Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fidesz Casztro

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mint az a címből is adódik a bejegyzés célja alapvetően az EP választási eredmények megértése, valamint a válasz megtalálása arra vonatkozóan, hogy mi lesz a magyar politika egyik szebb napokat is látott, meghatározó politikai pártjával, az MSZP-vel.Először is próbáljuk meg értelmezni a választási…..
        A magyar parlament elnöke nem tartja egyenrangúnak a melegeket, és a pedofilokhoz hasonlítja azokat a melegpárokat, akik örökbe fogadnának egy gyereket.        Ruth Davidson, a skót konzervatív párt elnöke, mesterséges megtermékenyítés után szülte meg gyerekét, egy nővel él együtt. Leo…..
Egy korszak vége… Ezzel a címmel hozta De Rossi távozását az nso, és kivételesen nagyon beletaláltak. Csakhogy ez a korszak most több, mint az AS Roma egy fejezete. Ez a labdarúgás egy fejezete. De Rossi távozásával talán az utolsó igazi, egycsapatos ikon távozott, mintegy szimbolizálva a modern…..
Fidesz Casztro 2019.05.16 12:11:21
Na, ez most rendhagyó lesz. Az Indexen ma megjelent epizódkritikámat toszom be klasszikus hogyvolt helyett, de kicsit felturbózva, hogy legyen valami extra kontent is. Ha a fogadtatás pozitív, lehet róla szó, hogy bizonyos sorozatoknál a hogyvoltokat kritikával ötvöző hibridposztokká…..
Fidesz Casztro 2019.05.14 20:53:13
@emgergo:
Ha Dany ugymond a tronra is ul uralkodni nem fog, ugyanis nincs semmi legitimacioja. A seven kingdom letezesenek az alapja az volt hogy az uralkodok elfogadtak igy vagy ugy a hatalmi setup-ot.
Az adminisztracio kozpontja Kings Landing volt, amikor az elso Targaryan hoditok kiralysagrol kiralysagra meghoditottak Westerost akkor az egyes kiralysagok szintjen megvolt a kialakult hatalmi struktura es a Seven Kingdom es a vastron elfogadasanak egyik legitimitasat eppen az adta hogy a hoditok kiegyeztek egyes regu hazakkal, igy tarthattak meg a Starkok eszakot, a Lannisterek Westerlandset stb...
Ezek utan Danynek lenyegeben nincsenek szovetsegesei...

Raadasul ha egy erosebb Lord vallalna az Iron Bank fele a korona tartozasat Dany megdontese eseten akkor az Iron Bank finanszirozna Dany legyozeset, szerintem. Dany eleg elmebeteg ahhoz hogy az Iron Bank ellen is sarkannyal menne.
Fidesz Casztro 2019.05.14 21:05:30
@rockjano:
En nem hiszem hogy a Het Kiralysag fennmarad abban a formaban ahogy megismertuk. Ha jon elfoglalna a tront, Riverrun szetesve, Westerlands-ez az egyetlen kapocs Tyrion de ketseges hogy az ott megmaradt lordok hogy allnak hozza, Reach-en Jon egyetlen szovetsegese Sam Tarly, Stormlands-en Gendry mondjuk jo szovetseges lehet, Dorne franc se tudja mi van ott most, Pyke-on Yara lehet tamogatna, akarcsak a Vale ... ...hehe, ha jol atgondolom a vegen nem is annyira mission impossible a dolog
Az amerikaiakkal való hatékony metakommunikációról már elmélkedtem korábban, de arról még nem, hogy miképp érdemes jól és hatékonyan beszélgetni velük. Essék akkor most szó erről, bár szerintem az általam tapasztaltak és leírtak nem csak amerikaiakra és nem csak idegenekkel való társalgásokra…..
Ha gyakran van alkalmad amerikaiakkal beszélgetned, ez a bejegyzés nem sok újat fog mondani neked. Ha nincs tapasztalatod vagy szeretnél könnyebben és hatékonyabban kommunkálni jenki kollégáiddal, barátaiddal, netán most fogsz először találkozni egy amerikaival, talán tudok egy-két hasznos dolgot…..
Az ország jóléte a versenyképes gazdaság és a jól működő állam eredője, period, end of story, mondja az angol. Magyarországon -- a félreértések és a romlott propaganda elkerülése végett -- ma mindkettő fundamentálisan romokban. Itt csak a gazdaságról fogok beszélni, mert ezt bonyolultabb -- ha nem…..
Fidesz Casztro 2019.05.11 20:08:44
@Alternatíva:
Nem tudom hogy tenyleg e a termekek valtoztak annyit vagy az izles. En neha rafanyalodom, nem azt mondom hogy rossz, amolyan kozepkategoria a szalamik kozt.