítő…..
Az NZ-Starsból az Újpesti TE-be igazolhat a támadó Németh Péter, írja a Real Újpest blog. A 20 éves játékos nyáron került az Alba Volántól a káposztásmegyeriekkel, és nagy a valószínűsége annak, hogy máris továbbáll. A blog szerint szerződés még nincs, de a tehetséges…..
Az Alekszej Cserepanov halála utáni vizsgálatok szerint a támadó évek óta súlyos beteg volt, jelentette be Vlagyimir Salajev, a KHL ügyvezető igazgatója. Az Avangard Omszk viszont közölte, a csatár minden orvosi vizsgálaton átment, semmi baja nem volt. Salajev nyilatkozata szerint a…..