Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tormab12

0 bejegyzést írt és 43 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
tormab12 2020.11.01 22:14:14
@KisPindi01: Igen. De ettől függetlenűl, nem Messi a legnagyobb gond, hanem Barto után Koeman. Az az ember egyszerűen nem ide való. Nem tanul semmiből.

Ha lenne egy normális edző az leülne Messivel és azt mondaná, nézd te vagy a legjobb, de most pihenned kéne, mert nem vagy itt fejben, ha igen és készen állsz játszani fogsz, de ha ezt látom, mint korábban, akkor lehetőséget kell adnom másnak. Messi ezt megérhetné, mert egyszerűen ez az eddig leggyengébb szezonja. Tegnap és középen erőltette. Minek? Úgy is elvesztette. Mintha az ellenfélnek játszott volna. Hozzáteszem ő a sebessége, a gyors irányváltása miatt volt kiemelkedő. Igen csak volt. Ő rajta vagy hamarabb látszik a kiöregedés, mint pl. Ronaldon vagy lelkileg kész és itt már emberhátrány. Sajnos szerintem mindkettő.

Egyébként legalább megtudná mit ér Griezmann a helyén. Nem hinném, hogy sokat. Igazság szerint én szerintem Messi kedve ide vagy oda, bizony Suarezt el kellett adni. Jobb korábban, mint később, mivel ő sem védekezett már.

Összegezve én annak a pártján vagyok, hogy teljesen új korszakot kell nyitnotok és új, gyorsabb játékra átállni a csapatotoknak, amivel minél gyorsabban a védelem mögé lehet kerülni. A rövid passzos rendszert meg lehet tartani, de sokkal kevesebb passzal és gyorsabb játékkal.
Barcanoticias Bartomeuout! 2020.09.18 20:56:26
20.687 aláírás gyűlt össze Bartomeu és tanácsa ellen...
tormab12 2020.09.22 20:36:09
@Robi71: 1. Annak mecsnek az Inter számára volt tétje. 2. A fiatalok játszottak és bizonyítani akartak.

A tétmeccseken meg az öregek játszanak.

Szóval minden tiszteletem a tiéd, de én és szerintem sokan mások ezzel nem értenek egyett. Ettől persze még elfogadom, hogy máshogy látod, kell más vélemény is.
tormab12 2020.09.25 14:15:44
@barcahub: Pont erre gondoltam, belenéztem a Chelsea - Liverpoolba, mintha 2 sebességi fokozattal gyorsabban játszanának és!!! bizony rövidpasszos volt az ő rendszerük is, nem beszélve a 4-3-3-as felállasukról. Van még jövöje a Barca féle focinak, csak sokkal nagyobb sebességgel és direktebb játékkal.

Ami még feltűnt, hogy Koeman védekezőbb csapatról beszélt?! Mintha már előre magyarázná a bizit. Nekem az a véleményem, hogy rossz edző mellett döntött a vezetőség és lesz itt még Messi és Koeman között (is) probléma.
Barcanoticias Messi távozóban!? 2020.08.26 10:26:40
Egyre jobban elmérgesedik a helyzet a klub és játékosa között...
tormab12 2020.08.27 20:50:58
@Robi71: Pontosan. És meg is adta a sakk-matott majdnem Messinek. Csak magamat tudom ismételni. Messi csak akkor tud ebből jól kijönni, ha elzavartatja Bartot és nyer egy trófeát. Másképpen úgy lesz etetve a média, hogy Messi elmenekült (és ebben még némi igazság is lenne). Persze attól még az elnök a hunyó. Egyébként én nem Messinek adtam volna csk szalagot. Talán Piquének, ő szerintem jobb lett volna. De ez csak vélemény.

Másrészt hangsúlyozom, hogy még minden játékosotok megvan.
tormab12 2020.08.27 21:20:29
@DISTANTxTHUNDER: Pontosan. Ezt mondom én is. Túl nagy a csend nálatok. Suarezért meg a többiért hol a jelentkező? Sehol. Hol vannak a hírek arról, hogy Rakitic meg a többi klubbot keres. Sehol.
Barcanoticias Tisztogatás 2020.08.24 15:38:02
Ronald Koeman a mai napon munkába állt a Barcelona edzőjeként...
tormab12 2020.08.25 16:50:10
Sziasztok!

Szerintem jelenleg ti vagytok az új Milan. Számomra érthetelen, hogy egy 4-0, 3-0, 3-0, 4-0, 8-2 után, hogy nem gyakorol néhány játékos komoly önkritikát és megy el. Xavi, Iniesta és Puyol pontosan tudták mikor kell félreállni.

Ami pedig az "érkezőket" és "távozokat" illeti, a játékosaitok, pontosabban Bartoromeu játékosai úgy leégették magukat, hogy nem tudom kinek kellenek. Oké, hogy Koeman közli a szándékait, de itt távozókat csak szerződésfelbontás esetén lehetne számolni. Amire szerintem jelenleg meg is van a jogi lehetőség. De ebből a vezetésből nem sok észt nézek ki.

Érkezőkről, akik számitanak, meg még csak ezután beszélhetnénk. Ám, hogy sajat magamnak ellentmondjak részben, lehet már azzal előbre lennétek, hogy néhány "öreg" és felesleges játékos a lelátón nézve segitené a csapatot azzal, hogy helyt ad a fiataloknak.

Amúgy Coutinho helyét nem látom, Grizit meg max két támadó mögött visszavonva, ahol én Messit játszatnám. Ti hova tennétek Cout és Grizit? Én sehova, de kizártnak tartom, hogy padozzon mindkettő. Ha felállást lehetne választani én egy 4-1-2-1-2 -t vagy 4-3-1-2-t választanék.

Egyébként szerintem ez a nagytakaritás nem lesz eredményes. Barto max Koemanon keresztűl probálja meg kirugni a játékosokat, akik elnézve a hozzáállást es az irántuk (nem) mutatkozó keresletet, nem mennek sehova. Te lehet drága lesz a lelátó.
Egybehangzó hírek szerint Arthur Melo elfogadta a Juventus ajánlatát, így az utolsó akadály is elgördült az üzlet létrejötte előtt, melyet hamarosan nyílvánosan is olvashatunk a klub csatornáin. Az utolsó simításokat végzik a papírmunka kapcsán. ..
tormab12 2020.06.30 11:15:52
@Robi71: Robinak részben igaza van, én ezt semleges szurkolóként is így gondolom. Messinek bizony jobban ki kéne állni a csapatért és éreztetni a culék felé, hogy itt bizony nem kis probléma van. Persze Messi ugyan nem maga a Barca, de fogalmazhatnék úgy, hogy jelenleg nincs Barca, ha nincs Messi.

Én egyébként nem értem nálatok, hogy mi folyik. Hogy lehet egy ennyire sikeres klub modellt, ennyire szétrombolni? A culékat meg végképpen nem értem. Már rég fehér zsebkendőket kellett volna lobogtatni.

Amúgy szerintem már Bartot nem érdekli ez az egész. Szépen kihúzza a mandátuma végéig és kész. A "jó állapotban kell átadnom a csapatot"-ról meg annyit, hogy Barto elérte, hogy Messinek sikerült a karrierje végét eredménytelenné tenni, hiszen biztos vagyok benne, hogy egy pár jobb, sportszakmaibb döntés és még pár BL győzelem lett volna. Így viszont mire elmegy az elnök úr, már nem lesz semmi, amit maga után hagy, csak a káosz. Bár megítélésem szerint pont ez lesz nektek a nagy lehetőség, hogy újraépítsék a klubot.
Ma este 22.00-kor folytatódik a La Liga a Barcelona számára...
tormab12 2020.06.25 12:01:59
Sziasztok!

Semleges szurkolóként, aki szereti a jó focit és a Barca bizony jó focit játszott régen, borzalmas nézni ezt a csapatot. Az ember azt gondolná, hogy az új edzőnek még jót is tett a szünet, de nem.

Azt kell mondanom, hogy ezt a csapatot a 2003/2004-es szezonról a 2004/2005-ös szezonra való átálláshoz hasonlóan meg kéne rendesen fiatalítani és az "öregektől megválni". Persze kivétel ez alól Messi. Akkor a vérfrissítés nagyon jó lett. Most azonban koncepciótlan játékos felvásárlás zajlik. Az elnök itt olyan, mint egy telhetetlen, de pénzzel teli kisfiú, aki ha meglát valamit a boltban azonnal megveszi, de persze gondolkodni nem tud. Most már meg pénze sincs.

Laportanál volt koncepció és mindenki végezte a maga dolgát.

Én így építeném a klubbot újra. (Mivel semleges vagyok, bizony könnyebb szívvel válnék meg néhány klub "legendától".)

Szóval új elnök, új sport igazgató és új játékos megfigyelők kellenének.

Elnök: Laporta (vagy még Piqué)
Sportigazgató: Txiki Begiristain vagy Puyol
Játékos megfigyelők: Bayernből (nem a legnagyobb neveket igazolják le, de milyen jó csapat lett pl. Gnabry, Koman stb.), Ajaxból, Man. Cityből szereznék

Edző: Jürgen Klopp, Koeman, Pep Guardiola vagy Mikel Arteta (jó focit játszat, csak nincs alapanyag hozzá)
Segédedző: Xavi vagy Iniesta

Na és a játékosok:
Kapus: Ter Stegen, Pena
Védők: Jordi Alba, Lenglet, Semedo, Sergi Roberto, Chumi, Araújó, Firpo, (ők maradhatnak) jönne De Ligt, Andreas Christensen, Fikayo Tomori (Piqué inkább elnökösködjöd, Umtit el kell felejteni), Eric Garcia (rá kíváncsi leszek)
Középpálya: De Jong, Arthur, Vidal (megérdemli szerintem), Monchu, Busquets (de csak csereként), De Bruyne (ha a Man. Cityt kizárják jöhetne) és még körbe néznék az ifiknél. Rakitic nálam már rég nem itt játszana. Couitinhot el kell adni
Csatár: Messi, Fati, Suarez (de inkább már csere), L. Sané (most el lehetnem hozni), L. Martinez. Dembelé szintén eladásra kerülne.

Tudom, hogy ezt most nagyon FIFA-san hangzik, de én ezt tenném.

Amit még nem értek, hogy ti miért nem mertek fiatalokhoz nyúlni. Egy részét megértem, hogy a La Masia most nem olyan jó. De basszus egy Bayernnek, még inkább egy Chelseanek, Manchester Citynek miért van bátorsága? Részben azt mondanám, megválaszolva a saját kérdésemet, hogy erről az elnök tehet. De ez a mostani gazdasági helyzet remélem racionalizálja a piacot. Plusz én biztosan küldenék jobb játékos megfigyelőket Dél-Amerikába. Ott mindig van tehetség. A La Masiat pedig újra meg kell erősíteni és el kell felejteni (bár az én fentebb leírt csapatomban ettől eltértem), a drága, de felesleges igazolásokat.
Nem is értem, hogy egy "futó bolond" csapatból (Dortmund) vagy egy szinte csak védekező csapatból (Atletico) miért hoznak el játékosokat. Csak azért, hogy jól mutasson.

Bocsánat a hosszúságért, de kíváncsi vagyok, hogy ti Barca szurkolók, hogy építenétek újra a csapatotokat.
tormab12 2020.06.25 12:05:25
@tormab12: Ja és Griezmann, még várnék vele egy évet, de ha igaz, hogy Messivel nem jön jól ki, akkor már most eladnám. Pl. a Lautaro Martinez ügyelet részeként nem is értem miért nem kerül szóba.

Ja és Xavi vagy Iniesta lehetne a második csapat edzője is.
tormab12 2020.06.25 14:15:32
@kritizator: Sajnos ritkán van időm, de látom azért nem vagyok egyedül a véleményemmel. ;) Persze kíváncsi voltam és vagyok még mindig, hogy ti mit tennétek.

@Robi71: Hát ez az???? Mi járt a fejükben??? Ezt még a vak is látta. A Real már rá lépett a fiatalítás útjára és viszonylag jól is igazolnak, illetve Zidane a Real Madrid Castillaból is hív fel játékost.
Az olasz legenda, a valaha volt egyik legkiválóbb középpályás, Andrea Pirlo hatalmas elismeréssel beszélt az FC Barcelona új igazolásáról, Frenkie De Jongról. ..
A Marca információ szerint a Griezmann operáció lanyhulni tűnik, és eközben másik két csatár került előtérbe. ..
Ernesto Valverde a mai napon a Cillessen - Sergi Roberto, Piqué, Umtiti, Jordi Alba - Rakitic, Busquets, Vidal - Malcom, Messi, Coutinho tizenegynek szavazott bizalmat. ..
A Sport és a Mundo Deportivo is hasonló témákkal foglalkozik a mai nap reggelén, a lehetséges távozók és érkezők kerültek terítékre. ..