Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lóránt Megyeri

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bár Mininek kellene következnie, beelőz az esedékes Checkpoint Now, hogy ne csússzon tovább (aztán majd két Mini jön utána valamikor jövő héten). Jöjjenek hát az előző hónap legfontosabb hírei + hozzá a kommentárjaink és a hónap mindenféléi. Visszajelzések továbbra is jöhetnek…..
Lóránt Megyeri 2021.10.11 14:08:46
Ezt a listás dolgot a kelleténél kicsit komolyabban vettétek most szerintem. Ahogy az adásban is elhangzik ezek mindig szubjektívek, ahogy bármi más is az, ami vélemény nyilvánításon alapszik.
A számozással egyet értek. Az kb minidg felesleges, főleg ha ilyen nagy tömegek felé kommunikálják. Ettől függetlenül vannak azért olyanok akik ezt nem csinálják rosszul.

A "világ jelenleg legjobb játékai" lista manapság úgy is nehezen lehetne teljesen releváns információkat tartalmazó, ha műfajonkénti kategóriákra szednénk, hiszen egyre több az olyan játék, aminek a műfaji keveredések miatt nehéz lenne fix besorolást találni.
Visszatérve még az objektivítás kérdéséhez: Azért szerintem annyira minden kritikusnak meg kell próbálnia objektívnak lenni, hogyha az adott dolog amiről ír, az tőle távol álló, akkor is felismerje annak esetleges érdemeit. Vegyük pl. a Fortnite-ot (megjegyzem engem sem érdekel k*rvára se ez, sem a hasonlók), de ha írnom kéne róla akkor nem csak ekézni tudnám, mert tisztában vagyok vele, hogy a világon millióknak meg tetszik. Arra az egyetemes dologra szeretnék rávilágítani ezzel, hogyha neked/nekem/bárkinek nem tetszik valami, attól még az a valami nem biztos, hogy szar. Ezzel gondolom Ti is így vagytok!

A játékárakkal kapcsolatban: Talán nincs olyan, aki felhasználói részről üdvözítené ezt az új árstratégiát, de akkora visszhang sincs egyenlőre, hogy változtassanak rajta. Elkötelezték magukat az ár mellett. Egyébként nem csak ők... MK11 Ultimate-tel jártam úgy, hogy megvettem használtan. PS4 verzió szépen működik is a PS-ön, de az upgade-et úgy csinálták meg hozzá, hogy a játékhoz mellékeltek reedem kódot. Tehát, ha valaki felhasználta ezt a kódot, akkor másnak már semmilyen lehetősége nincsen a PS5-ös upgrade-re. Azaz az alapjátékot engedi frissíteni, de az összes többi kiegészítő aktiválásához kellene ez a kód. Erre külön a store-ban nincs lehetőség ---> Ergo vedd meg a Kombatpack-okat, meg az Aftermath-et.

Múltkori adásban való kattintgatással kapcsolatban: Nem az zavaró ám, ha Grath a felvétel közben az egérrel kattint párat. Itt kifejezetten Dauby gépelése volt hangos, de gondolom nála nem állt meg az élet, csak azért mert nálatok vendégeskedett. Minimális "bosszúság" volt ez csak azokhoz az információkhoz képest, amit megtudhatott tőle az ember.
9-e van, nagyon ideje már az esedékes Checkpoint Nownak, és itt is van (majd próbálom korábban kilőni legközelebb). Tudjátok, ez az előző hónap legfontosabb híreit végigkommentáló adásunk, néhány egyéb aprósággal. Visszajelzések továbbra is jöhetnek bátran. Májusban elkezdtek özönleni az…..
Elég könnyen eltévedhet az ember, ha a Xiaomi legújabb Bluetooth fülhallgatójára vadászik. Ugyanis létezik Xiaomi Redmi AirDots, Xiaomi AirDots és az Apple termékére hajazó, szintén vezeték nélküli Xiaomi Air is. Mi most a legújabb modell közül, az ár lépcső középső fokán található Xiaomi AirDots…..
Lóránt Megyeri 2019.05.09 12:34:44
Helló! Én is használom már egy ideje az AirDots-ot és nagy általánosságban meg vagyok vele elégedve. Amit Te is említettél a cikkben -az érintés vezérlés kibővítése- szerintem is jöhetne egy frissítés keretében, hisz hardveresen adottak a feltételek hozzá és örülnék neki én is, hogyha lehetne trackelni.
A párosítással kapcsolatban annyit, hogy nem kell a füleseken semmit nyomkodni. Úgy működik, hogyha kiveszed a jobb oldalit (a bal a bölcsőben marad), akkor a fogadó eszköz ezt látja és ezzel párosítható. Ha ezek után a bal oldalit is kiveszed, akkor automatikusan csatlakozik anélkül, hogy a Bluetooth menüben turkálnod kellene és így máris sztereóban élvezheted a hangokat. Viszont ha a bölcsőből először a bal oldalit veszed ki, akkor mono módba lép és utána hiába veszed ki a jobb oldalit, az nem fog csatlakozni!
Az mondjuk remek, hogy nem kell megállítgatni a zenét ha a jobb oldali fülest kiveszed a füledből és visszahelyezed a tokba automatikusan megállítja a lejátszást.
A mikrofon minőségével is egyetértek. Csendes közegben egész használható de pl már egy erősebb szélben sem remekel.
A hangminőség azt hiszem, hogy ilyen árban egyszerűen lenyűgöző! Egyébként próbáltam összehasonlítani AirPods-sal is és szerintem ahhoz képest nincs különbség. Ellenben egy urBeats-el szemben főleg basszus tekintetében alul marad, de szerintem ez senkit nem lep meg. Summázva: szerintem sok 30-60 ezres füles minőségét megüti ez a kis eszköz.
Amit fura volt látni a videóban, hogy Te majdnem hogy vízszintes állásba raktad be a füledbe, nekem pl kb függőlegesen van és a press fotók is azt sugallják, hogy úgy viseld, de persze kinek hogy kényelmes.