Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rabies

0 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az F1-főnök az egyik legismertebb brazil újságnak adott interjút. Botrány van. "Ayrton Senna halála nagy szomorúságot okozott, de végül jót tett a Forma-1-nek. Sok ember, aki addig nem is hallott róla, a brazil balesetének köszönhetően kezdett…..
rabies 2009.10.18 18:41:53
3,2 millió eurót kap versenyhétvégénként a Felipe Massa helyére visszaülő Michael Schumacher, értesült az as.com. A madridi sportlap úgy tudja, nagydíjonként fizeti a Ferrari az exbajnokot, aki ha a hátra lévő hét GP-n elindul, 22,4 millió eurót kasszíroz. (1 euró nagyjából…..
Az előző rész tartalmából: a kétharmad igenis elérhető, sőt Pécsett el is lett érve, illetve a kétharmad nem egyenlő az atombombával, mert hasznosan is lehet forgatni. Mellesleg az atombombával is csodás dolgokat lehet megvalósítani, az egyik a gombafelhő, a másik meg a béke.…..
A történelemkönyvek 2009 március 19-ről majd úgy fognak megemlékezni, mint a napról, amikor megindult a végső ütközet Gyurcsány Ferencért. Előbb az eddig ismeretlen Böcskei Balázs jelentkezett, este pedig már egy igazi nagyágyú, Bauer Tamás közgazdász és egykori politikus…..
rabies 2009.03.20 15:42:46
Az alábbi képeket a Tékozló Homár kapta, ám a blogok közötti példás kooperáció iskolapéldájaként mi tesszük közzé. A beküldő, Gábor a XXII. keruleteben, az Angeli utcai 33-as busz megállóban vadászta az alábbi plakátokat, amelyek ugye az SZDSZ EP-kampányát hackelik…..
rabies 2009.03.17 14:32:44
Nemrég lehoztunk egy levelet Csenki Attila humoristától, amiben elmesélte, hogyan kamuzott ótvaros nagyokat a Best magazinnak (hogy pontosan miért, az nem derült ki), azok meg bekajálták az egészet, fotósoppolt tesótól a roma protokollzenész nagyfaterig, aki az egykori…..
rabies 2009.01.24 11:50:23
@Mackósajt66: Dr. del Medico Imre valóban lézetik, amolyan polihisztornak képzelve magát, állandó levelezője az összes újságnak. Ómolnár meg többek között Del Mediconak is képzelte magát... Amúgy meg jellemző...:))
rabies 2009.01.24 11:51:30
rabies 2009.01.24 14:48:54
@efes: nem montam, h baj, csak kicsit kényszeres... mindenhez hozzászól, ha köll, ha nem...
Tavaly júniusban írtuk meg, hogy Alföldi Zoltán az RTL Klub Híradójából az ATV-hez igazol. Meglepő döntését azzal magyarázta, hogy nyolc év híradózás után saját műsort akart készíteni. Aktuálpolitikai, oknyomozó, tényfeltáró háttérműsort szeretett volna, és eleinte…..
A hír még nagyon friss, részleteket nem tudunk, de a Tilos Rádió műsorszolgáltatási jogosultságát újabb öt évvel meghosszabbították. Az ORTT 5-4 arányban döntött a Tilos javára.A Tilos már egyszer megpróbálta meghosszabbítani jövőre lejáró koncessziós szerződését, de…..
Spanyolország játszhatja a kosárdöntőt, miután 91:86-ra nyertek az elődöntőben Litvánia ellen. A másik ágon 101:81-es győzelmével az USA került a döntőbe, ezzel megismétlődik a spanyol-amerikai csoportmeccs, de reméljük Gaoslék nem adják ugyanolyan könnyen magukat. A nap…..
A délelőtt az unalmas meccseké volt, gyorsan csendben ledarálták azokat, amelyeknek előre lehetett tudni a győztesét. Ausztrália simán verte Iránt 106:68-ra, Newley 24 pontot dobott, az auszik 48%-kal dobták a trojkát, ami szép. Kína végre nyert. Először csúfosan alájátszott az…..
Dél-Szerbában Tito egyik bunkerében él Ratko Mladic a legkeresetteb háborús bűnös, írja az osztrák Kronen Zeitung. A lapnak elvileg egy a neve elhallgatását kérő egykori boszniai szerb parancsnok árulta el ezeket az információkat. A Bécsben élő egykori katonatiszt…..
rabies 2008.08.05 13:49:13
Most induló sorozatunkban az olimpiai kosártorna kiemelkedő csapatainak egy-egy kiemelkedő alakját mutatjuk be. Nem vitás, hogy legjobban a TEAM USA szereplését várják az "amatőr sport ünnepén", és bár nehéz eldönteni, hogy ennek a csapatnak ki a legjobb játékosa, mégis…..
Az olimpia az egyetlen olyan torna, amelyiken szinte mindenki az amerikai csapat ellen szurkol, mert a legnagyobbnak és legjobbnak el kell hullania, nincs mese. Pekingre nagyjából elnöki figyelem mellett válogatták össze a legjobbakat, így még korunk legnagyobbja, Kobe Bryant is…..
rabies 2008.07.29 10:09:20
Azt azért nem gondoltuk volna, hogy az utóbbi napok irgalmatlan hírözönében még hallhatunk olyat, amitől percekre megáll az ember kezében a fröccsöspohár, és csak nézünk, hogy most mi van, ez vicc, vagy tényleg megkattant az MTA egyik akadémikusa élő adásban? A Kossuth…..